ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ, ΟΜΑΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟ!

Μέχρι και τραγούδι έκαναν στον δαίμονα τώρα! Πρώτα οι Βρυξέλλες και μετά οι δικοί μας φωστήρες στη βουλή! Και μετά να τα διδαχθούν τα παιδιά μας στα σχολεία. Να λες δηλαδή σε ένα παιδάκι ξέρεις… στα 14 σου 15 σου από Χριστόδουλος θα γίνεις Χρυστάλλα!

Αυτός είναι ο νόμος που μας πέρασε η άθεη Ευρώπη!

Και σου λέει, δεν θα αρέσει στους σημερινούς, θα έρθει η νέα γενιά όμως να τα δεχθεί αυτά σιγά σιγά.

Εμάς θα μας ποτίσουν με τα εμβόλια. Έτσι νομίζουν!

Το Σχέδιο του Θεού είναι άλλο. Ο Θεός αγαπά όλα τα έθνη, όλες τις ηλικίες. Μας περιμένει όλους.. ακόμη και τους πιο αμαρτωλούς να γίνουν άγιοι!

Τους πιο ανώμαλους να γίνουν ομαλούς!

Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα κυβερνούν με δαιμονικές δυνάμεις. 

Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές  και τώρα θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα – ύπουλα και εμάς και να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό που θα τον αγαπήσουμε και αυτόν. 

Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα. Ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στην Γιουροβίζιον τραγούδι όχι για το Χριστό, όχι για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό που και αυτό είναι κομμάτι της ζωής μας. 

Όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής μας.

Ο θεός έβαλε την ερωτική διάθεση στον άνθρωπο. Όχι, να ερωτευτούμε τον έρωτα λέει. 

Να δώσουμε την καρδιά μας στο δαίμονα!

Έτσι λέει το τραγούδι. Κι αυτό το τραγούδι οι φωστήρες του ΡΙΚ, που τους διόρισε η Κυβέρνηση αυτό επέλεξαν για να εκπροσωπήσει την νήσο τον Αγίων. 

Μερικοί λένε, μη δίνεις σημασία άγιε Μόρφου σε όλα. 

Στα νομοσχέδια μη δώσεις σημασία, στη φθορά της ιστορίας μη δώσεις σημασία, κατηχητικό να μην πάει κανένας, να κλείσουμε τις εκκλησία λόγω μιας επιδημίας, να μείνουμε ακοινώνητοι, χωρίς Πάσχα, χωρίς Χριστούγεννα. 

Τώρα πάλι διαφαίνεται ένα δεύτερον άπασχα και κατά τα άλλα τον Μάιο που θα είναι το Πάσχα μας, εμείς θα στείλουμε τραγούδι που να υμνείται ο διάβολος!

Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτό το κήρυγμα.

Όχι γιατί φοβήθηκα τα πρόστιμα, αλλά πρέπει να μας μιλήσουν και άλλοι επίσκοποι. 

Πρέπει να τα πω όλα εγώ; 

Αλλά επειδή φοβάμαι την σιωπή των τελευταίων χρόνων είπα να πω αυτά τα λίγα. 

Κι αν είπα παραπάνω ήταν γιατί αποκάλυψε τα σχέδια του σε μένα τον ελεεινό ο ίδιος ο δαίμονας. 

Είναι πονηρός και κουτός. 

Και ο άνθρωπος όταν ταπεινώνεται και καταφεύγει στην πίστη των Αγίων, αποκαλύπτεται ο διάβολος ενώπιον του!

… Δεν μπορούν τα παιδιά μας να ακούνε τέτοια τραγούδια και μάλιστα με την βούλα του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και της κυβέρνησης!

Τότε κύριε Πρόεδρε θα γίνει αυτό που σου ξέφυγε και είπες τότε με τα σκάνδαλα του Al Jazeera. 

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει. 

Ο Κύπριος δεν είναι για αυτά τα τραγούδια!

Απόσπασμα απο το Κήρυγμα του πανάξιου Πανιερωτάτου μας και πανάξιου ποιμένα του αμπελώνα του Κυρίου μας, Μητροπολίτου Μόρφου Νεόφυτου, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο την Κυριακή 28.02.2021.

Άξιος ομολογητής της Ανόθευτης Αλήθειας του Κυρίου, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ομολογεί την Αλήθεια χωρίς να χαιδεύει αυτιά! Ας ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας για αυτόν, ο Κύριος να τον έχει γερό και δυνατό και να το ενδυναμώνει κατα το «Χωρίς Εμού ου δύνασθαι ποιείν ουδέν!» (Ιω. ιε΄ 5-6) που μας λέγει ο Κύριος μας! 

Να συνεχίσει να κρατά τα λάβαρα της Ορθοδοξίας ψηλά και να γεμίζει με θάρρος και παρρησία και εμας τους ανάξιους κρατώντας τα λάβαρα του Θεού, της Ορθοδοξίας ψηλά μέχρι την αναχώρηση μας απο αυτόν τον φθαρτό και άδικο κόσμο!

Συμμεριζόμαστε πλήρως τις σφοδρές αντιδράσεις απο οργανωμένα σύνολα και τον απλό Ορθόδοξο Ελληνισμό Κύπρου και Ελλάδος, και θα υπάρξει και μια πιο δυναμική κινητοποίηση ενάντια στην αυθαίρετη επιλογή εωσφορικού τραγουδιού που εκπροσωπά τους Κυπρίους, τους φορολογούμενους πολίτες με το όνομα της Κύπρου της νήσου των αγίων, των αγίων μαρτύρων και ηρωών!

Η αντίδραση μας είναι αναγκαία κατα τους λόγους του Ιερού Χρυσόστομου «Είναι άτοπο να ισχυρίζεσαι οτι είσαι Χριστιανός και να μην μπορείς να υπερασπίσεις την πίστη σου!»

Εμείς οι ολίγοι, οι Έλληνες της Κύπρου και της Ελλάδος, και το κλιμάκειο μας στην μεγαλόνησο, δεν θα τους κάνουμε την χάρη και θα αντιδράσουμε στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνηση, ακόμη και αν το τραγούδι δεν ακυρωθεί τελικά, πως του Έλληνος ο τράχυλος ζυγόν δεν υπομένει και πως σε αυτή την γωνιά του Ελληνισμού ακόμη ρέει το αίμα το Ελληνικό και πως οι καρδιές μας χτυπούν Ορθόδοξα!

Να σημειωθεί επίσης πως καταδικάζουμε με το πιο υπέρτατο και έντονο τρόπο τα σκάνδαλα απο μερικούς ανάξιους ιερείς που δεν τιμούν το ύψιστο Λειτούργημα τους! Όμως δεν σκανδαλιζόμεθα ούτε ένα γιώτα!

Ποιμένες πολλοί διέφθειραν τον αμπελώνα μου, εμόλυναν την μερίδα μου…” (Ιερεμ. 12, 10) μας λέγει αψευδής ο Κύριος!

Αυτούς τους καταδικάζουμε διπλά και τρίδιπλα αναπολόγητοι καθώς είναι και τους κρίνουμε και τους κατακρίνουμε στον υπέρτατο βαθμό με την δίκαια κρίση που μας λέγει ο Κύριος! 

Πάντα υπήρξαν ανάξιοι και πάντα θα υπάρχουν, τόσο ως προς τα σκάνδαλα όσο και προς την χλιαρή τους πίστη και την βλασφημία κατα του Θεού με το κλείσιμο των εκκλησιών, μασκοφορία στον Ναό Αυτού κτλ! 

Καθήκον μας εμας όμως είναι να πιστεύουμε και να ομολογούμε τον Χριστό, να καθαρίζουμε την καρδία μας και την εκκλησια του Χριστού, την Ορθοδοξία, την ανόθευτη αλήθεια Του, απο τα ανάξια στελέχη που την μολύνουν!

Γέροντας Άγιος Παΐσιος: «Ο Προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς!»

«ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ  ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥΣ… »

Ἱερομόναχος Δαμασκηνός: Κάποτε λοιπὸν μοῦ εἶπε (Άγιος Παισιος) καὶ τὸ ἀκόλουθον, τὸ ὁποῖον μὲ συνετάραξε. 

 «Κατ΄αὐτὰς τὰς ἡμέρας, Πάτερ, ἡ Χάρις τοῦ Ἁγίου Πνεύματος μοῦ ἔδειξε τὸν Ἅδην ἐκεῖ ποὺ εἶναι αἱ ψυχαὶ τῶν κολασμένων ἀνθρώπων, τὸν τόπον ποὺ βασιλεύει ὁ διάβολος. 

Ἐκεῖ ἀπὸ ὅλα τὰ φρικτὰ ποὺ εἶδα κατ΄ ἐξοχὴν μὲ ἐντυπωσίασε ὅτι εἶδα πολλοὺς Ἀρχιερεῖς, μαύρους, ἀπολιθωμένους, ὀρθίους μὲ προτεταμένην τὴν ποιμαντορικὴν ῥάβδον».

Ο Πανάγαθος Θεός δεν εμπαίζεται!

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΙΞΑΙΡΕΤΩΣ!

Το να σκανδαλίζεται ομως η πίστη μας στον Χριστό για αυτά, την Σταυρική θυσία Αυτού, και τα μυστήρια Του, που μας παρέχει η Χριστοκεντρική Ορθόδοξη εκκλησία Του, αυτά ειναι προφάσεις εν αμαρτίαι!

Τριάδα Αγία Δόξα Σοι! Υπεραγία Θεοτόκε σκέπε ημάς! Πάντες οι άγιοι πρεσβεύσατε υπερ ημών!

Εμπρός λοιπόν!

Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία!

«Ἐν τῷ κόσμῳ θλῖψιν ἔξετε· ἀλλὰ θαρσεῖτε, ἐγὼ νενίκηκα τὸν κόσμον!» (Ἰω. ιστ΄33).

Ιησούς Χριστός Νικά!

Ορθόδοξο Χριστιανικό Οικοδόμημα Κύπρου και Ελλάδος Ελευθέρας

loading...