Εεεεε Ναι ! ! ! ……Τι; …..Οχι;

Με ανάρτηση του μετα απο αρκετό χρονικό διάστημα  ο δικός μας Φίλιππος μας τα “έχωσε” ξανα με αφορμή το  θέμα του δημοσιογράφου (και όχι μόνο)  Μένιου Φουρθιώτη.
 Εγραψε λοιπον
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ανάρτηση δεν θα σας αρέσει και τόσο, δεν θα πάρει πολλά like πιστεύω, χαχαχαχα, τι να κάνουμε όμως, θα προσπαθήσω να συνέλθω  μετά και απο αυτό το “χτύπημα”……..
 Και ξαφνικά οι νεοέλληνες ανακάλυψαν τον Φουρθιώτη,  τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. 
Α πα πα κακό ! ……λε λε μαναααμ ! ! !    που λέει και η κυρά Χρυσούλα στο χωριό.
Σας ξένισε το γεγονός; δεν το έχετε ξανα δεί ε;
Μια τουρκική παροιμία λέει: τον δεύτερο λόγο τον λες στον χαζό.
Πόσες φορές έχουμε δει τα ίδια αλλά και παρόμοια;
 Πόσες φορές είδαμε διαφθορά, διαπλοκή, εκβιασμούς, απάτες, υπεξαιρέσεις, αδικίες, κυκλώματα παιδεραστών και ένα σωρό άλλα; 
Εγώ προσωπικά, στα 48 μου χρόνια έχω “χάσει το μέτρημα !
Όταν επιλέγετε λοιπόν για την διακυβέρνηση αυτής της χώρας διεφθαρμένους, ψεύτες, απατεώνες, παιδεραστές κ.ο.κ είστε απλά συνένοχοι……..και δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα αλλά σε όλα, εντός και εκτός κοινοβουλίου.
 Κοιτάξτε λοιπόν στον καθρέφτη και τσουπ!!!!!! ορίστε ο ένοχος.
Κουράστηκα να σας ακούω να διαμαρτύρεστε για τα δικά σας εγκληματικά λάθη.
Φταίει η αστυνομία, φταίνε οι δικαστές, φταίει η κυβέρνηση,οι βουλευτές, ο παπάς (όχι του ΣΥΡΙΖΑ,της ενορίας ) φταίει η τρύπα του όζοντος και γενικά φταίει το …….της θείας μας ……. αλλά…… αλλά…… ποτέ  μα ποτέ εμείς! ! !
Εσείς τους επιτρέπεται όλους αυτούς να κάνουν αυτά που κάνουν, εσείς τους ανεβάσατε εκεί που βρίσκονται εξαρχής, πάψτε επιτέλους να κατηγορείτε όλους τους άλλους, εσείς έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη.
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα όπως έλεγε και ένας καλός φίλος απο τα παλιά : “ένας έξυπνος πεθαίνει χίλιοι χαζοί γεννιούνται !” 
Καληνύχτα σας

loading...