Εάν ισχύουν αυτά… Και χορηγηθεί στον γενικό πληθυσμό το συγκεκριμένο φάρμακο είτε προληπτικά είτε θεραπευτικά… Τότε πανδημία… ΤΈΛΟΣ…!!!

Αυτό το πάμφθηνο, παλιό και ασφαλές φάρμακο φαίνεται ότι αλλάζει όλα τα δεδομένα. Όχι μόνο θεραπεύει κάποιον που νοσεί από Κορωνοϊό μέσα σε 3 – 5 ημέρες… Αλλά και τον προφυλάσσει εάν το λάβει προληπτικά…!!! 

Παρακολουθήστε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο των 10 λεπτών εάν δεν το έχετε ήδη δει:

https://www.brighteon.com/94969d3b-5623-4e90-aa74-1025713569b5

Μετά την δημοσιοποίηση της παραπάνω ομιλίας που έγινε στη Γερουσία των ΗΠΑ από το καθηγητή ιατρικής (Πνευμονολόγο και Εντατικολόγο) Dr. Pierre Kory στις 8 Δεκεμβρίου… Τα 12mg Ιβερμεκτίνης που κοστίζουν στην Ινδία 3,5 ευρώ, στην Κίνα 5 ευρώ και στην Ελλάδα 13 ευρώ… ακούγεται ότι έφτασαν στη ΜΑΎΡΗ αγορά των ΗΠΑ 960 Δολάρια…!!!

https://covid19criticalcare.com/

Αυτό το πάμφθηνο, παλιό και ασφαλές φάρμακο φαίνεται ότι αλλάζει όλα τα δεδομένα. Όχι μόνο θεραπεύει κάποιον που νοσεί από Κορωνοϊό μέσα σε 3 – 5 ημέρες… Αλλά και τον προφυλάσσει εάν το λάβει προληπτικά…!!! Τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει είναι τα εξής:
1) Tα σκευάσματα Ιβερμεκτίνης είναι γενόσημα γι’ αυτό και είναι πολύ φθηνά.
2) Η Ιβερμεκτίνη χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες σε διάφορες λοιμώξεις και έχει γνωστό προφίλ ασφάλειας.
3) Είναι φάρμακο που μπορεί να χορηγηθεί στο σπίτι και όχι αποκλειστικά σε νοσοκομείο όπως τα πανάκριβα που έχουν “εγκριθεί” για την Covid-19.

Κορωνοϊός: Φτηνό φάρμακο μειώνει τον κίνδυνο θανάτου κατά 80%
https://www.healthpharma.gr/pharmacy/koronoios-ftino-farmako-meionei-ton-kindyno-thanatoy-kata-80/

Γιατί δεν χορηγείται στους ασθενείς κοροναϊού η Ιβερμεκτίνη, που μειώνει τους θανάτους; Μήπως γιατί κάνει 1,5 δολάριο;
https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/skandalo-apotelei-i-mi-egkrisi-enos-pamfthinou-farmakou-yparchei-kai-stin-ellada-pou-meionei-ton-kindyno-thanatou-apo-koronaio-kata-80.html?m=1

Εάν ισχύουν αυτά… Και χορηγηθεί στον γενικό πληθυσμό το συγκεκριμένο φάρμακο είτε προληπτικά είτε θεραπευτικά… Τότε πανδημία… ΤΈΛΟΣ…!!!

loading...