Ελλάδα σημαίνει να διαφημίζει η Κυβέρνηση για τον πρώτο ανοιχτό γκέυ Υφυπουργό της

 Ελλάδα σημαίνει να πεθαίνεις  από εγκεφαλικό στη Σύμη αβοήθητος αλλά στην Επίδαυρο να φτάνει Σινούκ με Πρωθυπουργικό ζεύγος για να δει Λιγνάδη.

Ελλάδα σημαίνει να διακόπτεται πρόγραμμα 185.000 σχολικών γεύματων, την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός ανταποκρίνεται θετικά σε αίτημα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για συμβολή στις ετήσιες δαπάνες μισθοδοσίας του λαϊκού προσωπικού των εκκλησιαστικών φορέων.

Ελλάδα σημαίνει να διαφημίζει η Κυβέρνηση για τον πρώτο ανοιχτό γκέυ Υφυπουργό της, αυτόν που δεν έχει βγάλει άχνα τόσες βδομάδες για όσα γίνονται, την ίδια ώρα που από το Προεδρείο της Βουλής ο Χαράλαμπος Αθανασίου εκφράζει τον προβληματισμό του, που καταργήθηκε η «παρά φύση ασέλγεια» κι εξηγεί ότι εξαιτίας αυτού,  φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Ελλάδα σημαίνει να βλέπουν τον κόσμο να κατεβαίνει χιλιάδες στους δρόμους και να απαγορεύουν τάχα για λόγους πανδημίας την μετακίνηση από δήμο σε δήμο, χωρίς νομοθεσία, όπως χωρίς νομοσχέδιο και ψήφιση είναι και όλο το παρατεταμένο λοκντάουν 1,2,3 τα sms και η απαγόρευση κυκλοφορίας, την ίδια ώρα που υπερκομψες φορέβα κάνουν σούζες και κολιές και μαρσάρουν πετώντας λασπόνερα στα μούτρα μας.

Ελλάδα σημαίνει να σου ρίχνουν το προφίλ επειδή έκανες σέαρ ανταπόκριση φωτορεπόρτερ, ενώ αν είσαι φερόμενος ως παιδεραστής, το λαπτοπ σου είναι στη διάθεσή σου για φορματ, σπάσιμο ακόμα και ταφή.

Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ και βαθιά σ’ ευχαριστώ γιατί μ’ έμαθες και ξέρω ν’ ανασαίνω όπου βρεθώ

να πεθαίνω όπου πατώ

και να μη σε υποφέρω.-

loading...