ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ!

ΒΙΝΤΕΟ:«ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑ…Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑ…ΚΙ Η ΠΑΤΡΙΣ»!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΝΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Από τη Νέα Σμύρνη… στη ”Νέα” Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση σύμφωνα με την ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Παισίου του Αγιορείτη.

.

Από τη Νέα Σμύρνη στη «Νέα» Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος..Το πιο σημαντικό γεγονός έγινε στο περιθώριο των ταραχών…

«Να μην ξημέρωνε ποτέ» τέτοια ήταν η μέρα η σημερινή ημέρα αποφράδα…..για τη χώρα που σηματοδοτεί πιθανόν την αντίστροφη μέτρηση των ραγδαίων εξελίξεων που σε ανέκδοτη προφητεία πριν αρκετά χρόνια έδωσε ο μέγας χαρισματούχος Καππαδόκης Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης…

Η μέρα είχε τη νέα μάχη της Νέας Σμύρνης είχε υπερογκώδη διαμαρτυρία συγκέντρωση κατοίκων κατά αστυνομικής βίας και περιοριστικών μέτρων είχε το σοβαρό τραυματισμό από ξυλοδαρμό όχλου αστυνομικού και τον τραυματισμό 3 ακόμη συναδέλφων του. 

Εικόνες χάους εξέγερση στις φυλακές σε μια χώρα που είναι στο απομονωτήριο στο πιο σκληρό και παρατεταμένο lockfdown ενός απέραντου υγειονομικού στρατόπεδου συγκέντρωσης…

 Αλλά πάνω απ΄όλα είχε την απαρχή των σημείων που δίνει ο Γέροντας που δείχνει ότι θα τρέξουν τα γεγονότα….

Μια ομάδα παιδιών νεαρών ρίχνουν κατά τη σημερινή πορεία για τον Κουφοντίνα (τον πράκτορα της CIA) κάτω μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας ανατύπωση που μετέφερε κάποιος με δίκυκλο σπάζουν το τζάμι της έχουν πετάξει κάτω στο οδόστρωμα έναν επίσης μεγάλο ξύλινο σταυρό κάποιος ή κάποια με μπότες κλωτσάει την εικόνα στο δρόμο. 

Όταν την επαναφέρει ο μεταφορέας και την τοποθετεί την εικόνα στο δίκυκλο 2 κοπέλες αρπάζουν την εικόνα και την κάνουν κομματάκια. Πάτησαν την εικόνα και την έκαναν κομφετί….Αυτά τα γεγονότα που θα πυκνώσουν στη συνέχεια είχαν προβλεφθεί από τον Άγιο.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...