Κατέρρευσε η προπαγάνδα του συστήματος «Μόσιαλου»Δημήτρης Ποντίκας : «Βρήκαμε φάρμακο και αξιόπιστο τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά η κυβέρνηση μας αγνοεί» !!!
Εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει αναπτύξει Μοριακό Τεστ για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 με ακρίβεια που αγγίζει το 97%, ενώ πρόσφατα ανέπτυξε και πειραματικό φάρμακο που εξαλείφει τον ιό μέσα σε 48 ώρες. Και όμως, το συγκεκριμένο τεστ έχει βγει στην παραγωγή σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα και εξάγεται και σε άλλα κράτη.
Όλη η αλήθεια για τον Κορωνοϊό, τα Εμβόλια και το παγκόσμιο Πολιτικοοικονομικό Παιχνίδι στις πλάτες των Λαών
Ο λόγος που υπάρχει τέτοια παραπληροφόρηση είναι ότι βασιζόμαστε στα λόγια των «ειδικών» χωρίς να μπαίνουμε στην διαδικασία να ελέγξουμε αν ισχύουν όλα όσα ισχυρίζονται.
Η αποκαλυπτική Μελέτη του Πανεπιστημίου Yale για την Μαζική Πειθώ
Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ αμιγώς υγειονομικό. Η στείρα επιστημονική αντιπαράθεση είναι μέρος σχεδίου ανάλωσης των δυνάμεών μας και δημιουργίας νοητικής σύγχυση και κοινωνικού αποπροσανατολισμού. Αυτό που ζούμε είναι στην πραγματικότητα ένα οικονομικό και πολιτικό παιχνίδι !!!
Παραπληροφόρηση Μόσιαλου για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων !!!
Η AstraZeneca δεν κατάφερε να πάρει έγκριση από τον FDA για χορήγηση του εμβολίου στις ΗΠΑ, επειδή παρείχε τα ελλιπή και μπερδεμένα αποτελέσματα της Βραζιλίας και του Ηνωμέ-νου Βασιλείου, για την επίδραση του σε ηλικίες άνω των 65 ετών.
Καταρρέουν οι ισχυρισμοί Μόσιαλου μετά από διασταύρωση πηγών και αδιάσειστα ντοκουμέντα
Τo 100% των ισχυρισμών Μόσιαλου συνιστούν ένα καθαρά παραπλανητικό παιχνίδι αριθμών του μάρκετινγκ, που προκύπτει από την μη μεταβολή του 66,9% στις 14 ημέρες με το 66,1% στις 28 ημέρες, από το σύνολο των εμβολιασθέντων.
Τελικά αποφασίστε τι είστε κ. Μόσιαλε: Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας ή Καθηγητής Marketing της Υγείας ;;;

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2021/03/news-10032021.html
ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://ypervasitv.gr/blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια :