Καλέ μου Μητσοτάκη … Έσπειρες ανέμους, θα θερίσεις θύελλες.

 

Διάγγελμα Μητσοτάκη: 

«To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων – Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα». 

Είμαστε λόγω των πολιτικών σου αποφάσεων μείον 6.843 Έλληνες, οι οποίοι πέθαναν με βασανιστικό τρόπο είτε σε ΜΕΘ είτε στα σπίτια τους απροστάτευτοι. 2,5 εκατομμύρια Έλληνες λόγω του κατεστραμμένου συστήματος Υγείας δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες προληπτικές τους εξετάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό για την ζωή τους. Η ασφάλεια λοιπόν, που εγγυήθηκες πήγε περίπατο. 

Ενώ ήμαστε “καθαρή χώρα από τον ιό” τον Μάιο, λόγω των αποφάσεών σου να ανοίξεις χωρίς μέτρο και έλεγχο τα σύνορα, είχαμε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί όλη η οικονομία συμπεριλαμβανομένου και του τουρισμού. Η ευημερία λοιπόν που εγγυήθηκες πήγε κι αυτή περίπατο. 

Ένα χρόνο είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο κρατάμε αποστάσεις και έδωσες εντολές στους πραιτωριανούς σου να είναι επικίνδυνα σκληροί στο αν θα κάθεται ο άλλος στο παγκάκι με τα παιδιά του για να κάνουν ποδήλατο ή αν ο 80χρονος δεν έγραψε σωστά στο χαρτί τον λόγο που βγαίνει από το σπίτι. Η ενότητα λοιπόν που εγγυήθηκες δεν πήγε απλά περίπατο αλλά συνειδητά προκάλεσες και συνεχίζεις να προκαλείς την ΜΗ ενότητα του λαού. 

Έσπειρες ανέμους, θα θερίσεις θύελλες.

loading...