ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΙΕΡΕΩΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ !

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως με παρέμβαση του Μητροπολίτου Ηλείας Γερμανού απολύθηκαν από το Γηροκομείο «Παναγία Καθολική» στην Γαστούνη δυο υπάλληλοι που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με την δήλωσή του η απόφαση πάρθηκε για την… «προστασία» των ηληκιωμένων που βρίσκονται στον οίκο ευγηρίας από πιθανή μόλυνση από τον κορωνοϊό, κάτι το οποίο θα ήταν πολύ «πιθανόν» εξαιτίας των δυο εργαζομένων. 

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει πως έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και προτρέπει τους πολίτες που γνωρίζει να πράξουν το ίδιο !

Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα έναν ιερέα ο οποίος έχει υποκύψει ξεκάθαρα στο σύστημα και τις προσταγές του. 

Πως είναι δυνατόν ένας Ελλην Ορθόδοξος Ιερέας να λοξοδρομεί από την θεία του αποστολή για πίστη και αφοσίωση στον Χριστό μας ;

Πως του επιτρέπει η συνείδησή του να απολύει εργαζόμενους επειδή ασκούν το δικαίωμά τους να φροντίζουν οι ίδιοι για την υγεία τους, υπηρετώντας τους σχεδιασμούς των αντιχριστιανών του καθεστώτος ;

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους γενναίους εργαζόμενους του νοσοκείου και στις οικογένειές τους, για την απόφασή τους να τραβήξουν τον δύσκολο δρόμο της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας !

Προς τον Σεβασμιότατο Γερμανό οφείλουμε να πούμε πως είναι ντροπή και αίσχος να συμπεριφέρεται τυραννικά, καθώς και να υπηρετεί άβουλα τις προσταγές ενός καθεστώτος που πολεμά την Ορθοδοξία μας!

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία – ΕΟΝ

loading...