Οι 3 συνηθέστερες γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Τα κοινωνικά ταμπού και ο φόβος της μη αποδοχής τους από τον αγαπημένο τους, κάνουν τις γυναίκες να κομπλάρουν και να μην αποκαλύπτουν τις φαντασιώσεις τους

Ποιες είναι οι τρεις πιο συχνές φαντασιώσεις των γυναικών που αποφεύγουν να μοιραστούν με τους συντρόφους τους; Ας δούμε τις τρεις πιο συνηθισμένες:

1. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές γεγονός που κάθε γυναίκα απεύχεται να της συμβεί. Ωστόσο, πολλές φαντασιώνονται ότι υποχρεώνονται στην σεξουαλική επαφή ώστε να φτάσουν σε οργασμό… Και το γεγονός τις κάνει να ντρέπονται πολύ ώστε να το ομολογήσουν ακόμα και στον επί σειρά ετών σύντροφό τους.

2. Ομοίως, η επιβολή με βρισιές ή ελαφρά …χαστούκια στο πρόσωπο ή άλλα σημεία του σώματος όπως είναι τα οπίσθια, διεγείρει αρκετές γυναίκες αλλά σπανίως τα ζητούν από τον σύντροφό τους φοβούμενες μήπως εκείνος τις θεωρήσει μαζοχίστριες… Περιμένουν ωστόσο να το κάνει από μόνος του και εκείνες να το αποδεχτούν, αρκεί βέβαια να μην πονούν (εκτός κι αν είναι όντως μαζοχίστριες, πράγμα σπάνιο).

3. Ο αυνανισμός είναι επίσης ένα ταμπού για τις γυναίκες που δεν ομολογούν εύκολα. Κι ενώ δεν καταφέρνουν με άλλο τρόπο να φτάσουν σε οργασμό και θα μπορούσαν να το ζητήσουν από τον σύντροφό τους να το κάνουν μαζί ή να τις βοηθήσει εκείνος να το κάνουν, ντρέπονται και περιμένουν να μείνουν μόνες.

 

loading...