Με αυτά τα μυαλά ποτέ των ποτών οι Έλληνες δε θα ενωθούν!

 Τελικά κατάλαβα γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται ποτέ τους για την αδικία που υπάρχει εις βάρος του λαού, είτε οικονομική, είτε για τη σωματική ασφάλεια, είτε για τον περιορισμό της ελευθερίας του! 

Τόσες δεκαετίες τον Έλληνα τάιζαν με το κομματικό παραμύθι και κατάφεραν να τους χωρίσουν σε δύο στρατόπεδα: Αριστερά και Δεξιά! Και να έχει κάποιος από αυτούς δίκαιο και λέει την αλήθεια, η άλλη πλευρά θα βρει οποιαδήποτε μια δικαιολογία για να απορρίψει έστω και αν συμφωνεί με τον άλλον! 

Αυτή είναι η φύση που έχουν υιοθετήσει και περάσει με το μητρικό γάλα γενιές ολόκληρες! 

Με αυτά τα μυαλά ποτέ των ποτών οι Έλληνες δε θα ενωθούν! 

Ξεχάσατε τις κομματικές διάφορες και  διαμάχες όπως κάνουν και σε άλλες χώρες και καταφέρνουν να γυρίσουν πίσω τις ζωές τους! Ενώ εμείς, μια ζωή στην κομματική μιζέρια! 

Οι μπάτσοι σκότωσαν στο ξύλο έναν νεαρό, έγραψαν οι εφημερίδες ψέμα, είδε όλος ο κόσμος τα βίντεο, συμφώνησαν σχεδόν όλοι ότι οι αστυνομικοί φταίνε και την επόμενη άκουσαν έναν βολευτή να λέει ποιος ήταν ο νεαρός, τι κόμμα ψηφίζει, που είχε πάει πριν και τι ώρα έχεσε! Και αμέσως βλέπουμε αλλαγή στάσης και άποψης! Ήταν αναρχικός, υποστηρικτής Κουφοντινα  και ρεμάλι! Και; Απαγορεύεται να υπερασπίσει τη γυναίκα που δέχτηκε μπουλινγκ του αστυνομικού; Αυτό τον κάνει λιγότερα άνθρωπο που ήθελε να υπερασπίσει το δίκαιο; Αν ήταν δεξιός, θα ήταν εντάξει;

Δεν μπορώ να καταλάβω και απορώ! Όπως με το νεαρό που έφτιαξε καταπληκτικά grafgiti και οι αριστεροί άρχισαν να βγάζουν τη χολή τους σώστε και καλά είναι της ΧΑ και φασίστας! Το παιδί έφτιαξε κάτι καταπληκτικό για την κοινωνία, για τους Έλληνες για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης και έσπευσαν να τον κρίνουν όχι για το έργο του, αλλά για το πιστεύω του!

Πάψτε επιτέλους να πέφτετε στην παγίδα των προδοτών! Αυτοί ξέρουν τι κάνουν για να διχάσουν και να χωρίσουν τους Έλληνες και να μην ενωθούν ποτέ τους! Διότι ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο ενωμένος Έλληνας θα τους κερδίσει!

loading...