Οργή λαού για την κυβερνητική βία: «Παραιτήσου! – Υπεύθυνος είσαι εσύ» λένε οι πολίτες στον Κ.Μητσοτάκη

«Βράζει» η κοινωνία έπειτα και από τα χθεσινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, εκεί που είδαμε ένα μπαράζ κυβερνητικής βίας, το οποίο προήλθε από τα lockdowns τα οποία έχει επιβάλει εδώ και μήνες η κυβέρνηση.

Η κοινωνική «έκρηξη» ξεκίνησε και υπαίτιος γι’ αυτό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, καθώς οδήγησε στη φτώχια τους πολίτες με τα μέτρα που πήρε με αφορμή τον κορωνοϊό, ενώ παράλληλα δημιούργησε ένα κράτος καταστολής με τις δυνάμεις ασφαλείας να χτυπούν πολίτες που αντιδρούν. Το είδαμε στον Ασπρόπυργο, στη Θεσσαλονίκη, στο Σύνταγμα, στη Νέα Σμύρνη και σε άλλες περιοχές.

Χθες περίπου 10.000 πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των lockdowns και της κυβερνητικής βίας που βρίσκεται σε έξαρση. Με τις εικόνες που ακολούθησαν να είναι σοκαριστικές.

Μία λανθασμένη κίνηση της ομάδας των μοτοσυκλετιστών της αστυνομίας έφερε στο «στόμα του λύκου» έναν άτυχο αστυνομικό, ο οποίος χτυπήθηκε στη συνέχεια από δεκάδες διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο 401.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης εμφανίστηκε, μέσω διαγγέλματος, μιλώντας για «διχασμό», όμως όπως βλέπουμε στα χιλιάδες σχόλια που υπήρξαν στο Facebook του οι πολίτες έχουν άλλη άποψη.

Σύμφωνα με τους πολίτες αυτός που έσπειρε το διχασμό στην κοινωνία είναι ο πρωθυπουργός με τα μέτρα που πήρε και τα πολλά σκάνδαλα που συνδέονται με την κυβέρνηση του.

Στο pronews.gr να τονίσουμε πως είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες για προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Και ήδη το παρατηρήσαμε με τις δυνάμεις ασφαλείας να βλέπουν ως «εχθρούς» τους διαδηλωτές και να κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο με ξυλοδαρμό πολιτών από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ο κόσμος όπως βλέπουμε στα παρακάτω μηνύματα ζητάει την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα έχει γυρίσει και παρά τις δημοσκοπήσεις των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αρκετοί είναι οι πολίτες που θέλουν να αλλάξει άμεσα η κυβέρνηση.

Δείτε χαρακτηριστικά:

loading...