Συγκλονιστικό βίντεο με Έλληνα πολίτη να κλαίει με λυγμούς στην Λέσβο – Ούτε η μανα μ δεν με εχει δει να κλαίω και να κάθομαι να τρέχουν τα μάτια μου για τούτα εδώ τα πράματα !

Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου με τους παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν οπλισμένοι και να σφάζουν τα ζώα τους, την ώρα που η αστυνομία αντί να τους προστατεύσει ασχολείται με το να επιβάλει πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες.

Πριν από περίπου 20 ημέρες είχαμε δημοσιεύσει το δράμα που ζει ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης, ο οποίος είχε βρει απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα, ενώ είχε καταγγείλει πως κυκλοφορούν στην περιοχή συμμορίες ένοπλων παράνομων μεταναστών. 

Μετά από και τη δημοσίευση του τότε βίντεο… δεν έγινε τίποτα, καθώς οι αρχές είναι μάλλον απασχολημένες με το να επιβάλουν πρόστιμα σε πολίτες για τον κορωνοϊό και να εξετάζουν τις πιθανές καταγγελίες που υπάρχουν από γείτονες για πιθανά «πάρτι», όπως τα «βαφτίζουν». 

Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες, όταν κατήγγειλε ότι ένοπλες συμμορίες παράνομων μεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές μέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του. Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. Στο διπλανό ρέμα είχε βρει πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο. Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:

«Ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».

Οι κλοπές όμως συνεχίζονται και ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση, όμως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο παρακάτω βίντεο. 

 

loading...