Είμαι ορθολογιστής! Απορρίπτω την «πανδημία»!






Νικόλαος Ταμουρίδης  Αντιστράτηγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                                                             

Μου αρέσουν οι λογικές εξηγήσεις. Προσπαθώ λοιπόν με βάση τη λογική να εξηγήσω το μεγάλο θέμα του κορωνοϊού που ταλανίζει την Πατρίδα μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο.

Λογικά πάντα σκεπτόμενος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά που γίνονται είναι φυσιολογικά. Επομένως κάτι υπάρχει από πίσω που κινεί την όλη υπόθεση.

Το όλο αφήγημα πιστεύω χρησιμοποιείται ως ένα μοναδικό εργαλείο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, προκειμένου να εγκαθιδρύσει μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση, όπως εξάλλου διακηρύττουν καθαρά όλο και περισσότεροι πολιτικοί ανά τον κόσμο. Με απλή ορθολογική λοιπόν σκέψη: 

Απορρίπτω την «πανδημία»! 

-Διότι ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ανήκει στην επίσης γνωστή πολιτικοοικονομική ελίτ (Ροκφέλερ, Κλίντον, Ομπάμα, Σόρος κλπ), που θέλει να διαφεντεύει τον κόσμο, είχε «προφητεύσει» από το 2015 την έλευση του ιού. Τι είναι ο Γκέιτς; Θεός ή προφήτης; «Θεοί γαρ μελλόντων γιγνώσκουν»!

-Διότι, αποκλείω να με αγάπησαν, να με λάτρεψαν ξαφνικά τέτοιοι τύποι, καθώς και άλλοι κατασκευαστές εμβολίων και να θέλουν να με σώσουν με τη βία, εξοικονομώντας βέβαια τεράστια χρηματικά ποσά για τον εαυτό τους! Ήδη, με το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω των «κορωνοϊκών» μέτρων, σε λιγότερο από ένα χρόνο, πάνω από ένα (1) τρις δολάρια έφυγαν από τη μεσαία τάξη και πέρασαν στα χέρια των δισεκατομμυριούχων!

-Διότι πριν καλά-καλά αρχίσει η «διασπορά» του ιού, ο αμαρτωλός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έσπευσε να κηρύξει «πανδημία», αλλάζοντας μάλιστα τον ορισμό της πανδημίας για να στηρίξει την απόφασή του αυτή.

-Διότι οι δοτές κυβερνήσεις έτρεξαν να χρηματοδοτήσουν με πακτωλό χρημάτων τα ΜΜΕ για να πείσουν το λαό, ενώ είναι υποχρεωμένα, αν πραγματικά υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος της δημόσιας υγείας, να μεταδίδουν δωρεάν τις διαφημίσεις και τις κυβερνητικές οδηγίες. Με τα χρήματα αυτά, που έδωσαν στα ΜΜΕ, θα μπορούσαν να οργανώσουν πολύ καλύτερα το Σύστημα Υγείας, αν πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την υγεία των πολιτών.

-Διότι κάθε χρόνο έχουμε 45 εκατ. θανάτους από εκτρώσεις, πεθαίνουν 10 εκ. άνθρωποι από καρκίνο, 2.5 εκ. νεογνά χάνουν τη ζωή τους από διάφορες ασθένειες, 2 εκ. άτομα πεθαίνουν από aids. Ποιος «μεγάλος» ενδιαφέρθηκε να χρηματοδοτήσει και να «προπαγανδίσει» υπέρ της διατήρησης της ζωής και την πρόληψη όλων αυτών των θανάτων; Γιατί τόση πρεμούρα για τον covid-19, για τον οποίο μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ παρασκευάστηκαν εμβόλια, χωρίς να ελεγχθούν για τυχόν μακροχρόνιες ενέργειες;

Απορρίπτω την «πανδημία»!

-Διότι ο ιός αυτός δεν προσβάλλει τους νέους, επομένως είναι κατά πάσα πιθανότητα κατασκευασμένος, με αυτή την ακούσια προφανώς από τους κατασκευαστές «αδυναμία».

-Διότι απαγορεύεται η νεκροψία για τους αποβιώσαντες με ή από covid-19, γεγονός που δεν μπορεί να εξηγηθεί, αντιθέτως αφήνει υπόνοιες άλλης καταγραφής.

-Διότι δεν είναι δυνατόν ένας ιός να αναπτύσσεται και να καταστρέφει τις οικονομίες μόνο των προηγμένων δυτικών χωρών. Στην Αφρική και στην Ασία δεν υπάρχει αυτός ο ορυμαγδός που κυριαρχεί στην Ευρώπη και στην Αμερική.

-Διότι στην Κίνα με 1,4 δις πληθυσμό, από όπου είναι δεδομένο ότι ξεκίνησε ο ιός, έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, ενώ στις δυτικές χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχει επιβληθεί μια απίστευτη δικτατορία, που καταστρέφει ολοκληρωτικά την οικονομία και την κοινωνική ζωή των ανθρώπων. 

-Διότι οι καταστροφικοί εγκλεισμοί (lockdown) στηρίζονται σε αμφίβολο αριθμό θανάτων (όλοι σχεδόν οι θάνατοι καταγράφονται και πιστώνονται στον κορωνοϊό), καθώς και σε αμφίβολο αριθμό κρουσμάτων, τα οποία έχουν σχέση με τον αριθμό των τεστ που γίνονται και στα οποία όλα τα θετικά τεστ (που μπορεί να προέρχονται και από άλλους ιούς) καταγράφονται ως κρούσματα covid-19.

-Διότι, παρά την μικρή θνησιμότητα του ιού, είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται μαζικός παγκόσμιος εμβολιασμός στα ιστορικά χρονικά, με εμβόλια νέας τεχνολογίας που δεν έχουν δοκιμασθεί μέχρι τώρα στον άνθρωπο.

Ο κορωνοϊός COV-SARS-2 είναι ένας υπαρκτός ιός, πλην όμως δεν πρόκειται για πανδημία αλλά για μια ακόμη επιδημία, όπως τόσες και τόσες που έπληξαν κατά καιρούς περιοχές αυτού του πλανήτη. Δεν δικαιολογώ λοιπόν σε καμία περίπτωση την ενορχηστρωμένη εργαλειοποίησή του για τον παγκόσμιο έλεγχο του δυτικού κυρίως πληθυσμού και την οικονομική και κοινωνική καταστροφή του.

Απορρίπτω την «πανδημία»! Αναπνέω ελεύθερα!

Νικόλαος Ταμουρίδης  Αντιστράτηγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                                                             

loading...