Για πάμε μία γιατι σαν πολλά να μαζεύονται.

Αγαπητοί κύριοι της κυβέρνησης,

Στο εσωτερικό βλέπω συμπτώματα εν δυνάμει καθολικής εξεγέρσεως. Τα κλιμακούμενα γεγονότα πολλές φορές σημαίνουν αρχή στάσης. (1917 και 1944 to begin with, δεν θα αναφέρω τα γεγονότα στις συγκεκριμένες χρονιές, τα ξέρετε). 

Ακούω ότι ετοιμάζονται οι Τούρκοι για δεύτερο γύρο εισβολής ξένων. Πακιστανοί μετανάστες αδερφό έθνος των Τούρκων και πολλοί άλλοι (ξανα)συσσωρεύονται στον Έβρο. 

Συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις είναι υπέρ των μεταναστών. 

Ταυτόχρονα ο Ελληνικός και ο Τουρκικός στόλος είναι στο Αιγαίο. 

Οι Τούρκοι ξέρουν ότι και 6 μόνον Rafale αν πάρετε (μέχρι τέλη Δεκεμβρίου) συρρικνώνονται οι πιθανότητες για σοβαρά τετελεσμένα στο Αιγαίο όταν έστω και η πρώτη εξάδα καταστεί υπηρεσιακή. 

Οι αντίπαλοί σας ξέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναδούν εξουσία αν η πανδημία περάσει χωρίς ολοκαύτωμα.  

Για όλους, Τούρκους, Έλληνες, παραβατικούς εν Ελλάδι αλλοδαπούς, μετανάστες και Πέμπτη Φάλαγγα, είναι ίσως σημαντικό η 25η Μαρτίου να μην περάσει ανώδυνα.  

Φαντάζεστε να έχετε ταυτόχρονη εξέγερση μεταναστών και Ελλήνων και ξένων παραβατικών, επίθεση μεταναστών από τον Έβρο και θερμά επεισόδια στο Αιγαίο; Και να λαμβάνουν χώρα όλα αυτά εκείνη τη μέρα; Λέω βρε παιδί μου… 

Κύριε Πρωθυπουργέ ξέρετε τι είναι η “κίνηση Λαβίδας” (pincer movement) στην στρατιωτική ορολογία; Σίγουρα ξέρετε. Αν και εδώ μάλλον ταιριάζει το 4th generation warfare σαν όρος. 

Για βάλτε την Εθνική Ασφάλεια και τις υπηρεσίες πληροφοριών σε κίνηση. Πολλές συμπτώσεις βλέπω. Do the math, που λένε και στο Harvard. 

ΥΓ: Μακάρι να έχω απλά πολύ φαντασία. Μακάρι.

loading...