Ε.Ο.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ : ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ !

Μετά τα χθεσινά απαράδεκτα συμβάντα στη Νέα Σμύρνη δεν χωρεί αμφοβολία ότι η μεταπολιτευτική δικτατορία έχει υπερβεί τα εσκαμμένα του αυταρχισμού και της ολοκληρωτικής βίας σε βάρος του Έθνους. 

Ανεξάρτητα από τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά, τα οποία παρηκολούθησε ντροπιασμένη η κοινή γνώμη στους δέκτες της, με εντολή και σχεδιασμό Χρυσοχοΐδη η αστυνομία έχει μετατραπεί από σώμα εμπέδωσης της δημοσίας ασφαλείας και προστασίας των νομοταγών πολιτών σε όργανο αφόρητης καταστολής και τρομοκράτησής τους. Η υπερσυγκέντρωση εξουσιών στην εκτελεστική λειτουργία με πρόσχημα την υγειονομική κρίση έχει οδηγήσει στη συγκρότηση ενός γιγαντιαίου μετανεωτερικού κράτους, το οποίο περιστέλλει τις ελευθερίες των υπηκόων του στο όνομα της γενικής και απροσδιόριστης θωράκισής τους από μία αόρατη απειλή. Η εφαρμογή του Συντάγματος και της αρχής της αναλογικότητας γελιοποιείται καθημερινά από τη δυσανάλογη, άκριτη και αδικαιολόγητη επιβολή υπέρογκων προστίμων και κυρώσεων σε ανυπεράπιστες οικογένειες, ταλαίπωρους εργαζομένους και αθώους φοιτητές.

Καθώς οι πορείες της αριστεράς και οι γκετοποιημένες πλατείες των παρανόμων μεταναστών παραμένουν ανέγγιχτες, το αστικοφιλελεύθερο γαλάζιο καθεστώς έχει επιλέξει να επιδεικνύει τη δύναμή του αποκλειστικά στους αγωνιζομένους Έλληνες. Πίσω από την ωμή άσκηση βίας κρύβεται η ανικανότητα των κυβερνώντων να στηρίξουν ουσιαστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τον οικονομικό ιστό. Η ανοχή και η υπομονή των πολιτών προς τα παράλογα μέτρα και τη βάρβαρη πολιτική των αναποτελεσματικών λοκντάουν τελείωσε εχτές στη Νέα Σμύρνη. Η οργή και η αγανάκτηση του δοκιμαζομένου λαού θα πνίξει σαν παλλιροϊκό κύμα τους κοτζαμπάσηδες, που εκλαμβάνουν την Ελλάδα σαν τσιφλίκι τους.  

loading...