Σήμα ΚΙΝΔΥΝΟΥ μας έρχεται από τη Ρόδο! Πως μπορούν μέσα σε χρόνο μηδέν να βυθίσουν τη χώρα μας στο χάος!


 Οι «στρατιές» πεμπτοφαλαγγιτών εντός των τειχών περιμένουν να «πέσουν» οι κατάλληλες εντολές!

Μία εξαιρετικά σοβαρή είδηση που μας έρχεται από την ακριτική Ρόδο έρχεται να μας θυμίσει πόσο ευάλωτη είναι η χώρα μας σε ό,τι αφορά τα προβοκάτσια εκ των έσω από Έλληνες και ξένους «καλοθελητές»!


Πρόκειται για τις σοβαρές δολιοφθορές που έγιναν από αγνώστους στο Radar του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου όσο και σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο ίδιο πάρκο στο όρος Ατάβυρος!


Οι πληροφορίες που μας έρχονται από τη Ρόδο κάνουν λόγο για σημεία χωρίς καμία ιδιαίτερη φύλαξη και συνεπώς κανένα ουσιαστικό εμπόδιο ακόμη και για μη στρατιωτικές ομάδες αποσταθεροποίησης!


Κοινώς ο καθένας θα μπορούσε, έχοντας στην κατοχή του βασικές πληροφορίες να προξενήσει σκόπιμα βλάβες σε σημεία εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας όπως είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας!


Όλα αυτά μερικά δεκάδες χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτογραμμές.


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι δράστες -άγνωστοι σε εθνικότητα και αριθμό- εισέβαλαν με χαρακτηριστική ευκολία στις εγκαταστάσεις τα ξημερώματα της 3ης Μαρτίου και έβγαλαν εκτός λειτουργίας ολόκληρο τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό!


Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία στις αρχές είναι πως οι δράστες όχι μόνο κατάφεραν να αφαιρέσουν την κεντρική ηλεκτρονική πλακέτα του συστήματος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Cosmote, αλλά επισκέφθηκαν ξανά τις ίδιες εγκαταστάσεις τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου βάζοντας φωτιά στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας!!!


Υπάρχουν δε πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη, πως ένας εκ των δραστών της επίθεσης την 12η Μαρτίου φορούσε στρατιωτική ενδυμασία!


Αν αυτά τα κάνουν μεμονωμένα διάφορες ομάδες πεμπτοφαλαγγιτών, δεν χρειάζεται να επισημάνουμε τι θα γίνει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός θα έχει να αντιμετωπίσει πραγματικούς εχθρούς και όχι έναν…απλό κορωνοϊό (βλ. ελληνοτουρκική σύρραξη, μεγάλη φυσική καταστροφή, μεγάλη οικονομική καταστροφή).Δεν υπάρχουν σχόλια :