ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ: Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ “ΠΕΡΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΑΛΛΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ…

Ανατρεπτική επιστημονική έρευνα Ιταλών γιατρών:αυτά τα εμβόλια είναι ανεπαρκή. Ο ιός είναι βακτηριοφάγος και είναι παντού ως και σε

νερό, θάλασσα. Μπορεί να έχουμε 3 χρόνια με πολλές παραλλαγές. Κάποια Αντιβιοτικά, συνεχείς απολυμάνσεις δημόσιων χώρων!!

Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών με επικεφαλής τον Carlo Brogna έκανε μια επαναστατική έρευνα που φέρνει ανατροπές.Ο ιός covid19 είναι βακτηριοφάγος που σημαίνει είναι παντού στα λύματα, στο νερό στη θάλασσα. 

Θα κάνει άπειρες παραλλαγές μεταλλάξεις ως και την εξατομικευμένη θα τον έχει ο καθένας για 3 χρόνια θα μας απασχολεί. Δεν αρκούν τα περιοριστικά μέτρα θέλει διαρκείς απολυμάνσεις δημόσιων χώρων.

Τα εμβόλια τα τωρινά είναι εν μέρει αναποτελεσματικά. Τα αντιβιοτικά ακριβώς επειδή είναι βακτηριοφάγος είναι αποτελεσματικά ωστόσο δυστιχώς δεν είναι προκρινόμενα(απότις “επιτροπές”)! 

Τα εμβόλια δεν μπορούν να λειτουργήσουν, επειδή μόλις ο Covid εγχύσει το γενετικό του υλικό στο βακτήριο, το εμβόλιο θα είναι εντελώς αναποτελεσματικό!

Αυτό σημαίνει ότι το Sars Cov 2 είναι επίσης βακτηριοφάγος, που σημαίνει ότι αναπαράγει το RNA του μέσω βακτηρίων.

“Το τρέχον εμβόλιο δεν είναι αρκετό: χρειάζονται περισσότερα για την εξάλειψη του ιού”. Το Sars Cov 2 εισέρχεται στα βακτήρια και αυτό αλλάζει τα πάντα. Σχετικά με την επιχείρηση, η ανακάλυψη του ερευνητή Carlo Brogna

«Το Sars Cov 2 είναι επίσης ένας ιός βακτηριοφάγος. Σημαίνει ότι εισχωρεί στα βακτήρια και αντιγράφει επίσης το RNA του. Έχουμε τελικά τα επιστημονικά στοιχεία, με πολλές φωτογραφίες του ιού καθώς αποικίζει το βακτήριο. 

Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε τις διαδικασίες για ενσωμάτωση του. Χρειάζονται περισσότερα από τους κλασικούς ιούς για την εξάλειψή του. Δεν χρειάζεστε κλείσιμο, αλλά απολύμανση και πρόληψη. 

Και τώρα υπάρχει η επιστημονική λογική για τα αντιβιοτικά. Χρειαζόμαστε επίσης ένα εμβόλιο κατά των τοξινών που έχουμε βρει και παράγει τα βακτήρια μας, με παρόμοιο τρόπο με τον μηχανισμό της διφθερίτιδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...