Στα ξαφνικά σηκώθηκε κάτι από το κρεβάτι της αδερφής μου το οποίο ήτανε γκριζομαυρο το οποίο ήτανε ίδιο με την αδερφή μου.

Πήρα το θάρρος μετά από πολλά χρόνια να μπορέσω να εκμυστηρευτώ κι εγώ  την δική μου ιστορία και ίσως να λάβω μια σοβαρή απάντηση για αυτό που είδα τότε..

Ήμουν 12 χρόνων, Ιούνιο μήνα, 7 και μισή το πρωι. Είχα ξυπνήσει ηδη κάνα μισάωρο και χουζουρευα στο κρεβάτι μέχρι να πάω 8 και κάτι για να πάω στο σαλόνι να δω τηλεόραση. Στο δωμάτιο κοιμόταν και η αδερφή μου, (κοιμόμασταν σε κουκετα, η αδερφή μου κάτω και εγώ επάνω) απέναντι ένα τεράστιο παντζούρι μισό ανοιγμένο και λόγω της ώρας έμπαινε αρκετό φως του ήλιου μέσα στο δωμάτιο και το πάτωμα ξύλινο από τα παλιά, που φοβάσαι να περπατήσεις διότι άκουγες δυνατά τα βήματα σου.

Στα ξαφνικά σηκώθηκε κάτι από το κρεβάτι της αδερφής μου το οποίο ήτανε γκριζομαυρο το οποίο ήτανε ίδιο με την αδερφή μου. Μέχρι και η κοτσίδα που είχε πιάσει στον ύπνο της η αδερφή μου τα μαλλιά της φαινόταν σε αυτό το πράγμα.

Ήτανε ίδιο η αδερφή μου αλλά δεν ήτανε η αδερφή μου.

Μόλις σηκώθηκε από την αδερφή μου κοντό στάθηκε λίγο, φώναξα το όνομα της αδερφής μου με απορία… Δεν γύρισε να με κοιτάξει.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΆΛΛΟΝ, περπάτησε και πέρασε ανάμεσα από την πόρτα.. Άκουγα και τα βήματα στο ξύλινο πάτωμα, και επειδή η πόρτα ήτανε ακριβώς από πίσω μου γύρισα όλο μου το σώμα να δω που πάει.. 

Έμεινα κοκαλομενη… Ταραχτηκα πολύ.. Κοίταξα κάτω και είδα την αδερφή μου να κοιμάται του καλού καιρού σα να μη συμβαίνει τίποτα..

Έκανα την προσευχή μου και φοβόμουν να βγω έξω στο σαλόνι.

Για πολλά χρόνια απορούσα τι να είναι αυτό και γιατί το είδα εγώ..

Εάν είχε κάποιος η κάποια κάτι παρόμοιο η γνωρίζει κάτι θα ήθελα να μου πει….

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

loading...