ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!!!

Με αφορμή την  ψηφοφορία  στο ε.κ για τις αμβλώσεις  και την αντίδραση του κόμματος  ότι ο η ψήφος του  κ Κυμπουροπουλου  δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του.

Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Η  ΣΗΜΙΤΟΘΟΛΟΥΡΑ , Η ΣΥΡΙΖΟΘΟΛΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ απόλυτα..

Γκρουπούσκουλα  του Ν.Δ  ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟΥ  ,εκφράζει άραγε το ΄΄ΔΕΞΙΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ΄΄ κόμμα σας τους ψηφοφόρους σας ,οι οποίοι σας ψήφισαν  για να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ  τις ΠΡΕΣΠΕΣ, για να ασκήσετε  πατριωτική αξιοπρεπή πολιτική,  να Εκλέξετε έναν πατριώτη δεξιό ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με λόγο και φωνή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ Της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, να συστήσετε ,μια Αξιοπρεπή  Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 , να βουλώσετε το στόμα των ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ του ΕΛΛΙΑΜΕΜΠ??

Συρθήκατε  παρά ταύτα στην νεοταξιτικη ΣΥΡΙΖΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ γραμμή και επιλέξατε ένα Αριστερό Άφωνο ΞΟΑΝΟ ,στην θέση του ανώτατου άρχοντα. Συστήσατε  μια ιλουστρασιόν Χολιγουντιανής εμφάνισης Επιτροπή για το 1821, Η οποία γελοιοποιεί καθημερινά  με τις περίεργες απόψεις ,της τον μεγάλο αυτό σημαδιακό χρονικά εορτασμό!!!!

Εύχομαι κάποτε ,πριν είναι πολύ αργά τα ΖΑ να ξυπνήσουν από τον ΜΑΚΑΡΙΟ ύπνο, και να σας αρχίσουν στις κλοτσιές. Όχι μόνο εσάς αλλά και τους συμπλέοντες στον κατήφορο!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!! 

loading...