ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

1. Είδατε την παρέλαση από την τηλεόραση και δεν σας άρεσε. Λογικό. Τόσα χρόνια τρέχατε με σημαιάκια στο Σύνταγμα και φέτος σας έπεσε βαρύ. Αν βέβαια είχατε μείνει και καθόλου σπίτια σας όλο αυτό τον καιρό μπορεί και να σας είχε δοθεί η ευκαιρία να την παρακολουθήσετε την παρέλαση από κοντά. Σας ήταν όμως πιο σημαντικό να τρέχετε έως τώρα σε διαδηλώσεις. Σωστά? Δεν το χαρήκατε το Σύνταγμα διαδηλώνοντας?

2. Η οργάνωση της παρέλασης δεν σας άρεσε γιατί όλοι έχετε περάσει από το Bureau Betak και ξέρετε να τα κάνετε καλύτερα. Τον συντονισμό, την αναμετάδοση, τις πρόβες (εν μέσω πανδημίας), την ασφάλεια. Δεν το συζητώ θα το απογειώνατε. Χίλια ΜΠΡΑΒΟ!

3. Η πινακοθήκη δεν σας άρεσε γιατί εκτός από event experts, είστε και αρχιτέκτονες. Δεν τίθεται θέμα πως έχετε και μεγάλη πείρα στο branding γι’ αυτό και δεν εγκρίνετε και το λογότυπο. Να το αλλάξουμε. Και το όνομα.

4. Το τσιμέντο στην Ακρόπολη δεν σας άρεσε γιατί εκτός από το γεγονός ότι έχετε όλοι ανέβει πάνω από μία φορά και γνωρίζετε ακριβώς που έχει τοποθετηθεί, έχετε επισκεφθεί και όλα τα αντίστοιχα μνημεία ανά τον κόσμο και έχετε διαπιστώσει πως έχουν γίνει παρόμοιες επεμβάσεις. Globetrotting monumentality.

5. Το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε δεν σας άρεσε γιατί φυσικά όλοι μαγειρεύετε καλύτερα σπίτι σας όπως επίσης γνωρίζετε και πολύ καλά τι πρέπει να σερβιριστεί σε τέτοιες περιπτώσεις μιας και έχετε αποδεχτεί παρόμοιες προσκλήσεις. Ούτε βέβαια οι εμφανίσεις των κυριών σας άρεσαν γιατί είστε όλοι ενδυματολόγοι ή στην χειρότερη περίπτωση έχετε την Patricia Field στυλίστρια. Να στείλετε προτάσεις την επόμενη φορά.

6. Η Αναστασία Ζαννή δεν σας άρεσε γιατί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είναι γνωστό πως ταιριάζει περισσότερο το μπουζούκι κι ο μπαγλαμάς. Άλλωστε στο Ηρώδειο γι αυτά έχετε ταλαιπωρηθεί να φτάσετε τόσες φορές.

7. Τέλος το budget του εορτασμού φυσικά και δεν σας άρεσε. Γιατί απλώς έγινε και δεν έχετε λόγο να φωνάζετε πως τα 200 χρόνια δεν πήγανε στο βρόντο και δεν γίνανε γαργάρα. Δυστυχώς μόνο το στικεράκι με την Ελληνική σημαία στο profile pic είναι τσάμπα.

Η πάρτη σας είναι μήπως τελικά που δεν σας αρέσει. Βρείτε τα.

loading...