Ντρεπόμαστε βέβαια και εμείς με τη σειρά μας για εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι, χρηματιζόμενοι κρυφά από το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας, καθώς επίσης από τις πρεσβείες της, τάσσονται εναντίον της καταβολής των πολεμικών επανορθώσεων – εμφανιζόμενοι στις τηλεοράσεις με το συνήθη, επαίσχυντο ισχυρισμό, σύμφωνα με τον οποίο η χώρα μας δεν το απαίτησε για πάνω από 70 χρόνια, οπότε είναι ανήθικο να το ζητάει σήμερα, απλά και μόνο επειδή δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη της! 

Ντρεπόμαστε επίσης για όλους εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που τάσσονται υπέρ των δανειστών της Ελλάδας, ισχυριζόμενοι πως η χρεοκοπία έφερε τα μνημόνια και όχι τα μνημόνια τη χρεοκοπία. Ντρεπόμαστε τέλος για τις εθελόδουλες κυβερνήσεις μας που συνεχίζουν την πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων και της διεθνούς επαιτείας, παραδίδοντας εθνική κυριαρχία. 

Ολοκληρώνοντας, η πατρίδα μας οδηγήθηκε στο «ικρίωμα» κυρίως από το PSI που, σε συνδυασμό με τα καταστροφικά μνημόνια που της επιβλήθηκαν από την Τρόικα, προκάλεσε τη σημερινή καταστροφή – η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιστρέφεται, με την ίδια αποτυχημένη πολιτική.

Βασίλης Βιλιάρδος

loading...