Νατιβισμος, αντι-νατιβιστες και κόμματα.

Ποια είναι αλήθεια η διαφορά, μεταξύ των δύο, πλέον, μεγάλων κομμάτων Ν. Δ. και Σύριζα; Καμία απολύτως. Η Ν. Δ. του σήμερα, λίγη σχέση έχει με το κόμμα που ίδρυσε ο Κ

Καραμανλής. Η πρωθυπουργια του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε… ανέβει στα.. κάγκελα για την συμφωνία της λίμνης, που φώναζε ότι… δεν θα την επικηρωσει, κι άλλα πολλά, γραφικά, επέμενε να.. “μπουν” τα Σκόπια στην Ε. Ε.Διαφορα με τον Συριζα:μηδεν

Ο κ. Μητσοτακης, που έκανε.. “παντιερα” το μεταναστευτικο, τριπλασιάσε τις δομές, κάνοντας το εξής… “πατριωτικό” :περνει από τα ΚΥΤ μετανάστες και τους.. μεταφέρει στην ενδοχώρα, πράγμα που σημαίνει ότι, ενσωματωνονται στον κοινό νίκο ιστό, γίνονται δλδ…. νέοι κάτοικοι της Ελλάδος. Διαφορά με τον Συριζα:Μηδεν. 

Ο πρωθυπουργός που… το μόνο που… υποσχέθηκε ήταν, η λύση του Μακεδονικού και η σφραγιση των συνόρων, πρώτα… κατηργησε το υπουργείο μετανάστευσης και.. μετά, το ξανά-έστησε με υπουργό τον κ. Μυταρακη, ο οποίος σε συνεργασία με τον Υπ. Προ. Πο. κ. Χρυσοχοιδη, πέτυχε… να εγκλεισει εμάς “μέσα” και.. ν ανοίξει διάπλατα… δομές στην ενδοχώρα, κουνοντας και το δάκτυλο στους εβριτες που… αντεδρουν. Διαφορά με τον Συριζα:Ένα-μηδεν υπέρ…. της. Ν. Δ.                                                           Αυτοί που… φώναζαν για.. το ξύλο στους συνταξιούχους, ενισχύουν τις δυνάμεις καταστολής, και το ξύλο… πίπτει μέρα μεσημέρι. Διαφορά με το Συριζα:Ένα-μηδεν υπέρ του… λαό φίλους κόμματος του… 40%.          

Όσο κι αν ψάξεις, διάφορα δεν υπάρχει στην πολιτική, σ όλους τους τομείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι το κυβερνών κόμμα, έχει “απλωθει” σ όλα τα πόστα εξουσίας. Διαφορά με τον Συριζα:Τεράστια! (πολλά τα χρόνια… εξουσίας της Ν. Δ.!).                                               

Όσο πιστεύεις σε… θαύματα και κόμματα, τόσο… η πατρίδα θ αλλάζει, εσύ δεν θα μιλάς για.. να μην σε πουν” εθνικιστη” (εθνιστης), “ρατσιστή” και θα ρθει στιγμή που… θα είσαι εσύ, μετανάστης στην ίδια σου την πατρίδα.            

Αυτά σ απλά ελληνικα και καλησπερα

loading...