ΜΙΣΟΣ κατά του Ελληνισμού! Βεβήλωσαν τα γκράφιτι με τους Ήρωες της Επανάστασης – Εικόνες ΟΡΓΗΣ
Οι ανθέλληνες κάνουν πάρτι!


Δεν άντεξαν ούτε μία ημέρα οι…γνωστοί-άγνωστοι, οι οποίοι φρόντισαν να βεβηλώσουν τις προσωπογραφίες 12 ηρώων της Επανάστασης με τις οποίες ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θέλησε να τιμήσει την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση.

Τα έργα του ζωγράφου που υπογράφει ως «Εύρυτος» βρέθηκαν στο στόχαστρο εθνομηδενιστών, η δράση των οποίων προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημάρχου Ελληνικού:
«Οι Νενέκοι εξακολουθούν να μην θέλουν καμία αναφορά σε εθνικό σύμβολο» ανέφερε ο επίσης δήμαρχος και διαβεβαιωσε ότι αύριο θα αποκατασταθεί το έργο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!
Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.
Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.


Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.
Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :