Αυτή είναι η 30χρονη «αφέντρα» που εκβίαζε τον ράπερ Lamanif – Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη

Πάνω της εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί το τμήμα εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ, Lamanif ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί, η 30χρονη εντοπίστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Ωστόσο, της κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός και ως Lamanif.

Με δήλωσή του, ο δικηγόρος της, Μιχαήλ Βέρρος, ξεκαθαρίζει πως η κοπέλα δεν είναι «αφέντρα», όπως κυκλοφόρησε στα μέσα, τονίζει πως απομάκρυνε γρήγορα από τη ζωή της τον ράπερ, όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί.

Η δήλωση του δικηγόρου, κ. Βέρρου:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση της εντολέως μου, όσον αφορά γεγονότα τα οποία έχουν διαρρεύσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπειτα από συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον κ. Lamanif, ο οποίος καταθέτει συνεχώς ψευδή περιστατικά, δημιουργώντας κλίμα προς όφελός του και για λόγους δημοσιότητας.

Αρχικά, η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις.

Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη, κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό «Αφέντρα», δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο και για τον λόγο αυτό τον απομάκρυνε από την ζωή της.

Η ολιγοήμερη σχέση της με το συγκεκριμένο άτομο έλαβε χώρα περίπου πριν από ένα έτος, όπου μετά τη γνωριμία της μαζί του, τον φιλοξένησε στην οικία της για λίγες ημέρες έως ότου διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, απογοητεύτηκε και εκτός από ακόμα μια φορά που βρέθηκε μαζί του, περίπου το Πάσχα του 2020, έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία.

Η βιντεοσκόπηση κάποιων ερωτικών στιγμών τους, έγινε κατόπιν παράκλησης του κ. Μανιφάβα, όπως επίσης η κατοχή του βιντεοληπτικου υλικού από αυτήν, ήταν έπειτα από την σύμφωνη γνώμη του.

Ποτέ δεν εκβίασε τον κ. Μανιφάβα, δεν υπάρχει ουδέν κύκλωμα εκβιασμού και όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι τεράστια ψεύδη, για τα οποία όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Το μοναδικό λάθος που πράγματι έκανε η εντολέας μου κι έχει μετανιώσει γι’ αυτό, ήταν ότι από απερισκεψία και έπειτα από πίεση, παραχώρησε το επίμαχο βίντεο σε παιδικό φίλο της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημοσιευτεί είτε να παραχωρηθεί σε άλλο πρόσωπο, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τα γεγονός αυτό για προσωπικούς τους λόγους.

Σήμερα, έπειτα από την προσαγωγή της, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν στην αστυνομία, αποδεικτικά στοιχεία που είναι αρκετά και θα προσκομίσουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον, από τα οποία προκύπτουν όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί της και αναμένουμε την επεξεργασία τους ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια».

loading...