ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΄΄ΔΙΚΑΙΟΥ΄΄ Κ ΛΟΒΕΡΔΟ!!!

Καλεί ο κ. καθηγητής  όσους υγειονομικούς δεν εμβολιαστούν να αλλάξουν χώρο εργασίας.

Ωραίος ο κ καθηγητής   του Δικαίου!!!!

Δεν μας λέει όμως ως συνταγματολόγος από πού  εξάγει  την νομιμότητα της παραπάνω έκκλησης. Είναι η ΟΧΙ ο εμβολιασμός  ιατρική πράξη??? 

Γνωρίζει η ΟΧΙ για τον κώδικα της Νυρεμβέργης  και πως αυτός δομήθηκε μετά τον  Β΄Παγκόσμιο πόλεμο , και κάτω από ποιες συνθήκες?? Μήπως στον απόηχο της Ναζιστικής  σκέψης και δράσης πάνω στους πληθυσμούς της Ευρώπης??

Αλήθεια  ο κ. Λοβερδος ίδρωσε στα αμφιθέατρα και τις κλινικές για πάνω από δέκα πέντε χρόνια για να γίνει γιατρός???

Ο κύριος Λοβερδος ανέλαβε το τεράστιο οικονομικό αυτό κόστος, αυτής της διάρκειας σπουδών , η μήπως οι οικογένειες τους??

Υπάρχουν η ΟΧΙ  ανθρώπινα δικαιώματα  και γιατί θα πρέπει οι υγειονομικοί να γίνουν τα πειραματόζωα, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός αυτός είναι ένα παγκόσμιο πείραμα.

Αν κοπτεται ο κ Λοβερδος για την γενική υγεία του πληθυσμού  να καλέσει ομοϊδεάτες του να γίνουν αυτοί και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  πειραματόζωα , και όποιοι άλλοι θέλουν. Και όταν εμβολιαστούν να καλέσουν εμένα  να τους κάνω το εμβόλιο ,  έτσι για να μην είναι μαϊμού ο εμβολιασμός!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΑΙ Κ ΛΟΒΕΡΔΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ  ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ με πειραματικά σκευάσματα αμφιβόλου αποτελέσματος η ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

ΙΣΩΣ για να μην πω εκβιάζεστε από τις φαρμακευτικές . θα πω πως ίσως από κάπου κρατούν πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα. 

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

ΩΣ αριστερός  και συνταγματολόγος ο άνθρωπος βέβαια , δείχνει  την ευαισθησία του στα ανθρώπινα δικαιώματα πάνω από όλα!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

loading...