ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά – 

Εγκλωβισμένοι εκατομμύρια Έλληνες ζουν για να υπάρχουν και να παρακολουθούν τη χώρα τους να διαλύεται, τη ζωή τους να καταστρέφεται και την οικογένεια τους να κινδυνεύει πια. Κάθε νύχτα που προστίθεται στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη επιφέρει ανεπανόρθωτες ζημιές στην εθνική οικονομία, την κοινωνική και την ιδιωτική ζωή των Ελλήνων.

Χωρίς ντροπή την ίδια ώρα η Ελλάδα μπολιάζεται με δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς ισλαμιστές της Ανατολής που αναμένεται να πολλαπλασιαστούν και να κυριαρχήσουν σε ζωτικές περιοχές της χώρας τα επόμενα χρόνια. Η ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι το οθωμανικό βιλαέτι της Ελλάδας επί 200 χρόνια οφείλει να επισημοποιηθεί στη Νέα Τάξη πραγμάτων με τους ίδιους και πάλι ως προύχοντες.

Η στρατηγική αντι-COVID19 Μητσοτάκη είναι ανύπαρκτη εδώ και ένα χρόνο με μόνο αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελλάδας. Στηρίζεται στην εξαγορά χρόνου για την επιβολή της διάλυσης της χώρας, τη επικοινωνιακή παραπλάνηση, την ενοχή των πολιτών, την προστασία της εκλογικής πελατείας του, την αύξηση του ήδη υπέρογκου εθνικού χρέους, τη διάλυση της παραγωγικής βάσης, το βασανισμό των παιδιών, την αργία των δημοσίων υπαλλήλων και κάθετι καταστροφικό για τη χώρα. Όσοι εργάζονται οφείλουν να είναι ευγνώμονες στον Αφέντη Μητσοτάκη θυμίζοντας το Δ’ Ράιχ.

Το πολιτικό ψέμα αποτελεί καθημερινότητα με τους διορισμένους Υπουργούς, τοποθετημένους χωρίς λαϊκή ψήφο προς επίρρωση της κατάλυσης της ήδη ελαττωματικής δημοκρατίας μας, να δημαγωγούν ασύστολα χωρίς φόβο και κόστος, χωρίς κανένα σχέδιο και στρατηγική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καταστροφικός Υπουργός Επικρατείας κ.Γεραπετρίτης που διαλαλούσε αποτυχημένα πολιτικά ότι την 1η Μαρτίου 2021 οι Έλληνες θα ζουν ως άνθρωποι για να πουλήσει ψεύτικη ελπίδα προφανώς. Τώρα ορίζει άλλες ημερομηνίες που θα διαψευσθούν και αυτές το πιθανότερο από κάποιο αναπάντεχο ιατρικό δεδομένο, μία μετάλλαξη Αφρικής, ίσως.

Το πραγματικό σχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι άλλο από τον εγκλεισμό μέχρι την επόμενη ημέρα από την Ανάσταση των Ελλήνων και χωρίς Ανάσταση, με όποιο πρόσχημα είναι δυνατό. Χωρίς Πάσχα Ελλήνων και με κατεστραμμένες οικονομίες και τοπικές κοινωνίες η Ελλάδα θα παραδοθεί αρχές Μαΐου στους Βόρειους αποικιοκράτες που χρειάζονται ηλιόλουστες μέρες σε νότιες αποικίες για αναζωογόνηση. Κλασική συνταγή αιώνων.

Μία απελευθέρωση για λίγους φυσικά που θα διαθέτουν πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων για να εργαστούν ως γκαρσόνια. Με την ελίτ Μητσοτάκη να κουνάει τις σημαίες Μπαγκλαντές και να καλωσορίζει τα funds και τους επενδυτές της Ανατολής. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι η πρόβα-τζενεράλε όπου οι Έλληνες θα είναι εγκλωβισμένοι και άφραγκοι και οι ξένοι θα διαφεντεύουν τα νησιά, τις υποδομές και τον πλούτο μας.

Για τους Έλληνες υπάρχει φτώχεια και εξαθλίωση, αρπαγές και λεηλασίες περιουσιών σε συνδυασμό με τον ατομικό, τον οικογενειακό και τον εθνικό διχασμό. Αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη και των αφεντικών του που χρεώνουν την Ελλάδα καθημερινά, τη διαβρώνουν και τη διασπούν σε οικονομικές γκρίζες ζώνες και διαφορετικά κρατίδια ως νέα Γιουγκοσλαβία.

Μετρημένες οι ημέρες όσων επεξεργάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα και να τη βυθίσουν στο σκοτάδι αιώνια. Ο πυρήνας της Ελλάδας είναι απρόσιτος για αυτούς και θα εκραγεί σύντομα ως big bang της ανθρωπότητας…

loading...