Κανένα έλεος για Νοικοκυριά και Επιχειρήσεις: Εμπαιγμός από Στουρνάρα, Μητσοτάκη και Τσίπρα για το Κούρεμα του Ιδιωτικού Χρέους !!!

 Στουρνάρας και… λοιποί , υποστήριζαν με σθένος το 2010, την είσοδό μας στα μνημόνια, γιατί όπως μας έλεγαν τότε, το Δημόσιο χρέος είχε ανέβει στο ”εξωφρενικό” 120% του ΑΕΠ και γι’ αυτό δεν ήταν βιώσιμο….!! Μάλιστα …!! Σήμερα ,μετά από 10 χρόνια μνημόνια λοιπόν (στοιχεία προ κορωνοιού) , με καταβαράθρωση του εισοδήματος του Έλληνα , με ταυτόχρονη αύξηση των φόρων και της φορολογίας γενικότερα κατά 800% και με ξεζούμισμα και πλιάτσικο στον δημόσιο πλούτο που είχε η χώρα, το δημόσιο χρέος έφτασε – και ξεπέρασε ήδη ,ανερχόμενο – το 210% του ΑΕΠ και ακριβώς τα ίδια άτομα μας λένε τώρα ότι το χρέος είναι…. βιώσιμο και αν συνεχιστεί τώρα το πλιάτσικο, μετά την δημόσια και στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, μετά θα είμαστε λέει μια χαρά….!! χαχαχα… και οι Έλληνες κάθονται και τους ακούνε ακόμα όλους αυτούς και δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες….!!!

Η πλειονότητα των Ελλήνων κοιμάται ακομα, κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν όλοι… έστω και αργά, τότε να σας δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε..Θέλω να ζήσω τη στιγμή που ορισμένους θα τους πηγαίνουν με χειροπέδες και σκυμμένα κεφάλια και χεσμενους πατόκορφα! Τίποτα άλλο αυτη είναι η μοναδική μου επιθυμία!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/03/news-03032021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/

loading...