Τα Ζώδια Που Θα Σου Πουν Τα Μεγαλύτερα Ψέματα Και Αυτά Που Έχουν Την Απιστία Στο Αίμα Τους!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα… τσακώνονται με την αλήθεια και προτιμούν να λένε ψέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα.

Δες ποια είναι για να έχεις πάντα το νου σου και να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να τα εμπιστευθείς.

Προσοχή: Μην τους ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή και τους αποκαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου.

Δίδυμοι

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περίπλοκους χαρακτήρες.

Λέων

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσεξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Τοξότης

Είναι λίγο εγωιστές και τους νοιάζει να περνάνε καλά! Κοιτώντας το εγώ τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πολλές φορές θα παρασυρθούν και θα κάνουν πράγματα που θα τους κάνουν στα μάτια σας αναξιόπιστους.

Σκορπιοί

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Τώρα ελπίζουμε πως ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω ζώδια στη ζωή σου, τη φιλική, την επαγγελματική ή την ερωτική.

Ζώδια και κέρατο: Ποια ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους!

Ζώδια: Τι πρέπει να κάνεις ή να μην κάνεις σε κάθε ζώδιο για να μην σε απατήσει. Δείτε ποια έχουν την απιστία στο αίμα τους.

Κριός

Είναι άνθρωποι που το φλερτ ρέει στις φλέβες τους και είναι πιθανόν να σε απατήσουν. Αν δεν τους δώσεις την κατάλληλη προσοχή που αναζητούν σίγουρα θα την βρουν αλλού. Αν θες να τον κρατήσεις κοντά σου, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να τρέχεις και να προσπαθείς για το ενδιαφέρον του.

Ταύρος

Δεν είναι στο αίμα τους να απατούν. Είναι σταθεροί στα πιστεύω τους και στην ζωή του. Ο μόνος λόγος για να αναζητήσουν αλλού συντροφιά είναι η ανασφάλεια. Να είστε τρυφεροί μαζί τους και δείξτε τους σιγουριά και να είστε σίγουροι δεν θα σας απατήσουν ποτέ.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι παίζουν, φλερτάρουν, γενικότερα είναι ελεύθεροι άνθρωποι και απατούν. Το χειρότερο πράγμα γι’ αυτούς είναι η ρουτίνα. Αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο στη ζωή σου χωρίς να σε απατήσει, μην του στερήσεις ποτέ την ελευθερία του και να είσαι έτοιμος και δημιουργικός να κάνεις πράγματα που θα τον διασκεδάζουν και θα τον κρατούν σε εγρήγορση.

Καρκίνος

Ένα από τα πιο συναισθηματικά και ευαίσθητα ζώδια. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και να του “ανοίγεστε” καθημερινά. Ο μόνος λόγος που μπορεί να σας απατήσει είναι να τον πληγώσεις πραγματικά και να μην του δείχνεις ενδιαφέρον.

Λέων

Ένα λιοντάρι θέλει να παίζει με όλους και να νιώθει ότι τον επιδιώκουν αρκετοί. Θέλουν να νιώθει σιγουριά για τις σχέσεις τους και όταν γίνεται αυτό δεν θα ψάξουν κάτι άλλο. Προσοχή ένας λόγος που μπορεί να σε πληγώσει είναι η εκδίκηση.

Παρθένος

Οι παρθένοι είναι τελειομανής τύποι και δεν απατούν. Θέλουν να αισθάνονται σιγουριά και να αφοσιώνονται στην σχέση τους. Ο μόνος λόγος που μπορεί να σας απατήσουν είναι να νομίζουν ότι βρήκαν την αληθινή αγάπη σε ένα άλλο άνθρωπο και να σας αφήσουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός ψάχνει για το άλλο του μισό από την μέρα που γεννιέται. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την περιπέτεια και πολλές φορές φτάνει κοντά στην απιστία χωρίς να σημαίνει ότι το κάνει. Για να τον κρατήσεις πιστό μαζί σου πρέπει διαρκώς να του προσφέρεις την περιπέτεια που αναζητά.

Σκορπιός

Όντας ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια δεν απατάει εύκολα. Είναι μυστηριώδης τύπος και παθιασμένος. Αν έχει αυτά τα δύο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τοξότης

Είναι ανέμελος και ελεύθερος και απατάει εύκολα. Δεν αντέχει την ζήλια και αν δεν νιώσει ότι έχει το δικό του χώρο σε μια σχέση θα σηκωθεί και θα φύγει.

Αιγόκερως

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να απατήσει ένας Αιγόκερως. Είναι σταθερός και μισεί τις αλλαγές. Αν απατήσει σημαίνει ότι έχεις καταλήξει σε αδιέξοδο η σχέση του και είναι σίγουρος ότι θέλει να την τελειώσει.

Υδροχόος

Είναι ελεύθεροι τύποι δεν αντέχουν την ζήλια. Μην τολμήσεις να γίνεις καχύποπτος ποτέ, τον έχασες! Για να κρατήσεις έναν Υδροχόο πρέπει να έχεις κοινά ενδιαφέρονται και να μιλάτε ώρες ώρες ώρες ώρες..

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι τρυφεροί και ρομαντικοί. Εύκολα απατούν, διότι για αυτούς ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που αγαπούν. Πρέπει να του δίνεις τον χώρο του και να καλύπτεις τις ανάγκες του για να μην τον χάσεις, αλλά και να είσαι τυχερός…

loading...