ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Της Λέττας Καλαμαρά – 

Καθημερινά αποκαλύπτεται το αισχρό ανθελληνικό σχέδιο των αποικιοκρατών με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ρόλο αντιπροσώπου της ντόπιας ολιγαρχίας. Από lockdown σε lolckdown μέχρι την εξαφάνιση του Πάσχα των Ελλήνων, την υποδοχή των τσάρτερ των αποικιοκρατών και τον εγκλωβισμό των γηγενών στις οικίες τους με εξαίρεση τα γκαρσόνια και την ντόπια ελίτ.

Χωρίς λογική και νόημα τα μέτρα καταστολής Μητσοτάκη όπου ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι για τους πρώτους εαρινούς τουρίστες, ενώ συνεχίζουν οι Έλληνες να είναι εγκλωβισμένοι εντός της οικίας τους και του Δήμου κατοικίας τους πλην της αποκλειστικής διάθεσης των χώρων για να εκδράμουν οι αποικιοκράτες. Χωρίς λογική και νόημα το κλείσιμο των εξωτερικών χώρων των εστιατορίων και καφέ για τους γηγενείς πλην της οικονομικής καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Χωρίς λογική και νόημα το κλείσιμο των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά και τους ενήλικες για την ενδυνάμωση της σωματικής και ψυχικής υγείας τους, πλην της καταστροφής των Ελλήνων. Χωρίς λογική και νόημα το άνοιγμα και λειτουργία των σχολείων στο δεύτερο μισό του Ιουνίου εφόσον διεξάγεται η τηλεκπαίδευση κανονικά πλην του εγκλωβισμού των Ελλήνων γονιών και παιδιών και πλην της αποκλειστικής διάθεσης των ακτών για τις διακοπές των αποικιοκρατών.

Χωρίς λογική και νόημα ο αργός ρυθμός της Ε.Ε. στον εμβολιασμό των πολιτών και Ελλήνων πλην της καταστροφής των λαών και υποταγής των εθνικών Κυβερνήσεων στην ευρωπαϊκή ελίτ που ξεπλένεται ως Πόντιος Πιλάτος για το αίσχος διαχείρισης των μεταναστών και του COVID-19.

Εν κατακλείδι, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανταλλάσσει την εξουσία του με την καταστροφή και τον εγκλωβισμό των Ελλήνων στις οικίες τους για την παροχή αποκλειστικής χρήσης της Ελλάδας, κατά ζώνες, στους λαούς των αποικιοκρατών.

Πράσινα διαβατήρια, πράσινες επενδύσεις και άλλες αρλούμπες για να υπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό. Τον έλεγχο της Ε.Ε. και τη διάσπαση της εξαθλιωμένης Ελλάδας σε ζώνες, οικονομικές, γεωγραφικές, κοινωνικές και εν τέλει εθνικές. Τα πάντα για να μην γίνει ο αγωγός ενέργειας και φωτός EasteMed και διέλθει από μια ισχυρή και προστατευμένη Ελλάδα πηγή ενέργειας μίας αναγεννημένης Ευρώπης.

Τόσο απλά, τόσο ανθελληνικά, Πάσχα Ελλήνων με εγκλωβισμένους Έλληνες, Ιούνιος εντός Περιφέρειας λόγω Κεραμέως και η επόμενη μέρα Μητσοτάκη σε ζώνες υπηρέτησης των λαών των αποικιοκρατών στα δικά τους αεροδρόμια, στις δικές τους μαρίνες, στα δικά τους ξενοδοχεία με το ντόπιο υπηρετικό προσωπικό και την ντόπια ελίτ σε καθημερινό lifestyle πολυτελείας.

Ευτυχώς που υπάρχει και η Επιτροπή με την επιστημονική της βάση να εισηγείται lockdown εσαεί για το καλό μας. Την Επιτροπή που ακόμα περιμένουμε να μας εξηγήσει επιστημονικά γιατί τα εστιατόρια είναι ανοικτά σε Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία και αλλού.

200 χρόνια οθωμανικό βιλαέτι, μπαξίσι και ρουσφέτι για τη ντόπια ελίτ, τους κοτζαμπάσηδες που συνεχίζουν να πανηγυρίζουν για την fake απελευθέρωση της Ελλάδας ξεδιάντροπα.

200 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.

loading...