Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος….

 Ο σκοπός των παγκόσμιων πολέμων είναι η ενοποίηση της εξουσίας σε μια τυραννική παγκόσμια κυβέρνηση.

GEWKWN:

15 Αυγούστου 1871, επιστολή από ένα μασόνο 33ου βαθμού, και σατανιστή, τον Άλμπερτ Πάικ

‘’Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να πραγματοποιηθεί για να επιτρέψει στους Illuminati να ανατρέψουν τη δύναμη των Τσάρων στη Ρωσία και να καταστήσουν τη χώρα αυτή φρούριο του αθεϊσμού και του κομμουνισμού. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα χτιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει τις άλλες κυβερνήσεις και για να αποδυναμώσει τις θρησκείες… ‘’

Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1914. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 1916, η Ρωσία είχε χάσει 1.800.000 στρατιώτες και 1.000.000 αγνοούμενους, Αυτές οι συγκλονιστικές απώλειες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία της Ρωσικής Επανάστασης.

Στη συνέχεια, ο Χριστιανισμός απαγορεύτηκε στη Σοβιετική Ένωση . Περίπου 61.911.000 άνθρωποι , 54.769.000 από αυτούς πολίτες, δολοφονήθηκαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα από το 1917 έως το 1987.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Αμερικής Γουίλσον έδωσε στον Τρότσκι διαβατήριο για να επιστρέψει στη Ρωσία για να «προωθήσει» την επανάσταση, ενώ η Γουωλ Στρητ χρηματοδότησε την Μπολσεβίκικη Επανάσταση………Περίπου 11.016.000 άτομα σφαγιάστηκαν κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Ο Δεύτερος Παγκόσμιος…. ‘’ Ο Πόλεμος πρέπει να προωθηθεί εκμεταλλευόμενος τις διαφορές μεταξύ των Φασιστών και των πολιτικών Σιωνιστών (εβραίοι της διασποράς ).  Αυτός ο πόλεμος πρέπει να πραγματοποιηθεί έτσι ώστε ο Ναζισμός να καταστραφεί , και ο πολιτικός Σιωνισμός να είναι αρκετά ισχυρός για να θεσπίσει ένα κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Διεθνής Κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός για να εξισορροπήσει τον Χριστιανισμό, ο οποίος πρέπει να συγκρατηθεί  και να κρατηθεί υπό έλεγχο μας ……..

Ο Γερμανικός λαός και ο Ναζισμός ‘’έχασαν’’ τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ οι κορυφαίοι Ναζί Αποκρυφιστές, διέφυγαν στη Νότια Αμερική στην Σοβιετική Ένωση ή στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό την Επιχείρηση Paperclip .

Δημιούργησαν τα Ηνωμένα Έθνη, με τελικό στόχο την δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης, το κτήριο του ΟΗΕ βρίσκεται σε γη  που δωρίστηκε από την οικογένεια Rockefeller.

Ο ΟΗΕ αντιπροσωπεύει το τέλος της εθνικής κυριαρχίας και είναι ο θεσμός που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι τραπεζίτες για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ξεκίνησε ο Ψυχρός Πόλεμος. Ο κομμουνισμός (η Σοβιετική Ένωση) έγινε αρκετά ισχυρός για να εξισορροπήσει τα Χριστιανικά κράτη (Δυτικός Πολιτισμός) όπως, από το 1871 τα είπε ο Άλμπερτ Πάικ,  Ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν επίσης χρήσιμος για να δικαιολογήσει παράλογες στρατιωτικές δαπάνες και διάδοση πυρηνικών όπλων σε ένα κοινό απασχολημένο με ψυχαγωγία.

Περίπου 59.028.000 άνθρωποι σφαγιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Ας δούμε τώρα τι έγραψε από το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ για ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο…….

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος….. ‘’πρέπει να προκληθεί εκμεταλλευόμενος τις διαφορές που προκαλούνται μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του Ισλαμικού Κόσμου. Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον !!!  Εν τω μεταξύ, τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα σε αυτό το ζήτημα, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.

Θα απελευθερώσουμε τους άθεους, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό, ο οποίος σε όλη του τη φρίκη θα δείξει ξεκάθαρα στα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, της προέλευσης της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής…………

……το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα θεϊκά πνεύματα θα είναι από εκείνη τη στιγμή χωρίς πυξίδα ή κατεύθυνση, ανυπόμονα για ένα ιδανικό…….θα λάβουν το αληθινό φως μέσω του σύμπαντος του καθαρού δόγματος του Λούσιφερ, που τελικά θα παρουσιαστεί στην κοινή γνώμη.

Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατακτήθηκαν και εξοντώθηκαν ταυτόχρονα. θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Λούσιφερ, που τελικά παρουσιάστηκε στην κοινή γνώμη. Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατακτήθηκαν και εξοντώθηκαν ταυτόχρονα. θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Λούσιφερ, που τελικά παρουσιάστηκε στην κοινή γνώμη. Αυτή η εκδήλωση θα προκύψει από το γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, που κατακτήθηκαν και εξοντώθηκαν ταυτόχρονα

 Oπως τα είπε ο Άλμπερτ Πάικ συμβαίνουν σήμερα , ο Μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος και ο πολιτικός Σιωνισμός πολεμούνται μεταξύ τους.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε με τον Αραβο-Ισραηλινό Πόλεμο του 1948, οι ΗΠΑ εισήλθαν στον Παγκόσμιο Πόλεμο ΙΙΙ το 1951!!!  με την Επιχείρηση Ajax , μια μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ και των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών στις αρχές της δεκαετίας του 1950 για να ανατρέψει την κυβέρνηση του Ιράν και να την αντικαταστήσει με δικτατορία..

Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος κλιμακώθηκε όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδότησαν ή / και προμήθευαν και τις δύο πλευρές του πολέμου Ιράν / Ιράκ και μέσω της σιωπής ενέκριναν τη σφαγή των Κούρδων από τον Σαντάμ Χουσεΐν . Εκτιμάται ότι μέχρι 1.377.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στον πόλεμο.

Στον Δεύτερο Πόλεμο του Κόλπου, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτέθηκαν στο Ιράκ με την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν ανάπτυξε όπλα μαζικής καταστροφής για χρήση εναντίον Αμερικανών, πάνω από ένα εκατομμύριο θάνατοι στο Ιράκ προκλήθηκαν από την κατοχή  στο Ιράκ, για να μην αναφέρουμε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια που καταβλήθηκαν στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος που είναι σε εξέλιξη είναι ένας κρυφός πόλεμος, όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών ανατρέπουν δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες που αρνούνται να υποδουλώσουν τους πολίτες τους στο χρέος ή να βοηθήσουν  την εκκίνηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι ο πρώτος παγκόσμιος  βιολογικός πόλεμος.  

Η Αραβική Άνοιξη και η ανατροπή της Συρίας, της Λιβύης και του Ιράν είχε προγραμματιστεί στο The Brookings Institution’s, το 2010, ο στρατηγός Wesley Clark είπε στον κόσμο ότι σε επτά χώρες θα ανατραπούν οι κυβερνήσεις τους μέσα σε πέντε χρόνια.

Τα  κύρια ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Βόρεια Κορέα δοκιμάζει πυρηνικά όπλα και έχει απειλήσει τις δυνάμεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας , αλλά δεν αναφέρουν ότι ο στρατός των ΗΠΑ δίνει εξοπλισμό στη Βόρεια Κορέα χρησιμοποιώντας μυστικές πτήσεις .

Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι οι κοσμοκράτορες στόχο έχουν να καταστρέψουν την Αμερική και μετά όλα τα κράτη…. Η Αμερική διοικείται από το βαθύ κράτος…..

Η κομμουνιστική Κίνα εξελίσσεται σε μια παγκόσμια δύναμη επειδή οι Rockefeller, Nixon και Kissinger έδωσαν σοβαρά κίνητρα στους αμερικανούς κατασκευαστές να μεταφέρουν  τα εργοστάσια τους στην Κίνα με αποτέλεσμα η Αμερική να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή.

Είναι όλα προγραμματισμένα εδώ και πολλά χρόνια, χιλιάδες χρόνια….. 

Σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι ο κύριος αγωγός μέσω του οποίου ρέει κάθε κακή ιδέα στην Ευρώπη, η Merkel, ως πράκτορας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, είναι ένας αδίστακτος καταστροφέας του ανθρώπινου δυναμικού, όλοι οι άλλοι είναι κυριολεκτικά ηλίθιοι, τοποθετημένοι σε σημαντικές θέσεις με τη βοήθεια του WEF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ) για να διασφαλίσουν ότι η πολιτική της ΕΕ συμμορφώνεται με το όραμά τους για το μέλλον, για μια παγκόσμια κυβέρνηση

Η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και οι υπόλοιποι δεν επιτρέπεται να έχουν κυβερνήσεις που αντιτίθενται στην Μέρκελ  διότι απλά……. θα καταστραφούν

Η Merkel με επικεφαλή το Βατικανό… ναι καλά καταλάβατε……. σχεδίασαν και εκτέλεσαν ένα πολύ βρώμικο παιγνίδι στις εκλογές των ΗΠΑ εναντίον του Τράμπ, μαζί τους συνεργάστηκαν η Ιταλική Κυβέρνηση, η Ισπανία η Κίνα και άλλες χώρες.

 Χρησιμοποίησαν τους δορυφόρους του Βατικανού και την Ιταλική κυβέρνηση για καλπονοθεία εναντίον τουΤραμπ, αυτό που δεν υπολόγισαν,  ήταν τους στρατηγούς των ΗΠΑ, και αυτό θα είναι σύντομα η αιτία για το τέλος τους…… 

loading...