ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AGENDA 2030 ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ


Η Agenda 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη θέτει τα θεμέλια για τον νέο κόσμο προτείνοντας αυτό που μοιάζει με ένα σχέδιο πλανητικού

Συντάγματος.

Eξυμνεί το πνεύμα της Παγκοσμιότητας και την ανάγκη για συναίνεση – βλ. ομοφωνία – μεταξύ κρατών, που αποφασίζουν να ενωθούν για να διαχειριστούν καλύτερα το μέλλον του κόσμου “. 

Αυτό το κείμενο γράφτηκε το 2019 λίγες εβδομάδες πριν από την ανακοίνωση της πλανητικής πανδημίας μερικές εβδομάδες αργότερα.…

Αυτή την περίοδο γίνεται λόγος για διαβατήριο εμβολιασμού….

Το Digital Green Pass μπορεί να θεωρηθεί ως μια νέα κάρτα ταυτότητας για τους ψηφιακούς πολίτες.Αυτό το επίσημο έγγραφο είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ σημαντικό επειδή υποβιβάζει το εθνικό διαβατήριο στο παρασκήνιο.

Το πράσινο διαβατήριο φαίνεται να έχει παγκόσμια ομοφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, όλων των υπογραφόντων της Agenda 2030. Στην πραγματικότητα, σηματοδοτεί το τέλος των εθνών-κρατών.

Ωστόσο, κάτι περισσότερο συμβαίνει. Τα νέα «επίσημα» έγγραφα που εκδίδονται από παγκοσμιοποιημένες εταιρείες σηματοδοτούν το τέλος των ατομικών ελευθεριών προς όφελος του ανθρώπου στη διαδικασία ομαλοποίησης και ομοιογενοποίησης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...