Πέρασαν χειροπέδες σε καθηγήτρια που αρνείται να φορέσει μάσκα – Λινού: «Υπακούμε τους νόμους ακόμη κι αν είναι λάθος» – BINTEO

 

Στη σύλληψη της καθηγήτριας σε Γυμνάσιο της Μυτιλήνης προχώρησαν από οι αρχές.

Σύμφωνα με το τοπικό stonisi.gr, μετά από μήνυση του Διευθυντή του σχολείου, υπήρξε εισαγγελική εντολή και αστυνομικοί τελικά της πέρασαν χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται πως εκπαιδευτικοί από άλλα σχολεία είχαν καταθέσει σε βάρος της λέγοντας πως η εν λόγω καθηγήτρια δεν φοράει μάσκα μέσα και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ μάλιστα προτρέπει τους μαθητές της να κάνουν το ίδιο.

Καταγγελίες είχαν γίνει και από γονείς μαθητών!

Της προσάπτουν παράλληλα πως αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα τις τάξης σύμφωνα με αυτά που προστάζουν οι «ειδικοί», ενώ παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί διάδοσης ασθενειών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η καθηγήτρια είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του ΑΝΤ1 προ ημερών δηλώνοντας ανοιχτά πως είναι ενάντια στη χρήση μάσκας κατά της COVID-19.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει η αντίδραση της καθηγήτριας, Αθηνάς Λινού, στα όσα έλεγε η συγκεκριμένη καθηγήτρια, παροτρύνοντάς την να υπακούσει στους νόμους του κράτους, ακόμα και όταν αυτοί είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ:

loading...