Ας δούμε πως τις τελευταίες 4 μέρες τα social media έκαναν κακό στη Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα μεγάλα ΜΜΕ που της έκαναν καλό.

Tις τελευταίες 4 μέρες λοιπόν, από τα social media έμαθε όλος ο κόσμος το τι ακριβώς έγινε στην πλατεία Νέας Σμύρνης και τον ξυλοδαρμό του πολίτη, από χρήστες που βρέθηκαν εκεί και τράβηξαν βίντεο που καταγράφηκαν τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό. Την ίδια στιγμή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Καθημερινή, ΣΚΑΪ, Μega, ANT1, TA NEA, TO BHMA, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παρουσίασαν την είδηση με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ τίτλο δηλαδή το “4 αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από 30 αναρχικούς” γραμμή δηλαδή που στήριξε και η Κυβέρνηση μέσω του Κυρανάκη, του Άδωνι και του Πορτοσάλτε, που πρόσθεσαν κιόλας πως ο πολίτης πήγε να του πάρει το όπλο, πράγματα που καταρρίφθηκαν πανηγυρικά, αφού ο αστυνομικός βγήκε σε διαθεσιμότητα, όπως μας ενημέρωσε κι ο Πρωθυπουργός σήμερα, κάτι που προφανώς δεν θα γινόταν αν δεχόταν επίθεση και επιχειρούσαν να του πάρουν το όπλο, αλλά μόνο αφού έκανε αυτό που είδαμε ΟΛΟΙ με τα μάτια μας, να δέρνει δηλαδή (με παράνομο εξοπλισμό κιόλας) χωρίς λόγο και αιτία έναν άνθρωπο.

Τις τελευταίες 4 μέρες από τα social media μάθαμε και είδαμε όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας με μπάτσους να σπάνε αυτοκίνητα (που τους προκάλεσαν) στην Πανόρμου και επίσης είδαμε και ΟΛΑ όσα έγιναν το βράδυ της επόμενης μέρας στη Νέα Σμύρνη. Είδαμε εκτός από τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού και μπάτσους να πατάνε κόσμο με τα μηχανάκια, να δέρνουν περαστικούς, να μπαίνουν σε μαγαζιά και να τα σπάνε, να φωνάζουν “ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ” να κυνηγάνε παιδάκια σε πλατείες και να τους διώχνουν οι κάτοικοι, να μπαίνουν σε εισόδους πολυκατοικιών και να βγάζουν έξω κόσμο με ξύλο επειδή τους χειροκρότησαν ειρωνικά (βίντεο από ΟΛΑ αυτά στα σχόλια). Τι έκαναν τα μεγάλα ΜΜΕ? Το Star (αφού πριν μερικές μέρες μας είχε ενημερώσει πως κυνηγάνε τον Λιγνάδη για το τίποτα) αλλοίωσε το βίντεο που είχε δει ΟΛΗ η χώρα, και έβαλαν τους αστυνομικούς να φωνάζουν “ΘΑ ΤΟN ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ” δήθεν αναφερόμενοι στον συνάδελφό τους που ξυλοκοπήθηκε, και έκοψαν εντελώς φυσικά το κομμάτι που φωνάζουν “ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ”. Φυσικά κανένα από τα εκατοντάδες βίντεο με τους χουλιγκανισμούς τον αστυνομικών δεν έπαιξε σε κανέναν δελτίο ειδήσεων.

Προχθές στην επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ, δημοσιογράφος τραβάει βίντεο (και το ανεβάζει στα social media) με ΜΑΤατζηδες να τον κυνηγάνε και να φωνάζει πως είναι εκεί, γιατί είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Τι έκαναν τα μεγάλα ΜΜΕ? Ο ΣΚΑΪ παίρνει το βίντεο του δημοσιογράφου, ΑΦΑΙΡΕΙ τον ήχο και το παρουσιάζει σαν βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι ΜΑΤατζήδες από τις κάμερες στις στολαααχαχαχααχαχαχαχ τους οι οποίες κάμερες προφανώς είναι τοποθετημένες στην πλάτη τους, ή κάποιος ΜΑΤαζτής τρέχει με την όπισθεν και τραβάει τους υπόλοιπους βίντεο, τρίτη εναλλάκτική δεν υπάρχει. Ή μάλλον υπάρχει, το προφανές, πως στον ΣΚΑΙ είναι απατεώνες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.

Συμπέρασμα: H Κυβέρνηση αυτή είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν ξέρει σε ποιο αιώνα ζει, τι χρονιά έχουμε και πως ενημερώνεται ο κόσμος (πέρα από την εκλογική της δεξαμενή, δηλαδή τους συνταξιούχους), είναι ένα αναλογικό ρολόι σε μια ψηφιακή εποχή. Τα social media παρέχουν στο 99% των περιπτώσεων ακατέργαστο υλικό, το οποίο μπορεί να αξιολογηθεί και να εκτιμηθεί από τον εκάστοτε χρήστη και να κριθεί ανάλογα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ΒΙΝΤΕΟ με γεγονότα. Στον αντίποδα τα μεγάλα ΜΜΕ όπως φάνηκε ΜΟΝΟ από τις τελευταίες 4 μέρες, αυτό που κάνουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ είναι να πουλάνε Κυβερνητική προπαγάνδα, ψέματα, παραπληροφόρηση και εξώφθαλμη παραποίηση των γεγονότων με σκοπό να γαργαλήσουν τα πολιτικά ανακλαστικά, δεξιών, ακροδεξιών και νοικοκυραίων που έρχονται σε οργασμό με το δόγμα ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν να λέει ο Μητσοτάκης πως τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία, γιατί του χαλάνε τη σούπα, γιατί η Δημοκρατία η δική του είναι αυτή που πουλάνε τα μεγάλα ΜΜΕ που τον στηρίζουν και τα στηρίζει, τα ξερά ψέματα δηλαδή με τα οποία πήρε και την εξουσία. Δυστυχώς για εκείνον, έχουμε 2021.

loading...