Η Ανθρωπότητα Δολοφονείται. Ο Ελληνισμός Εξοντώνεται στην Ελλάδα. Ο Πολιτισμός και η Δημοκρατία καταλύονται.

Συντελείται έγκλημα έσχατης προδοσίας.

Έλληνες Αντισταθείτε. Άνθρωποι Αντισταθείτε.

Π Ο Ρ Ι Σ Μ Α:

Υ Σ Τ Α Τ Η Ε Κ Κ Λ Η Σ Η ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο συνταγματολόγος καθηγητής κ. Γ. Κασιμάτης συμμετείχε στην εκτενή διαδικτυακή συζήτηση νομικών, ιατρών, φαρμακολόγων και άλλων ενεργών πολιτών, βάσει της οποίας συντάχθηκε το προκείμενο πόρισμα. Αναγνωρίζοντας δε την αξία του αγώνα μας κατά της ανομίας ως Δίκτυο Ελληνισμού, δήλωσε:

Γνωμάτευση προς τον επικεφαλής της Διαδικτυακής Επιστημονικής Συζήτησης Νομικών Ιατρών και Οικονομολόγων, καθηγητή Γιώργο Παύλο την οποία διοργάνωσε το Πολυκεντρικό Αυτοοργανούμενο Πολιτικό Δίκτυο Ελληνισμού, στις 13-14. 2. 2021

Συγχαίρω ειλικρινά όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην όλη εκδήλωση και στο πόρισμά της, για το άδολο, γνήσιο και πηγαίο αντιστασιακό πνεύμα που εκφράζουν και διαλαλούν. Δηλώνω ότι συμμετέχω ολόψυχα στην κίνησή σας και θα είμαι με τις μικρές μου δυνάμεις παρών πάντοτε στον Αγώνα σας και σε κάθε άδολο Αγώνα για την Αξία του Ανθρώπου και για τη Δημοκρατία.

Γεώργιος Κασιμάτης

Ακολούθως παρουσιάζουμε το επιστημονικό πόρισμα που προέκυψε από σειρά δημοσίων επιστημονικών διαδικτυακών συζητήσεων που οργάνωσε το Δίκτυο Ελληνισμού, τον Φεβρουαρίου 2021, με θέμα: «Θεμελιώδη ερωτήματα όσον αφορά το Σύνταγμα και το Δίκαιο σε σχέση με τα Μέτρα κατά της Πανδημίας, τις Μνημονιακές Συμβάσεις, τον Πτωχευτικό Νόμο και το «μεταναστευτικό» ζήτημα».

Πόρισμα για την πανδημία, τα περιοριστικά μέτρα, την αντισυνταγματικότητα, και τη δίκαιη αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στις ανομίες του καθεστώτος των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Το πόρισμα βασίστηκε σε πρόσφατη και σε παλαιότερες μελέτες του διακεκριμένου Έλληνα νομικού, πολιτειολόγου και πανεπιστημιακού, καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεωργίου Κασιμάτη, καθώς και σε μελέτες ειδικών επιστημόνων όπως φαίνονται στο επισυναπτόμενο παράρτημα.

Περίληψη

2

Είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο και επιστημονικά αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα διάφορα μέτρα ελέγχου της «πανδημίας» και κυρίως τα ακραία μέτρα εγκλεισμού σε συνδυασμό με την έμμεση, προς το παρόν, επιβολή των εμβολίων αποτελούν δολοφονικές επιλογές εναντίον των ανθρώπων. Ο καθολικός εγκλεισμός, η επιβολή πειραματικών εμβολίων και η προκαλούμενη οικονομική κατάρρευση όλου του πλανήτη είναι σαφώς έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος τελικά αποτελεί μοιραίο ιστορικό πρόσωπο όπως και πολλοί συνάδελφοι του σε άλλες χώρες. Με τις επιστημονικά ατεκμηρίωτες και συνταγματικά παράνομες ενέργειες και αποφάσεις του, εξοντώνει κατ’ ουσίαν τον Ελληνικό λαό. Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και όλη η Βουλή των Ελλήνων, ομοιάζουν και λειτουργούν πλέον ως «εγκληματική» ομάδα μισούντες και εξοντώνοντες τον Ελληνικό λαό.

Οι Έλληνες υπόκεινται σε «δολοφονικές» επιθέσεις σε καθημερινή βάση σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων: του τομέα της υγείας, με την στέρηση αποτελσματικών θεραπευτικών πρωτοκόλλων και την εμμονή σε «δολοφονικά» ιατρικά πρωτόκολλα «θανάτου». Του τομέα της οικονομίας με τον πτωχευτικό και άλλους επαίσχυντους Νόμους που καταστρέφουν την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική περιουσία καθώς και τα δολοφονικά μνημόνια. Του τομέα της δημογραφίας με τον παράνομο εποικισμό και την γκριζοποίηση και διάλυση της Ελληνικής γεωγραφίας. Του τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την κλοπή του δημοσίου και ιδιωτικού πλούτου. Του τομέα της εκπαίδευσης με την διάλυση της παιδείας, της τέχνης και της άθλησης. Τέλος, του τομέα της Εθνικής κυριαρχίας με την πλήρη υποτέλεια και υποδούλωση σε ξένα κέντρα και την επικείμενη παραχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα διαρκούς κυβερνητικής αυθαιρεσίας που δολοφονούν την ελληνική κοινωνία, τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα, αφού πρώτα δολοφονήθηκε το Ελληνικό Σύνταγμα. Διότι το Ελληνικό Σύνταγμα παραβιάζεται κατάφωρα και παράνομα διαρκώς από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δέκα ετών. Ομοίως παραβιάζεται από τις Ελληνικές κυβερνήσεις και τους ιδιώτες δανειστές, το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο.

Συνεπώς, όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, καταλύοντας την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Αυτό είναι το βαρύτερο κακούργημα όλων των εποχών στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο δημιουργεί την αντίστοιχη σε βαρύτητα υποχρέωση αυτεπάγγελτης δίωξης εκ μέρους των αρμόδιων Αρχών.

Αναφέρουμε ρητά δύο θεμελιώδεις όρους του δανεισμού της Ελλάδας από το 2010 και τη συνεχή εφαρμογή τους: (Ι) την παραίτηση από την εθνική κυριαρχία και από την προστασία του διεθνούς δικαίου, “αμετακλήτως και άνευ όρων”, καθώς και (ΙΙ) την συνολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας, που αποτελούν κατάφωρη, χωρίς ανάγκη αποδείξεως, “εσχάτη προδοσία”. (ΙΙΙ) Ακόμη επισημαίνουμε το τραπεζικό άγος με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση δίωξης των υπαίτιων της τραπεζικής απάτης, εξαιτίας της οποίας, προκλήθηκε η λεγόμενη οξεία δημοσιονομική κρίση και η εξαθλίωση των νοικοκυριών με την περικοπή των εισοδημάτων, των μισθών, των συντάξεων καθώς και με την απαλλοτρίωση – δήμευση της ακίνητης ιδιοκτησίας.

Επίσης επισημαίνουμε, την κατάφωρη παραβίαση των δύο ύπατων αρχών του πολιτικού πολιτισμού που εγγυώνται ο καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ, το Διεθνές Δίκαιο καθώς και τα δημοκρατικά συντάγματα παγκοσμίως: της προστασίας της αξίας του ανθρώπου και των θεσμών της δημοκρατίας.

3

Εισαγωγή

Ως επιστήμονες και κυρίως ως ενεργοί πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετούμε πρώτιστα την Αλήθεια.

Η διακηρυσσόμενη προστασία της δημόσιας υγείας χωρίς Ελευθερία και Δημοκρατία είναι υποκρισία και ασυγχώρητο ψεύδος που αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση τυραννίας.

Ο εγκλεισμός των πολιτών στις κατοικίες τους (όσων διαθέτουν ακόμη), με πρόσχημα την προστασία της υγείας, αποτελεί έγκλημα, επειδή αποκλείεται η δυνατότητα ανοσίας, διαλύεται ο ψυχισμός και καταργείται η κοινωνικότητα. Εγκαθίστανται ο φόβος και ο πανικός και καταρρέει το ανοσοποιητικό σύστημα και η φυσική άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτό το παγκόσμιο πείραμα μαζί με τη νομοθετική επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, αποτελούν την αρχή και τη βάση μιας συγκαλυμμένης παγκόσμιας γενοκτονίας. Όλα αυτά συνιστούν σαφώς έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

«Το σώμα μας έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται. Ύψιστη σημασία έχουν: η διατροφή, η κίνηση, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και ο τρόπος σκέψης.» Ιπποκράτης 460 – 377 π.Χ.

Έγκλημα είναι η κατάργηση της θεμελιώδους ιπποκρατικής αρχής του “ὠφελέειν, ἢ μὴ βλάπτειν” και η πολιτική χειραγώγηση της ιατρικής επιστήμης εναντίον της Δημόσιας Υγείας. Είναι έγκλημα, διότι αντί να προστατεύονται οι ασθενείς και οι ευπαθείς άνθρωποι, εγκλείονται οι υγιείς, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται ολόκληρος ο πλανήτης σε «φυλακή», σε «νοσοκομείο» και κατ’ ουσία σε ένα σύγχρονο «στρατόπεδο συγκέντρωσης». Είναι έγκλημα η ενοχοποίηση των παιδιών, ενώ η επιστήμη τεκμηριώνει ότι έχουν ελάχιστη συμβολή στην διασπορά του κορωνοϊού και ταυτόχρονα έχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο από τον ιό. Είναι έγκλημα να κλείνουν τα σχολεία, να βάζουν μάσκες – φίμωτρα σε νήπια και να διενεργούν επώδυνες παρεμβατικές εξετάσεις σε μαθητές δηλητηριάζοντας την ψυχή τους. Είναι έγκλημα να προκαλούμε παιδική κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας σε παιδιά και νέους ανθρώπους, όταν ουδεμία επιστημονική μελέτη δικαιολογεί αυτά τα μέτρα, όχι μόνο στους υγιείς αλλά πολύ περισσότερο στον παιδικό και νεανικό πληθυσμό. Είναι έγκλημα η πρόκληση πανικού και ιατρικής τρομοκρατίας σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και η καταστροφή του πολιτισμού και της οικονομίας, για μια ίωση με θνητότητα παρόμοια της γρίπης. Είναι έγκλημα ν’ αλλοιώνονται τα στατιστικά δεδομένα, να παρουσιάζονται πλασματικά και παραπλανητικά στοιχεία, δηλαδή, να λένε ψέματα με σκοπό την κατατρομοκράτηση και τον πανικό. Είναι επίσης έγκλημα, να παρουσιάζουν ως πανάκεια, εμβόλια νέας τεχνολογίας και άγνωστης μακροχρόνιας ασφάλειας, τα οποία βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο, ενώ ταυτόχρονα αποστερούν τους ανθρώπους από φάρμακα, χρησιμοποιώντας έωλες δικαιολογίες και καμουφλαρισμένη υποκρισία. Προξενούν επί πλέον μια σοβαρή κοινωνική αρρώστια, επιβάλλοντας τον καθολικό εγκλεισμό και τον ολοκληρωτικό, αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό έλεγχο όλων των πτυχών της ζωής των ανθρώπων. Είναι έγκλημα η σύμπραξη του δημοσιογραφικού, του ιατρικού, του δικηγορικού, του δικαστικού, του εκκλησιαστικού κατεστημένου και κάθε άλλης κοινωνικής δομής και οργάνωσης, σε ένα πρωτόγνωρο ιατρικό και επιστημονικό ψεύδος, που οδηγεί την ανθρωπότητα σε νέο Μεσαίωνα και στην κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ελευθερίας. Είναι έγκλημα, η επιβολή επικίνδυνων και επιστημονικώς επισφαλών εμβολίων σε όλους τους ανθρώπους, με άγνωστες και ενδεχομένως επικίνδυνες μεσοπρόθεσμες και μακροχρόνιες παρενέργειες ή/και πιθανούς θανάτους. Είναι εν κατακλείδι έγκλημα, στο όνομα μιας εποχικής επιδημίας, έστω από έναν νέο ιό, να επιβάλλουν τέτοια δρακόντεια και καταστροφικά μέτρα για ολόκληρη την κοινωνία και να οδηγούν όλους τους δείκτες υγείας της κοινωνίας στα τάρταρα, δηλαδή να υποβιβάζουν την υγεία του πληθυσμού σε επίπεδα που θα επηρεάζουν αρνητικά την κοινωνία για χρόνια και δεκαετίες. Είναι έγκλημα, να καταργείται το Σύνταγμα, η Δημοκρατία, η Εκκλησία, οι Εθνικές Εορτές, η ψυχαγωγία, η τέχνη, η παιδεία, η εργασία και όλη η ζωή των ανθρώπων και να παγιδεύεται η κοινωνία στη φυλακή και

4

στο ψυγείο, με μια επιστημονικά ατεκμηρίωτη «πανδημία». Είναι έγκλημα και εσχάτη προδοσία να εκδιώκουν τους Έλληνες και να καταργούν κάθε τι ελληνικό στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, ακολουθώντας την προτροπή του καθηγητή και συνταγματολόγου Γεωργίου Κασιμάτη, συμβουλεύουμε τους Έλληνες πολίτες σε συλλογική συνεργασία και δράση ώστε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, να ανοίξουμε τα μαγαζιά μας και τις εργασίες μας, να ανοίξουμε τις Εκκλησίες και τα Σχολεία μας, με συντονισμένη, μαζική και νόμιμη δράση. Συμβουλεύουμε τους Έλληνες πολίτες να πλημμυρίσουν τις Εκκλησίες και τις πλατείες την 25η Μαρτίου και το Πάσχα. Αφού ουδεμία σοβαρή επιστημονική μελέτη δικαιολογεί αυτά τα παράλογα αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα, ας αποφασίσουμε να απαλλαγούμε από τα φίμωτρα και ν’ αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, προστατεύοντας συγχρόνως με κάθε επιστημονικά ορθό τρόπο τις ευπαθείς ομάδες. Απαιτούμε από όλες τις μορφές κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης, όπως: δημοσιογράφους, γιατρούς, δικαστικούς, δικηγόρους, αστυνομικούς, επιστήμονες, εκκλησιαστικούς, στρατιωτικούς και κάθε ενεργό και υπεύθυνο πολίτη εν γένει, να σεβαστεί και να εφαρμόσει το Σύνταγμα, αρνούμενος αποφασιστικά με κάθε ειρηνικό και Συνταγματικά νόμιμο τρόπο την κρατική παρανομία. Απαιτούμε να πάψει άμεσα η κρατική ιατρική τρομοκρατία. Απαιτούμε να καταργηθεί ο πτωχευτικός νόμος, όπως έχει σχεδιαστεί και οδηγεί στην φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Aπαιτούμε να πάψει ο καθολικός διωγμός και η σωματική, πνευματική, πολιτιστική και δημογραφική «δολοφονία» των Ελλήνων στην Ελλάδα. Είναι παράλογο στην Ελλάδα, με την μικρότερη θνησιμότητα, λόγω κορωνοϊού, να επιβάλλονται μέτρα τέτοια που θυμίζουν Αλκατράζ, Άουσβιτς και Γκουλάγκ, όταν σε άλλες χώρες οι άνθρωποι εργάζονται και κυκλοφορούν ελεύθερα. Βάσει όλων αυτών και έχοντας συνείδηση πως είναι μέγιστο έγκλημα η ιατρική και η επιστήμη γενικότερα, να χειραγωγείται από τους πολιτικούς, ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας και σε όλους τους συνανθρώπους μας με πλήρη ευθύνη και επιστημονική συνέπεια τ’ ακόλουθα:

Διακήρυξη Ελλήνων Επιστημόνων

Ως επιστήμονες, συνταγματολόγοι, νομικοί, ιατροί, φυσικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, πολιτειολόγοι, θεολόγοι και άλλοι, μετά από απροκατάληπτες και ελεύθερες επιστημονικές συζητήσεις και συστηματική έρευνα των επιστημονικών δεδομένων, καταλήξαμε στο προκείμενο “πόρισμα”, προκειμένου ο ελληνικός λαός αλλά και άλλοι λαοί (όχι μόνο της Ευρώπης) να γνωρίσουν την επιστημονική αλήθεια και ν’ αντισταθούν στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ένα έγκλημα που συντελείται μάλιστα στο όνομα της επιστήμης, της πραγματικότητας, της δημόσιας υγείας και του κοινού καλού. Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη ν’ ακούσει την Αλήθεια και ν’ αποφασίσει να πράξει κατά συνείδηση βάσει της επιστημονικής αντικειμενικής και απροκατάληπτης ενημέρωσής της.

Τα επαίσχυντα μνημόνια και το παράνομα διογκωμένο και επαίσχυντο δημόσιο χρέος, σκηνοθετήθηκαν και μεθοδεύθηκαν εγκληματικά από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, ενώ οι δανειακές συμβάσεις αποτελούν κλοπή της Εθνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας.

Οι λεγόμενοι ξένοι ιδιώτες δανειστές, παραβίασαν με τις αποικιοκρατικές απαιτήσεις και τις αθεμελίωτες διεκδικήσεις τους κατά του ελληνικού λαού, το Εθνικό Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο καθώς και τις Καταστατικές Αρχές του ΟΗΕ περί των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Οι καταγγελλόμενες αντιλαϊκές πράξεις βαρύνουν τους αυτουργούς τους με το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, (μεταξύ άλλων), το οποίο, ως διαρκές και αυτεπάγγελτο κακουργηματικού χαρακτήρα, δεν καλύπτεται από ασυλίες. Οι ίδιες πράξεις στοιχειοθετούν το έγκλημα της γενοκτονίας κατά των Ελλήνων καθώς και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6 και 7 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

5

Οι παράνομες αυτές αντισυνταγματικές και εγκληματικές πράξεις εναντίον του Ελληνικού λαού κορυφώνονται σήμερα:

(α΄) Με τ’ απάνθρωπα, αντισυνταγματικά, αντιεπιστημονικά και καταστροφικά μέτρα της χαρακτηρισμένης ως «πανδημίας» που θέτει σε κίνδυνο και πλήρη αφανισμό την ελληνική κοινωνία, ενώ συγχρόνως η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και όσοι επιστήμονες του ιατρικού κόσμου, μαζί με εκκλησιαστικά πρόσωπα που ακολουθούν, έχουν προκαλέσει απερίγραπτο και παράλογο πανικό στους Έλληνες, ενός πανικού που παραλύει τη Χώρα και την οδηγεί σε μαζική υστερία και επικίνδυνη ψυχοπαθολογία μοιρολατρίας, υποταγής και υποτέλειας.

(β΄) Με τον ψηφισμένο Πτωχευτικό Νόμο, βάσει του οποίου οι πολίτες, είτε ως επιχειρηματίες είτε εν γένει ως ιδιοκτήτες, θ’ απωλέσουν κάθε δικαίωμα στην περιουσία τους.

Εξ άλλου, οι τράπεζες, παρά την ανακεφαλαιοποίησή τους με δάνεια που επιβάρυναν τη Χώρα υπό τους εκβιαστικούς όρους των μνημονίων, τώρα επιστρέφουν εμμέσως δι’ εταιρειών ειδικού σκοπού με έδρα στην αλλοδαπή, συγγενικών προς τις τράπεζες, συμφερόντων πολλές φορές, προκειμένου μέσω του πτωχευτικού νόμου ν’ αφαιρέσουν κάθε μορφή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και πλούτου από τους Έλληνες. Παρανόμως και αντισυνταγματικώς, εκποίησαν δάνεια των πολιτών, στα λεγόμενα funds, που ενίοτε έχουν ασήμαντο ή ανύπαρκτο κεφάλαιο, σε κλάσμα της τιμής τους και διεκδικούν το ακέραιο του ποσού, συν τόκους από τους πολίτες. Κι όλα αυτά συμβαίνουν, εν μέσω της περαιτέρω πτώχευσης του λαού, εκτόξευσης της ανεργίας, και κατάρρευσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας εξαιτίας των μέτρων κατά της «πανδημίας». Τα δε παράλογα αντισυνταγματικά και αντιεπιστημονικά μέτρα της προβαλλόμενης «πανδημίας» μαζί με τον πτωχευτικό νόμο, οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση την ελληνική οικονομία και θα προκαλέσουν κύματα πείνας, ασθενειών και θανάτων. Εν τέλει κάποιοι «επώνυμοι», απεργάζονται την πλήρη αποσταθεροποίηση της Ελληνικής Πολιτείας, όπως και όλης της ανθρωπότητας.

(γ΄) Με το λεγόμενο “μεταναστευτικό”, δηλαδή την αντισυνταγματική νομιμοποίηση του παράνομου εποικισμού της Ελλάδας και την αντικατάσταση των Ελλήνων με άλλους πληθυσμούς, μια διαδικασία που συντελείται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Η χειραγωγούμενη αυτή μετανάστευση εν μέσω της πανδημίας και του εγκλεισμού των Ελλήνων συντελείται τόσο εις βάρος του Ελληνικού λαού, όσο και εις βάρος των πολιτών των τρίτων χωρών που εξαναγκάζονται ή και παρασύρονται με ποικίλους τρόπους, να φύγουν από τις πατρίδες τους από ξένα κέντρα, με σκοπό τον πλουτισμό των ιδίων και των εταιρειών τους, με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση και την απορρύθμισης της ανθρωπότητας και την κατάργηση των δικαιωμάτων της.

Πιο συγκεκριμένα, τα δισεκατομμύρια των δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας, σε ολόκληρο τον πλανήτη, πρέπει να βοηθηθούν να παραμείνουν στις πατρίδες τους, να τις αναπτύξουν και να τις εκδημοκρατίσουν και όχι να “αξιοποιούνται” απάνθρωπα με βίαιο ξεριζωμό από τις πατρίδες τους, για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας φεουδαρχίας και δικτατορίας. Διότι είναι σαφές ότι η επιχειρούμενη από κάποιους κατ’ ευφημισμό “επανεκκίνηση”, λόγω της «πανδημίας», ολόκληρου του πλανήτη, δεν μπορεί να επιβληθεί, με ελεύθερους ανθρώπους και ελεύθερες πατρίδες, με ανεξάρτητες και μη χειραγωγούμενες θρησκείες, με ανυπότακτους και αυτοκυρίαρχους λαούς και ανεξάρτητους πολιτισμούς. Γι’ αυτό επιδιώκεται, μεταξύ άλλων και μέσω της «πανδημίας», να πολτοποιηθούν και να ελεγχθούν οι άνθρωποι και οι λαοί, να ενσωματωθούν οι θρησκείες σε μια απρόσωπη θρησκεία – χυλό, να ισοπεδωθούν οι πολιτισμοί, προκειμένου ο ξεριζωμένος πλέον άνθρωπος να μην μπορεί ν’ αντισταθεί στο σχέδιο φτωχοποίησης και αφανισμού των ελεύθερων λαών. Οι λαοί με τους πολιτισμούς, τις θρησκείες, τις γλώσσες, και τις πατρίδες τους, είναι ο παγκόσμιος πλούτος που δεν επιτρέπεται να καταστραφεί χάριν ενός νέου ολοκληρωτισμού και ενός νέου Μεσαίωνα που θ’ αφανίσει το πανέμορφο μωσαϊκό του κόσμου. Αυτός ο ολοκληρωτισμός κατηγορεί τα έθνη, τις θρησκείες και τους πολιτισμούς για τα δεινά του κόσμου,

6

ενώ την ίδια ώρα σκηνοθετεί το πεδίο της μάχης και μετρά τα κέρδη που κατέχονται και συνεχώς συσσωρεύονται από λίγους παγκόσμιους δυνάστες και ελεγκτές της ανθρωπότητας.

Όσον αφορά τη λεγόμενη «πανδημία» αυτή αποτελεί σαφώς την ατμομηχανή για την επιβολή μιας νεοφεουδαρχικής, αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής παγκοσμιοποίησης και επιβολής του νέου δόγματος του μετανθρωπισμού μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της γενετικής μηχανικής.

Πιο αναλυτικά, οι επιστημονικές συζητήσεις που οργάνωσε το Δίκτυο Ελληνισμού τους τελευταίους δύο μήνες έδειξαν τα ακόλουθα:

1. Η εργαλειοποίηση της λεγόμενης «πανδημίας του κορωνοϊού» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, επιβλήθηκε ως τέτοια, όχι από την αμερόληπτη επιστημονική κοινότητα αλλά από πολιτικούς και λοιπούς ιδιωτικούς διεθνείς οργανισμούς, που ελέγχονται εν πολλοίς από διαπλεκόμενα συμφέροντα συμπεριλαμβανομένων των φαρμακοβιομηχανιών. Για πρώτη φορά οι υγιείς πολίτες θεωρούνται εν δυνάμει ασθενείς και εν δυνάμει επικίνδυνοι για τη μετάδοση δήθεν μιας θανατηφόρου νόσου, ενώ πρόκειται μερί μιας ίωσης χαμηλής νοσηρότητας και θνητότητας που προσβάλλει συγκεκριμένες κατηγορίες του πληθυσμού, είτε με υποκείμενα νοσήματα είτε μεγάλης ηλικίας (υπερηλίκους) με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό συνέβαινε πάντα με κάθε μορφή ίωσης. Διεθνούς κύρους επιστήμονες και έγκυρες επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν ότι τα ακραία μέτρα για την αντιμετώπιση της «πανδημίας» όπως: απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ουσιαστική κατάργηση εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων των παιδιών, μάσκες – φίμωτρα, εγκλεισμός, λουκέτο σε επιχειρήσεις εστίασης και άλλες μικρές επιχειρήσεις, αποστασιοποίηση των πολιτών, ψυχολογική τρομοκράτηση, αυταρχική αστυνόμευση, άδικα πρόστιμα και συναφή μέτρα εξόντωσης, που επιβλήθηκαν κατά παράβαση των συνταγματικών διατάξεων, όλα αυτά είναι επιστημονικώς έωλα, αστήρικτα και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία ενώ ταυτόχρονα επιτείνουν το πρόβλημα.

2. Να σημειωθεί δε, προς επίρρωση τούτων, ότι μέχρι σήμερα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες του πλανήτη, ουδείς έχει δει τις δήθεν εισηγήσεις των ειδημόνων ιατρών πριν τη λήψη των όποιων πολιτικών μέτρων. Τελικώς μήπως τα μέτρα είναι ξεκάθαρα πολιτικά και ουχί ιατρικά, όπως διατείνονται οι πολιτικοί μας; Μήπως έχουν δίκαιο όσοι Έλληνες νομικοί και άλλοι χαρακτηρίζουν την Ελληνική Κυβέρνηση ως «Εγκληματική Ομάδα»; Διότι οποίος έχει ακόμη και λίγο πυρετό, όντας τρομοκρατημένος από τα τρομοκρατούντα ΜΜΕ και την Κυβέρνηση, προσφύγει στα δημόσια νοσοκομεία, θα οδηγηθεί βήμα προς βήμα στην κλινική Κόβιντ και στη διασωλήνωση που με μεγάλη πιθανότητα οδηγείται στο θάνατο, λόγω των λανθασμένων ή μη ασφαλών ιατρικών πρωτοκόλλων. Αυτό μαρτυρείται, από το σχετικό αίτημα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για ασυλία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού κατά τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

3. Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες και κάθε άλλος λαός που υπόκειται σε τέτοια «δολοφονικά» μέτρα, δικαιούται να γνωρίζει εάν τα μέτρα είναι όντως ιατρικά ή μόνο πολιτικά. Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει επειγόντως να στηθεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ένα Δικαστήριο για να μπορεί να ελεγχθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, για τα πιθανά ιατρικά «εγκλήματα» εναντίον των Ελλήνων και εναντίον της ανθρωπότητας γενικότερα, στους όποιους υπεύθυνους, πολιτικούς, επιστήμονες, συνεργαζόμενους και όσους άλλους πιθανούς συμμέτοχους του πολυεπίπεδου αυτού «εγκλήματος»;

4. Γιατροί και άλλοι επιστήμονες στην Ελλάδα και διεθνώς, όχι οι αποτελούντες τα μέλη των εκάστοτε κρατικών επιτροπών υγείας, βεβαιώνουν ότι τα παράλογα μέτρα κατά της «πανδημίας» πιθανότατα θα προκαλέσουν μακροπρόθεσμα, περισσότερους θανάτους από όσους θα επιφέρει η αποκαλούμενη «πανδημία του κορωνοϊού». Επιπλέον, θα επέλθει σημαντική

7

μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης. Μάλιστα, αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά όλες οι ηλικίες, ενώ ο κορωνοϊός πιθανώς απειλεί κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας ή άτομα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα σε ποσοστό που δεν υπερβαίνει το ήδη αναμενόμενο όπως μια βαριά μορφή γρίπης. Ακόμη, η παράλογη, παράνομη και αντιεπιστημονική διαχείριση του τρόμου της «πανδημίας», εκτός από βέβαιη οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική και πολιτική απορρύθμιση του πλανήτη, εμφανίζει ήδη ως αποτελέσματα την ανεργία, την πείνα, τη φτώχεια, τις λοιμώδεις και λοιπές ασθένειες και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε νέο παγκόσμιο ολοκαύτωμα, πολύ τραγικότερο από αυτό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, κάτι που μπορεί να ενταθεί κατακόρυφα από το ανασφαλές των νέων επιβαλλόμενων εμβολίων.

5. Αν ήθελαν πραγματικά ν’ αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε, αφ’ ενός μεν, να υποστηρίξουν ενεργά το δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αφ’ ετέρου δε, να μεριμνήσουν για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων, την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας και την βελτίωση του γενικότερου επιπέδου της υγείας. Τα δισεκατομμύρια τα οποία ζημιώνεται η εθνική οικονομία με τ’ αντιεπιστημονικά και αντισυνταγματικά μέτρα, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηριχθεί η εθνική οικονομία και ν’ αποτραπεί η οικονομική καταστροφή της Χώρας. Τα πολλά εκατομμύρια που δαπανώνται στα ΜΜΕ για την προπαγάνδα του “Μένουμε Σπίτι” έπρεπε να αξιοποιηθούν σε προγράμματα πρόληψης, προαγωγής της υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Επίσης, μικρό μέρος από τα ποσά που ζημιώνεται η εθνική οικονομία λόγω των παράλογων και ιατρικά μη δικαιολογημένων μέτρων της «πανδημίας», θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, χωρίς να φυλακίζεται ο ενεργός πληθυσμός καταστρέφοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα, ωθώντας εκατομμύρια συμπατριωτών μας στην ανεργία.

6. Στην Ελλάδα, η περίφημη «πανδημία» και η προωθούμενη, από τα ακριβοπληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φοβική υστερία, έχουν οδηγήσει σε ψυχαναγκαστικές και αφύσικες συμπεριφορές, όπως, η χρήση μάσκας από οδηγούς μόνους μέσα στο όχημά τους ή από ανθρώπους που περπατούν μόνοι τους στο δάσος ή σε παιδιά του νηπιαγωγείου καθώς και σε άλλες εντελώς αδικαιολόγητες περιπτώσεις. Ο επιβαλλόμενος τρόμος της σκηνοθετημένης «πανδημίας» των τεστ και όχι μιας πραγματικά θανατηφόρου ασθένειας, αποτέλεσαν πρόσχημα για την πλήρη κατάργηση των δομών της δημοκρατίας, της ατομικής ελευθερίας, της ελεύθερης και επιβεβλημένης ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων, ακόμη και της απλής ανθρώπινης επαφής. Περιορίστηκε ή/και καταργήθηκε ακόμη, η ελεύθερη συμμετοχή των πιστών στα μυστήρια της ορθόδοξης πίστης και παράδοσης, με ευθύνη μάλιστα ακόμη και των ιδίων των εκκλησιαστικών Αρχών, παρά το γεγονός ότι η Ορθόδοξη Πίστη και το ορθόδοξο φρόνημα όπως και η θρησκευτική ελευθερία χωρίς διακρίσεις, προστατεύονται ρητώς από το Σύνταγμα αλλά και από τις Διεθνείς Συνθήκες.

7. Ασφαλώς δεν είμαστε εναντίον των εμβολίων και της ιατρικής επιστήμης, καθώς και των όποιων μέτρων δημόσιας υγείας που μπορούν αληθώς και αποδεδειγμένα να προστατεύουν την υγεία των πολιτών. Αντιθέτως, τη δημόσια υγεία υπερασπιζόμαστε. Είμαστε όμως απολύτως αντίθετοι με την κακοποίηση της ιατρικής και κάθε άλλης επιστήμης ή τεχνολογίας και τη μετατροπή τους σε μέσα τρομοκράτησης και υποταγής της ανθρωπότητας σε ολοκληρωτικά παγκόσμια καθεστώτα. Γι’ αυτό, διακηρύσσουμε ότι δεν αποδεχόμαστε την υποχρεωτική χορήγηση εμβολίων, ούτε τον έμμεσο εξαναγκασμό σε εμβολιασμό, όπως επίσης, είμαστε και ενάντια σε κάθε επεμβατική ιατρική πράξη. Επιπλέον, παραθέτουμε τις επιφυλάξεις μας για εμβόλια μη επαρκώς αξιολογημένα, διότι ουδείς μπορεί να διασφαλίσει την υγεία των πολιτών και την αποφυγή νοσημάτων ή/και θανάτων σχετιζόμενων με άγνωστες παρενέργειες των εμβολίων. Είναι εντελώς υποτιμητικό για την ανθρώπινη νοημοσύνη, να καλούνται οι υγιείς άνθρωποι να υποστούν οποιαδήποτε ιατρική πράξη ή/και εμβολιασμό, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την ευθύνη αν θα ζήσουν ή αν θα πεθάνουν ή ακόμη αν θα μείνουν παράλυτοι εξ αιτίας μιας σοβαρής παρενέργειας από το εμβόλιο του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ακόμη και αν τα

8

εμβόλια είχαν λάβει κανονική άδεια κυκλοφορίας, η υποχρέωση σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη (εμβολιασμό, εξετάσεις, μάσκα, ακόμη και απλή συνταγογράφηση) απαγορεύεται ρητώς από τον ελληνικό Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, τη διεθνή Σύμβαση του Οβιέδο για την προστασία της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και από πλήθος άλλων διεθνών κανονισμών δεσμευτικών και για τη Χώρα μας. Η, με οποιονδήποτε τρόπο, επιβολή ιατρικής πράξης, συνιστά βασανισμό (φυσικό και ψυχολογικό) και απαγορεύεται ρητώς ως εγκληματική και αντισυνταγματική. Παρομοίως, τα λεγόμενα “διαβατήρια εμβολιασμού” περιορίζουν τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες, τα θεμελιώδη δικαιώματα και είναι παράνομα καθώς επιβάλλουν μία ιατρική πράξη μέσω του εκβιασμού, ενώ ταυτόχρονα στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης και διαχωρίζουν τους πολίτες σε ανθρώπους δύο κατηγοριών, με διαφορετικά δικαιώματα και διαφορετικές υποχρεώσεις, καταστρατηγώντας με αυτόν τον τρόπο, κάθε Διεθνή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ως και τις βασικές Αρχές του Κράτους Δικαίου .

8. Η τραγικότερη όμως προέκταση της καταχρηστικής χρήσης του όρου “πανδημία”, είναι η πλήρης υποταγή των ανθρώπων στον μετανθρωπισμό (transhumanism, posthumanism), με άλλα λόγια στην κατάργηση της ανθρώπινης ελευθερίας και της ανθρώπινης προσωπικότητας, όπως αυτά νοούνται και ισχύουν μέχρι σήμερα παγκοσμίως αλλά και στον διαχρονικό ελληνικό και ορθόδοξο πολιτισμό. Διάφορα ιδιωτικά κέντρα σχεδιασμού και ιδρύματα προγραμματίζουν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ένα γενετικά μεταλλαγμένο υποανθρώπινο, βιολογικό και ζωώδες ρομπότ, διασυνδεδεμένο, όπως και τα τεχνητά ρομπότ, με ένα άνωθεν ελεγχόμενο ψηφιακό σύστημα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Η τροφή δε που προορίζεται για τον μετάνθρωπο, θα είναι συνθετική και θα ετοιμάζεται στα εργαστήρια, ενώ η διεθνής προπαγάνδα εδώ και χρόνια κατακλύζει τα ΜΜΕ υπέρ της κατανάλωσης συνθετικού κρέατος. Και όλα αυτά στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης και υποκριτικής μέριμνας, δήθεν για τη δημόσια υγεία. Όταν γίνεται επέμβαση τόσο βάναυσα στο ανθρώπινο σώμα, στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην προσωπικότητα του ανθρώπου, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας , ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ανθρώπινης ελευθερίας, δε μπορούν να δηλώνουν ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους και την υγεία τους.

9. Η αποκαλούμενη, στο όνομα της «πανδημίας», παγκόσμια «επανεκκίνηση» της ανθρωπότητας, δεν είναι άλλο από την ιστορική καταστροφή του πολιτισμού, της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης, της δημοκρατίας αλλά και η καταστροφή της ανθρωπότητας και του ανθρώπου ως ελεύθερου και αυτεξούσιου όντος και προσώπου. Στην ουσία της, η περίφημη αυτή «επανεκκίνηση», που σχεδιάζεται ερήμην των λαών, από μια χούφτα βαθύπλουτους μεγιστάνες με σκοπό δήθεν την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, δεν είναι άλλο από ένα κακόβουλο σχέδιο πλήρους υποδούλωσης της ανθρωπότητας σε ελάχιστα και παγκόσμια μονοπώλια αχρήματης οικονομίας, ελεγχόμενης ενέργειας και διατροφής, χρονικά καθορισμένης υγείας, επιτηρούμενης πληροφορίας, γνώσης, παιδείας, δηλαδή μαζικής αποβλάκωσης και αγελοποίησης των ανθρώπων, όπως ακριβώς περιγράφουν οι συγγραφείς Όργουελ, Χάξλεϋ και άλλοι. Όμως, οι άνθρωποι νοούμαστε ως αυτεξούσια και ελεύθερα πρόσωπα εντός της παγκόσμιας κοινότητας της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό και η επαφή και η επικοινωνία μεταξύ μας (σωματική, ψυχική, πνευματική) είναι αναγκαία συνθήκη για την ελεύθερη ύπαρξη και ζωή μας.

10. Κομβικό ρόλο στην επιβολή όλων των ανωτέρω αρνητικών εξελίξεων, έχουν διαδραματίσει τα ΜΜΕ, ως η ισχυρή “τέταρτη εξουσία”, τα οποία, αντί να ενημερώνουν αντικειμενικά, έχουν μετατραπεί σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, όπως συχνά λέγονται. Καταπατώντας όλες τις διατάξεις περί αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας, φιμώνουν κάθε αντίθετη άποψη και διασπείρουν τον φόβο και τον πανικό, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις πληροί την υποκειμενική και αντικειμενική υπόσταση πλήθους αδικημάτων, που περιγράφονται στον ποινικό μας κώδικα. Η φίμωση αυτή έχει επεκταθεί, χωρίς νομικό πλαίσιο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωτοβουλίες που εγκαινίασε η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη από το 2018, στο πλαίσιο δήθεν της καταπολέμησης των “ψευδών ειδήσεων”. Έτσι, αποκρύπτονται από τους πολίτες οι διαφορετικές φωνές, τόσο των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, προκειμένου να μην αμφισβητούνται από

9

τους πολίτες όλα όσα μας επιβάλλει το παράνομο και αυταρχικό αυτό καθεστώς. Σε πλήθος χωρών ανά τον πλανήτη, διαπρεπείς επιστήμονες έχουν συνενωθεί και υψώνουν τη φωνή και τις γνώσεις τους εναντίον της παραπληροφόρησης, της τρομοκρατίας και του ψεύδους. Ταυτοχρόνως, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ξεσηκωθεί, συχνά ακυρώνοντας με κάθε τρόπο τα παράνομα μέτρα: αλλού προσβάλλουν δικαστικώς τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, αλλού ανοίγουν τις επιχειρήσεις τους και προβαίνουν σε στοχευμένες ενέργειες κατά της αδικίας και του ολοκληρωτισμού. Αυτές οι διαμαρτυρίες είτε αποσιωπώνται, είτε συκοφαντούνται απ’ τα πλήρως ελεγχόμενα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, με σκοπό οι άνθρωποι να νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, για να βυθίζονται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση, αντί να συνενώσουν τις δυνάμεις τους. Διότι όπου οι πολίτες κινητοποιήθηκαν, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα.

Συμπεράσματα

1. Βάσει όλων των ανωτέρω, ως επιστήμονες με πλήρη συνείδηση ευθύνης διατυπώνουμε την άποψη προς τους αποδέκτες του προκείμενου πορίσματός μας ότι πρέπει ν’ αντισταθούν, κρίνοντας ορθολογικά και υπεύθυνα, με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο, εναντίον ενός απάνθρωπου καθεστώτος, που επιβάλλεται στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και Παγκοσμίως με τη θέσπιση ολοκληρωτικών δομών διακυβέρνησης. Προσκαλούμε και συμβουλεύουμε όλους τους Έλληνες ν’ αντισταθούν εφαρμόζοντας ορθά το θεμελιώδες άρθρο 120 του Συντάγματος, ήτοι να προασπίσουν με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, τον Πολιτισμό, τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία και την Εθνική Ανεξαρτησία. Ως Έλληνες και ως επιστήμονες, προτρέπουμε την Ελληνική κοινωνία, τη Δικαιοσύνη όλων των βαθμίδων (Δικαστές και Εισαγγελείς), τους Δικηγορικούς Συλλόγους και τα μέλη τους, τις Αστυνομικές Αρχές, την Πανεπιστημιακή και την Επιστημονική κοινότητα, Ιατρικούς Συλλόγους και τις Ιατρικές Εταιρίες και τα μέλη τους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Επιχειρηματίες, τους Εμπόρους και τις ενώσεις τους ( Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια), τη Στρατιωτική και την Εκκλησιαστική Διοίκηση και όλους εν γένει τους Έλληνες πολίτες, να προασπίσουν με κάθε συνταγματικά νόμιμο τρόπο τις Δημοκρατικές Αρχές και την πατρίδα μας, ενεργώντας κατά συνείδηση και τηρώντας τον όρκο τους (όπου αυτός δίδεται), και να μην συναινέσουν δια λόγων ή πράξεων σε ενέργειες που καταλύουν το Σύνταγμα, τις Βασικές Αρχές του Κράτους Δικαίου και το Διεθνές Νομικό Πλαίσιο για τα Δικαιώματα των λαών και των Ανθρώπων, αλλ’ αντιθέτως να το εφαρμόσουν οι ίδιοι, ατομικά και συλλογικά.

2. Η υπεράσπιση των θεμελιωδών αρχών του Ελληνικού Συντάγματος και του Διεθνούς Δικαίου, δεν αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μόνο κάποιων αρμοδίων, αλλά ευθύνη όλων όσων συναπαρτίζουμε την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ανθρωπότητα. Το Σύνταγμα και οι νόμοι, που συμφωνούν προς το Σύνταγμα, μας δίδουν σαφείς οδηγίες για το πως θα εκπληρώνουμε αυτό το καθήκον. Στο Παράρτημα του επιστημονικού αυτού πορίσματος, παρουσιάζονται αναλυτικά: (Ι) Επιστημονική τεκμηρίωση όσων υποστηρίζουμε στα προηγούμενα, από Έλληνες και ξένους επιστήμονες, (ΙΙ) Σχέδια νομικής αντίστασης των πολιτών, για κάθε μορφή παραβίασης του Συντάγματος, (ΙΙΙ) Σημαντικές ιατρικές οδηγίες από ειδικούς επιστήμονες (ιατρούς, κλινικούς διαιτολόγους και άλλους), για την πρόληψη και αντιμετώπιση της λοίμωξης του κορωνοϊού και άλλων μορφών λοιμώξεων, (IV) Παρατηρητήριο Νομιμότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ολόκληρο Τω εν λόγω επιστημονικό Πόρισμα και το Παράρτημά του θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δικτύου Ελληνισμού diktyoellinismou.gr.

10

Επιστημονική επιτροπή-ομάδα σύνταξης:

1. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, MD,SM,ScD Occupational Medicine Physician-Epidemilogist Collaborator Department of Environmental Health Harvard T.H. Chan Scholl of Public Health, Boston, MA, USA.

2. Γεώργιος Παύλος, καθηγητής Φυσικής ΔΠΘ, Δρ. Φιλοσοφίας ΑΠΘ

3. Ιωάννης Αυγουστάτος, Ιατρός Χειρουργός Πτυχιούχος «La Sapienza» Ρώμη, Ψυχίατρος Ψυχοθεραπευτής (Cognitive therapy και Analytic Group Psychotherapy).

4. Γιαννουλόπουλος Ανδρέας, Δρ. Αγγειολογίας, Καρδιολόγος, Πνευμονολόγος 5. Άθως Κοιρανίδης, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, απόφοιτος του LSE 6. Παπαδάκης Εμμανουήλ, Δικηγόρος, Ποινικολόγος

7. Σάκης Καραμπεϊδης, Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω

8. Καραβέλος Νίκος Αγαμέμνων, Δικηγόρος

9. Δημήτριος Γάκης, Ιατρός Χειρουργός, πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ

10. Πουλτουρτζίδης Αντώνιος, Κλινικός Διαιτολόγος

11. Καλκασίνας Πασχάλης, Παιδίατρος

12. Νικόλας Μπουμπούλης, Φυσική Ιατρική

13. Γιάννης Αντωνιάδης, Καθηγητής Φυσικής, Ερευνητής μη γραμμικών πολυπλόκων συστημάτων

Στις διαδικτυακές επιστημονικές συζητήσεις από τις οποίες προέκυψε το εν λόγω Πόρισμα, συμμετείχαν και οι προσκεκλημένοι ομιλητές και καθηγητές:

· Γεώργιος Κασιμάτης, Συνταγματολόγος, καθηγητής του ΕΚΠΑ

· Κωνσταντίνος Βαθιώτης, καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ

· Δημήτριος Ποντίκας, Ιατρός Ερευνητής

· Νέλλη Ψαρρού, Πολιτικές Επιστήμες (PhD LSE)

· Παπαντωνίου Αντώνιος, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός

· Ζησόπουλος Δημήτριος, Σκηνοθέτης Ταινιών Τεκμηρίωσης

· Ιωάννης Γρηγοριάδης, Φαρμακοποιός Ερευνητής, Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας του WAMS

· Μαριάννα Ευαγγέλου , Ιατρός Βιοχημικός

· Αδαλής Γεώργιος, Οικονομολόγος, Οικονομέτρης

Πολυκεντρικό Αυτοοργανούμενο Πολιτικό 

Δίκτυο του Ελληνισμού

https://www.diktyoellinismou.gr

loading...