Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο - Μιλά υπέρ της μάσκας στα σχολεία, ενώ δυσκολεύεται να αναπνεύσει! Δεν υπάρχει το ΒΙΝΤΕΟ 

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, ενώ φάνηκε να δυσκολεύεται να αναπνέει κατά την διάρκεια μιας κρίσης άγχους, ζητούσε θυμωμένα από τα σχολεία της περιοχής να διατηρήσουν τις εντολές χρήσης μάσκας.


Ένα απόσπασμα του περιστατικού, από τον Φεβρουάριο του 2021, δείχνει έναν άνδρα που αμφισβητεί την εντολή του CDC σε σχέση με τους κανόνες μάσκας προσώπου στα σχολεία, να παρεμβαίνει επισημαίνοντας ότι το CDC δεν έχει επισκεφθεί σχολεία στην περιοχή.


«Με διέκοψες, Πολ! Με διέκοψες! Σε παρακαλώ μην με διακόπτεις», φώναξε η Ελίζαμπεθ Κογκλιάτι, η οποία φαίνεται πως ΥΠΟΦΕΡΕΙ από αναπνευστικές δυσκολίες.


«Δεν χρειάζεται να επισκεφθούν τη σχολική μας συνοικία για να κάνουν συστάσεις… σε όλους… και… έχουν… επί του παρόντος… κάνει συστάσεις ότι με το τρέχον επίπεδο… της μετάδοσης… στην κομητεία Bonneville… ότι πρέπει να λειτουργούμε…υβριδικά… για τα δημοτικά σχολεία… και εικονικά… για… τα γυμνάσια και τα λύκεια», ανέφερε με διακοπές λόγω δυσκολιών στην αναπνοή.


Ειδικά από το 0.45, όπου δηλώνει πως πιστεύει πως «πιστεύω πως πρέπει να ακολουθήσουμε τις συστάσεις για χρήση μάσκας», κάνει μία τεράστια παύση λίγο πριν πει «μάσκα», ενώ στο τέλος εκνευρίζεται υστερικά μετά από νέα παρέμβαση του συνομιλιτή της.


Απίστευτο!
 Εδώ ολόκληρο το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :