Η ηλικιωμένη που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο χωρίς εισιτήριο

 Πώς περνά τον έλεγχο του αεροδρομίου και επιβιβάζεται στο αεροπλάνο κάτω από τις μύτες των Αρχών

Η κατά συρροή λαθρεπιβάτισσα είναι ξανά στα χέρια της αστυνομίας, καθώς κατάφερε και πάλι να περάσει τον ηλεκτρονικό έλεγχο και να μπει στο αεροδρόμιο.

Ο λόγος για τη φοβερή και τρομερή Marilyn Hartman από το Σικάγο, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της πόλης έτοιμη για νέα ταξίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού WGN, η αστυνομία κατάφερε να την πιάσει χάρη σε ένα νέο σύστημα ανίχνευσης.

Η 69χρονη Hartman έχει ξεγελάσει τις Αρχές τουλάχιστον 30 φορές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Την έχουν πιάσει αρκετές φορές να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας και ελέγχου στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου, αλλά και σε άλλα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Η ηλικιωμένη έχει καταφέρει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έχει ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο στο Λονδίνο, την Κοπεγχάγη και το Παρίσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού CBS 2. Τα εσωτερικά ταξίδια στις ΗΠΑ τα έχει ψωμοτύρι.

Η ίδια λέει βέβαια πως δεν είναι εγκληματικός «εγκέφαλος», έχει απλώς τον τρόπο της να περνά από τα σημεία ελέγχου, χωρίς να αποκαλύπτει φυσικά τα μυστικά της.

Αξιωματούχοι ασφαλείας του αεροδρομίου είπαν ωστόσο στον σταθμό πως οι απλές τακτικές της παραμένουν πολύ απειλητικές για τους ελέγχους: «Το να μπορεί να το επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό», δήλωσε ο Jeff Price στο CBS 2, «το ιδιοφυές του τρόπου της είναι η απλότητά του».

Η Hartman περιμένει τώρα να της απαγγελθούν νέες κατηγορίες…

loading...