ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ Δεν μένει σχεδόν τίποτα πια να φάμε μας χτυπάνε απο ολες τις μεριες..Οτι και να παράγουμε το προσθετουν παντού...
Δείτε πώς φαίνεται το συμπλήρωμα του νατρίου Ε921, το οποίο προσθέτουν σε μεγάλες ποσότητες σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα,
οι εστιάτορες και οι εταιρείες τροφιμων το γνωρίζουν πολύ καλά, το προσθέτουν για να ενισχύσουν τη γεύση του φαγητού η των τροφιμων.
Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε φαγητό. Το γλουταμινικό νάτριο οδηγεί σε αύξηση της όρεξης, και οδηγεί τον ανθρωπο σε υπέρβαρο.
Χρησιμοποιείται στην ψυχιατρική για την διέγερση εγκεφαλικών κυττάρων, η δράση του είναι σαν ναρκωτικό που εισχωρεί εύκολα στο αίμα και τον εγκέφαλο και οδηγεί σε αλλαγή γονιδίων που είναι υπεύθυνα για τις αισθήσεις γεύσης. Το γλουταμινικό νάτριο περιέχεται επίσης σε όλα τα λουκάνικα, αλλαντικά, κτλ., τσιπς, έτοιμη σούπα, κουτάκια, μπύρα και πολλά άλλα. Σήμερα στον κόσμο χρησιμοποιούνται περίπου 200 χιλιάδες τόνοι ετησίως.
Τα συμπτώματα της υπερδοσολογίας του Ε921 ονομάζονται ′′ Σύνδρομο Κινέζικου Εστιατορίου ′′ και μπορούν να είναι υπνηλία, ημικρανίες, δυσλειτουργία όρασης, καρδιακός παλμός, ορμονική ισορροπία, ναυτία, αδυναμία, ζάλη, πόνος στο στήθος και πολλά άλλα.
Το γλουταμινικό νάτριο είναι μια λευκή κρυστάλλικη σκόνη, σε
ξένα προϊόντα το γλουταμινικό νάτριο σημαδεύεται ως MSG.
https://healthia.gr/.../6_msg-to-kauhmerino-dhlhthrio-sth...
https://www.itrofi.gr/.../msg-apla-ena-enishytiko-geysis...
https://el.wikipedia.org/.../%CE%8C%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CE.

Δεν υπάρχουν σχόλια :