Το Έθνος πρέπει να το φτιάξουμε όπως κάνουμε με το σπίτι μας. Όμορφο, αυτάρκες και πλήρες.

 Το παρελθόν του να το διαχειριστούμε όπως κάνουμε με κείνους που μάς γέννησαν. Να μνημονεύουμε τις θυσίες, να θυμόμαστε τα περασμένα,. Το παρόν να στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά μας έργα με το βλέμμα στο μέλλον. Να κάνουμε τον φυσικό μας πλούτο εργαστήριο και μετερίζι αγώνα για μάκρεμα, για πιότερα χώματα και πιότερες ελληνικές ψυχές.

Θέλουμε να πλάσουμε την καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών. Επομένως για να φτάσουμε στο σκοπό μας, χρειαζόμαστε τούς καλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Δεν μάς λείπουν πόροι και ικανότητες. Ισοζύγιο δυνάμεων είναι αυτό που μάς στέρησαν και πρέπει να αποκαταστήσουμε. Δυνάμεις ψυχικές και σωματικές. Όραμα και φιλοδοξία μαζί με το μέτρο τής λογικής. Να πορευτούμε με κείνα που χρειάζεται ο άνθρωπος και όχι το καταναλωτικό κτήνος. Να φτιάξουμε νέο ελληνικό πολιτισμό. Να απλώσουμε παντού τις αλήθειες μας. Να κάνουμε ελληνοποίηση κόντρα στην παγκοσμιοποίηση.

Να δούμε ποιοι είναι αδέρφια μας και φίλοι μας. Ποιοι είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Ποιοι έχουν κοινά πιστεύω και κοινά θέλω με τον Ελληνισμό μας, ποιοι αξίζουν την τιμή να ανήκουν στην Ελληνική Φυλή και ποιοι διαθέτουν πνεύμα συνεργασίας. Αυτοί να κρατηθούν κοντά μας. Να δούμε την ίδια στιγμή και την άλλη όχθη τού ποταμού. Ποιοι είναι αυτοί που χύσανε αίμα αδερφικό. Ποιοι είναι αυτοί που αφήσανε άστεγο τον αδερφό.  Ποιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί μας που λυμαίνονται χώμα ελληνικό. Κι αυτούς να τούς χαλάσουμε οριστικά.Κανείς δεν μπορεί να αγαπήσει απόλυτα και αληθινά μια πατρίδα, παρά μονάχα το έθνος της, η φυλή της, ο λαός της. Διότι κάθε λαός έχει τον δικό του χαρακτήρα, τούς δικούς του πόθους, τις δικές του αξίες. Κι όπου και αν απλώσεις μέσα στην ανθρωπότητα έναν λαό, εκείνος θα τρέξει να βρει τούς ομοίους του, θα κάμει τα πάντα για να φτιάξει τις αξίες του κυρίαρχες. Διότι η Φυλή είναι νομοτέλεια και το εθνικό έδαφος δώρο τού Θεού προς τη Φυλή. Άμα τούτο το δώρο το αφήσεις σε χέρια αλλοτινά, τότε είναι εύκολο να σού κλέψουν τον κόσμο, να φτιάξουν ψεύτικα ιερά πάνω του οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.Η κακοτοπιά δεν διορθώνεται με το μπόλιασμά της σε κοινωνίες ξένες μήτε με το σπάσιμο των συνόρων. Έτσι απλώνεται, ώστε να έρθει ο παγκόσμιος τύραννος να κάμει τον «σωτήρα». Όποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει έναν λαό, τον βοηθάει στο σπιτικό του. Και κείνος που είναι ανθρωπιστής, δείχνει το έλεος και τον ανθρωπισμό του στο λαό του πρωτίστως. Όποιος δεν αγαπάει το λαό του, δεν αγαπά κανέναν. 

Τα έθνη τα μικραίνουν ή τα αποθανατίζουν οι πολίτες τους. Κάθε πολιτεία χαίρεται τόση ευτυχία, όση αναλογεί στην σωφροσύνη των πολιτών της. Είναι όμως να απορείς! Άμα μπήκαν οι Γερμανοί στο συγκρότημα «Μολών Λαβέ» του οχυρού Ρούπελ, απάνω από τους νεκρούς βρήκαν γραμμένη με κιμωλία την φράση: «Στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν οι τριακόσιοι. Εδώ θα πέσουν οι ογδόντα» Ο Έλληνας ενδιαφερόταν για το «Ευ ζην», δηλαδή το να ζει  τιμημένος και όχι απλώς για το «ζην».Ήδη στον Τρωικό πόλεμο συναντούμε τον Έκτωρα να βροντοφωνάζει «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ» (Ιλιάδα, Μ243). Η φράση αυτή σημαίνει, «Ένα είναι το καλύτερο θεϊκό σημάδι. Το να αμύνεται κανείς και να υπερασπίζεται την πατρίδα του». Στον δε Κρίτωνα συναντούμε τον ίδιο τον Σωκράτη να παραδέχεται πώς «…μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστι η πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον…».

Οι Θρυλικές Σπαρτιάτισσες μανάδες παρέδιδαν στους γιους τους την ασπίδα με την προτροπή-διαταγή να πολεμήσουν «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ». Δηλαδή, «ή να φέρεις πίσω την ασπίδα νικητής ή επί της ασπίδος να σε φέρουν νεκρό».

Δεν ξέρω αν σε κούρασα …Δεν ξέρω αν θα λάβεις κάν υπόψιν όλα όσα σου είπα …

Αυτό που πραγματικά ξέρω είναι ένα…

Τώρα όλοι εσείς σε τέτοιες ώρες πρέπει να βοηθήσετε!

Εσείς ,εμείς ,οι νέοι ,τα αμούστακα παιδιά  η ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Η πατρίδα και το Έθνος μας χρειάζονται και αν δεν ακούσατε το κάλεσμα των προγόνων μας ακούστε το κάλεσμα της ψυχής σας και απαντήστε…

ΝΑΙ είμαι εδώ και την ψυχή μου δεν θα την πάρετε ποτέ χωρίς μάχη! Αφιερώνεται σε όλους τους Έλληνες που οφείλουν να απελευθερώσουν την υπόδουλη πατρίδα τους με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο διαθέσιμο….

loading...