Η Μάγδα Τσέγκου με νέα εκπομπή στο διαδίκτυο.

Η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου την οποία βλέπαμε για χρόνια στο ΣΚΑΙ με το Γιώργο Αυτιά, αλλάζει ρότα και στρέφεται προς το διαδίκτυο.

Βγήκε στον αέρα η πρώτη της διαδικτυακή εκπομπή με το όνομα «magdasnews», η οποία είναι ζωντανή, εβδομαδιαία και προβάλλεται κάθε Τετάρτη από τις 7-9 το βράδυ μέσα από το Facebook και το YouTube.

Η εκπομπή ξεχωρίζει καθώς είναι η μοναδική που δίνει βήμα στον πολίτη για να σχολιάσει, να συμμετέχει ζωντανά αν επιθυμεί μέσω Skype και να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της εποχής μας.

Με τον τρόπο αυτό, η Μάγδα Τσέγκου, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην τηλεόραση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτό της φωνής του πολίτη που θέλει να ακουστεί.

Στην πρώτη εκπομπή, ήταν εκατοντάδες τα μηνύματα των χρηστών, όπου άλλοι έγραφαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία και άλλοι ζητούσαν να βγουν στον αέρα.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της βήμα και δίνουμε ραντεβού κάθε Τετάρτη στις 7 μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook .

Δείτε εδώ την πρώτη εκπομπή:

https://www.facebook.com/100047043190266/posts/279307150314056/

loading...