Μετά τη στήριξη του Μαξίμου οι ΛΟΑΤΚΙ παραποίησαν τη σημαία της ελληνικής Επανάστασης - Συμφωνεί ο πρωθυπουργός; Καλά κάνουν οι κυβερνώντες. Είναι ειλικρινείς με τα πιστεύω τους.

Ποιος σας είπε ότι ο Τσίπρας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος? Το είπε ο ίδιος ? Όχι. Δηλώνει ευθέως άθεος και μάλιστα Δεν βαπτίζει τα παιδιά του.

Είπε ποτέ ο Μητσοτάκης ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, ότι πιστεύει τον Χριστό ως αληθινό Θεό, και ακολουθεί την χριστιανική διδασκαλία? ΌΧΙ . Έχει πνευματικό, και πνευματική ζωή? Όχι. Αντιθέτως μάλιστα συμμετέχει σε λέσχες όπως η Μπίλντενμπερκ, Επίσης δηλώνει υπέρ της Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας, γάμους, υιοθεσίες, υπερ των εκτρώσεων κτλ.

Δεν είναι απατεώνες ....

Είναι ειλικρινείς ΟΛΟΙ τους....

Ειδού και η απόδειξη , δεν το αρνούνται

Ο Μητσοτάκης - με Κίσιγκερ , στη λέσχη Μπίλντενμπερκ.

Τους ψηφίζετε? Άντε και γ@μηθείτε τώρα ...... Λίγες μέρες μετά την σύσταση από τον πρωθυπουργό εθνικής επιτροπής για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και την «καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας» εναντίον τους, σελίδα που εκπορσωπεί την κοινότητα στο Instagram παραποίησε τη σημαία της Επανάστασης με την σημαία τους. 


Συγκεκριμένα στον θρυλικό πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Όρκος των Αγωνιστών» του 1865, όπου ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλογεί τη σημαία της επανάστασης, στη θέση της ελληνικής σημαίας έβαλαν τη πολύχρωμη σημαία τους.


Με λίγα λόγια παρουσίασαν τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Παπαφλέσσα κτλπ ως γκέι αγωνιστές! 

«Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση », έγραψαν.

Η στήριξη του πρωθυπουργού στη κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ είναι ιδιαίτερα ισχυρή και γι' αυτό το Μαξίμου δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μουρμούρες στη ΝΔ, που θεωρεί πως δεν μπορεί να υπάρχει «αφωνία» όταν παραποιείται ένα εθνικό σύμβολο.

Άραγε συμφωνεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την εικόνα;

Ο ιστορικός πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια :