ΕΛΣΤΑΤ ο ορισμός της αναξιοπιστίας και της εξαπάτησης !

 Οι Έλληνες ασφαλώς καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στη χώρα τους – όπως με τα «βελτιωμένα» πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Παραμένουν όμως ουδέτεροι και δεν αντιδρούν, επειδή έχει στην κυριολεξία δολοφονηθεί η τελευταία τους ελπίδα από την προηγούμενη κυβέρνηση – με αποτέλεσμα να ανέχονται τη σημερινή, παρά το ότι λειτουργεί υπό τις εντολές της Γερμανίας, έχοντας καταστρέψει τόσο την οικονομία, όσο και την υγεία, με τα αλλεπάλληλα και απρογραμμάτιστα κλειδώματα. 

Οι αλχημείες δε με τα στατιστικά νούμερα μπορεί να θολώνουν το τοπίο, αλλά η πραγματικότητα παραμένει αμείλικτη – ενώ δεν είναι άλλη από τη συνεχιζόμενη πορεία της Ελλάδας προς το χάος, με ελλείμματα και με χρέη μοναδικά στην παγκόσμια ιστορία, καθώς επίσης με το ΑΕΠ της σε ελεύθερη πτώση, από περίπου 240 δις € το 2008. 

Έχοντας διαπιστώσει πάντως πως η Τουρκία δεν απαιτεί ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά που έχει συμφωνήσει ήδη με τις Η.Π.Α. και με τη Γερμανία, όπως φαίνεται καθαρά από το χάρτη Biden, τα ανταλλάγματα που έχουν συμφωνηθεί για το συνεχιζόμενο δανεισμό της χώρας αφορούν το Αιγαίο και πιθανότατα τη Θράκη, αφού είναι υποθηκευμένα ήδη όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία – μέσω της αναγκαστικής προσφυγής στη Χάγη.

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...