ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΜΕΡΟΣ 1ο



Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Το άρθρο αυτό είναι το πρώτο μιας σειράς που έχει στόχο να καταστήσει ορατό, αυτό που το σύστημα των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης

(ΜΜΕ) όλης της Δύσης, έχει κάνει αόρατο: την πραγματικότητα που καλύπτεται μέσω του πέπλου της οργουελικής Νέας Ομιλίας (New Speak στα αγγλικά ή Novlangue στα γαλλικά) του μυθιστορήματος «1984» του Τζορτζ Όργουελ, από το σενάριο του οποίου φαίνεται να εμπνέονται οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι των ιερατείων της εξουσίας.

Στο «1984», η τακτική χειραγώγησης των πολιτών που εφαρμόζει το ολοκληρωτικό πολιτικό καθεστώς του Μεγάλου Αδελφού που κυβερνά τον κόσμο, εξαλείφει τη διανοητική τους ικανότητα μέσω της καταστροφής της γλώσσας τους: μειώνοντας τις λέξεις της γλώσσας τους, μειώνει και τις έννοιες με τις οποίες μπορούν να σκέφτονται. Και όσο μειώνονται οι έννοιες, τόσο οι άνθρωποι γίνονται ανίκανοι να σκεφτούν, οπότε λειτουργούν πλέον με το συναίσθημα.

Επομένως, η κακή γνώση μιας γλώσσας καθιστά τους ανθρώπους υποχείρια, και αυτό ακριβώς βιώνουμε σήμερα, όπου με τη δικαιολογία μιας όχι και τόσο φονικής επιδημίας, όχι μόνο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πασιφανή στροφή των κυβερνήσεων της Δύσης προς μια στυγνή τεχνολογική δικτατορία κινεζικής εμπνεύσεως, αλλά και με μια απροκάλυπτη προσπάθεια βιολογικής τροποποίησης του ίδιου του ανθρώπινου είδους.

Εμείς όμως ως Έλληνες, επείγει να αποδομήσουμε άμεσα τη γλώσσα της αντίθετης λογικής που χρησιμοποιεί η παγκόσμια δικτατορία, ώστε να μπορέσουμε να αποκρούσουμε τις διεστραμμένες και άνομες επιδιώξεις της εις βάρος μας.

Μόνο έτσι θα αποκωδικοποιήσουμε γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ελληνική κυβέρνηση μας λέει:

− Αποδόμηση των στερεοτύπων φύλου, αντί εκπαίδευση των παιδιών με βάση πρωτοφανή ομοφυλοφιλικά πρότυπα.

− Γονέας 1 και γονέας 2, αντί πατέρας και μητέρα.

− Ανθρώπινοι πόροι, αντί προσωπικό.

− Ρομά, αντί γύφτοι ή τσιγγάνοι.

− Ευρώπη, αντί Ευρωπαϊκή Ένωση, ή αντί Εγκληματική Οργάνωση των Βρυξελλών.

− Καλές Γιορτές, αντί Καλά Χριστούγεννα.

− Παγκοσμιοποίηση, αντί διεθνής καπιταλισμός.

− Η Ελλάδα είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, της Γερμανίας, του Ισραήλ κ.ά., αντί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο τους.

− Φλερτάρισμα που κατέληξε άσχημα, αντί απόπειρα βιασμού.

− Ανισόρροπο άτομο ή μοναχικός λύκος που αυτο-ριζοσπαστικοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, αντί τζιχαντιστής.

− Χειρουργικά χτυπήματα, αντί βομβαρδισμοί, και άλλα πολλά.

Η ιδεολογία της παγκόσμιας ολιγαρχίας

Η κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα, εξυπηρετεί τη παγκόσμια υπέρ-τάξη και το διεθνιστικό της σχέδιο. Το γεγονός ότι σταδιακά εξάλειψε σχεδόν κάθε αντίθετη έκφραση, μπορεί να οδηγήσει πολλούς στο να σκεφτούν ότι αυτή η ιδεολογία δεν είναι μονοδιάστατη, και ότι τελικά εκφράζει απλώς την «αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...