Ο δρόμος (του Τούρκου) για το Καστελόριζο περνά ..... από το κρεβάτι του Δ. Κουφοντίνα, στην ΜΕΘ του Γ. Νοσοκομείου Λαμίας?


Ήταν οι δηλώσεις Δρίτσα, για τον Κουφοντίνα, στημένες και έγιναν καθ’ υπόδειξη της Γερμανικής Πρεσβείας προς δημιουργία εμφυλιακής ατμόσφαιρας? Ποιούς εξυπηρετεί ο θάνατος ενός καταδικασμένου δολοφόνου της 17Ν και ο εμφύλιος, που θα ακολουθήσει, αν το πρόβλημα της υγείας του έχει τραγική κατάληξη?


Στήθηκε το παιχνίδι από τον Γερμανό Υπ.Εξ. Heiko Maas προκειμένου να φαίνεται ότι μας πάνε σέρνοντας οι Τούρκοι σε διερευνητικές και μάλιστα κατόπιν τετελεσμένων? Ποιοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί είναι μυημένοι στο παιχνίδι, πλην των Μητσοτάκη και Τσίπρα?


Για ποιό λόγο πιστεύουν οι Γερμανικές αρχές, ότι θα υπάρξουν σύντομα συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στη χώρα τους ή κρίνουν ότι οι διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος και της Τουρκίας στη Γερμανία χρήζουν ιδιαίτερης αστυνομικής προστασίας? Ποιός διαδίδει στο Βερολίνο ότι έγκειται απόβαση των Τουρκικών Ε.Δ. στο Αιγαίο? Ήταν η είδηση αυτή ο λόγος, εξ αιτίας του οποίου έχασε πρόσφατα την ψυχραιμία του ο Θ. Βερέμης ή μήπως κυνηγούν και αυτόν οι τύψεις? Έχει δίκιο ο καθηγητής, όταν λέει ότι οι Τούρκοι θα πάρουν το Καστελόριζο ή το Βερολίνο, που υποστηρίζει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί και στην Ρόδο?


Πόσοι ακόμη οφελούνται από τον θάνατο του Δ. Κουφοντίνα? Μήπως ο «χορηγός» της 17Ν (βλέπε στον ιστότοπο: «ερωτήσεις στους κ.κ. Μιχ. Χρυσοχοϊδη και Λουκά Παπαδήμο» /13.09.12), που έκανε πρόσφατα ταμείο από την πώληση ξενοδοχείου ή εκείνοι που λανσάρουν την νέα «Εταιρεία Δολοφόνων», που αναγεννήθηκε, μάλλον στη Γερμανία, μέσα από τις «στάχτες της 17Ν»?  Eίναι μήπως ο Πέτρος Π. ο μόνος που αδιαφορεί αν ο Κουφοντίνας ζήσει ή μη? Ο λαμπρός νέος της 17Ν που «προσάραξε» μαζί με τους συντρόφους του στη Δρέσδη (10/2012) και από εκεί στην αγκαλιά του BND! Έκτοτε αγνοείτο η τύχη του έως πρότινος, όταν εθεάθη, με παρέα, να επιδεικνύει επί ώρες τα κουμπούρια του, μπροστά στο σπίτι γνωστού δημοσιογράφου, μάλλον για να διατυμπανίσει, ότι ακόμη και το παρακράτος στην αποικία είναι στα χέρια των Γερμανών!


Καλή Ανάσταση!


Νέα Φιλική Εταιρεία

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :