ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΒΙΑ!

9 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο ..(( Λ ))..

Η βία δυστυχώς θα γεννά πάντα βία. Το ζήτημα είναι μήπως αυτή η βία για κάποιους είναι καλοδεχούμενη…! Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η

ευθύνη της κυβέρνησης και των Μ.Μ.Ε σε όλο αυτό;

Εδώ και έναν χρόνο παραμένουμε όλοι στο ίδιο έργο θεατές. Μέτρα επί μέτρων, πολλά εκ των οποίων παράλογα στη βάση τους, τα οποία δυστυχώς επιβάλλονται από ανθρώπους οι οποίοι, λόγω επαγγέλματος, είναι φυσικό να μην σχετίζονται επουδενί με τη Δημόσια Υγεία. 

Συνάμα με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση με τη Δημόσια υγεία, αποτελούν, δυστυχώς, ένα είδος «κόκκινου πανιού» για μια ισχνή μεν μειοψηφία, αλλά ιδιαίτερα δραστήρια και…μεταξύ μας κακομαθημένη…! 

Για να το αντιληφθεί κανείς αυτό αρκεί να δει πόσες από τις εκάστοτε προσαγωγές «αναρχικών διαδηλωτών» μετατρέπονται κάθε φορά σε συλλήψεις…και τελικά πόσες παραπέμπονται σε δίκες με πραγματική απόδοση ποινής…!

Αυτά που συνέβησαν όμως στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης αντικατοπτρίζουν κάτι πολύ πιο απλό, πέρα ίσως από την όποια ιδεολογική προσέγγιση όλων αυτών των ανθρώπων από κάθε πλευρά. 

Οι αναίτιες αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές κάποιων αστυνομικών σε συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία έτυχε να λάβουν έκταση, ήρθαν και συγκρούστηκαν μετωπικά με μια συσσωρευμένη οργή, απλού κόσμου στη πλειοψηφία, δημιουργώντας μια κατ’ ουσίαν εν δυνάμει δολοφονική ενέδρα. 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ευθύνη της κυβέρνησης σε όλο αυτό; Είναι δυνατόν ξαφνικά ο Πρωθυπουργός της χώρας, αμέσως μετά την επίθεση στον αστυνομικό να κάνει διάγγελμα και να προσπαθεί να δώσει ενωτικό μήνυμα, ενώ αμέσως μετά τον αναίτιο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικό, η ίδια κυβέρνηση, έδινε το όνομα αυτού που ξυλοκοπήθηκε στον αέρα; 

 ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...