Ανοιξε κλείσε, τώρα ανοίγεις, όχι δεν ανοίγεις τελικά, κάτσε σε δύο εβδομάδες, καλά περίμενε λίγο

Της διακεκριμένης καθηγήτριας – αρθρογράφου, δρ Ελένης Παπαδοπούλου. – 

 Και όσο εμείς ξεχνιόμαστε με Οιστρογόνες, Κουφοντινίστας και κοινοβουλευτικές παραστάσεις Καραγκιόζη, οι λάθρο ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο κυριεύουν, ενώ οι Κινέζοι σε λίγο θα αγοράσουν και εμάς. Στην περιοχή δεν έχουν αφήσει ρετιρέ για ρετιρέ, έχουν πάρει ό,τι νεοκλασικό υπήρχε, κλειστά τα κρατάνε και ρημάζουν, και γενικώς αγοράζουν τα πάντα, χάρη σε αυτόν τον καταπληκτικό νόμο Golden Visa (τζάμπα Visa) του Χατζηδάκη, που επέτρεψε το ξεπούλημα των ελληνικών περιουσιών σε Κινέζους, Άραβες, Ισραηλινούς και Βαλκάνιους. Αφού ρήμαξαν την δημόσια περιουσία έβαλαν στο μάτι τα σπίτια του κοσμάκη, τον οποίο τον λιμοκτονούν με τα λόκνταουν, να ξεπουλήσει μέχρι και το εικονοστάσι με τα στέφανα της γιαγιάς του για να ζήσει. Μόνο τότε θα ευχαριστηθούν οι απάτριδες μισέλληνες, που το παίζουν trendy και σπουδαγμένοι myass. Ετσι είναι οι σπουδαγμένοι πια στις μέρες μας. Φελλοί. Με πτυχίο.

Πετάνε την στάχτη στον κόσμο, τον έχουν τυφλώσει, τον έχουν ζαλίσει με τις καραντίνες, “άνοιξε κλείσε, τώρα ανοίγεις, όχι δεν ανοίγεις τελικά, κάτσε σε δύο εβδομάδες, καλά περίμενε λίγο”, για να μην βλέπει τι γίνεται. Το ξεπούλημα της χώρας, των ελληνικών ιδιοκτησιών, της ελληνικής περιουσίας, του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικότητας, των Ελλήνων.

Γεμίσαμε μουσουλμάνους και όλα καλά, όλα ανθηρά. Άκρα του τάφου σιωπή στα μπουκωμένα με ευρώ ΜΜΕ. Πετάνε και μερικές δημοσκοπήσεις για τον νέο Roi-Soleil “L ‘Etat c’est moi”, χωρίς τις χάρες του και το γούστο του, και ταΐζουν το πόπολο μεγαλείο και δήθεν, ότι κάτι γίνεται.

Το μόνο που γίνεται είναι η καταστροφή της χώρας.

Δεν βλέπω κάτι άλλο να γίνεται.

loading...