27η Μαρτίου 2021, η απαρχή της ζωής …..!

Σε λίγες μέρες εορτάζει η χώρα, την 200η Επέτειο της Επανάσταση του ’21 σε πολύ στενό και πριβέ κύκλο „υψηλών“ προσωπικοτήτων και με ιδιαίτερη λαμπρότητα επειδή, για πρώτη φορά στην ιστορία, αποκλείστηκαν οι μολυσμένοι, οι άπλυτοι, οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, οι ξυπόλητοι και όλοι αυτοί οι χριστιανοφασίστες γενικά, που ανεμίζουν σημαιάκια στις παρελάσεις και στέκονται κλαρίνο, δακρύζουν και σιγοτραγουδούν με το τρέμουλο να κρέμεται από τα χείλη, στο άκουσμα του «Ύμνου προς την λευτεριά» ή κάνουν το Σταυρό τους και προσεύχονται στην Παναγιά!

Η χώρα δεν ανήκει πιά στον λαό της αφότου (23.04.21) την μετέτρεψαν οι δοσίλογοι σε τσιφλίκι του Γερμανού και του Αμερικάνου Πρέσβη και των 500 οικογενειών, που ‘χουν ακόμη το προνόμιο να γλύφουν τις μπότες τους! Ο Έλληνας πέταξε την Ελληνική του ταυτότητα και ζει στη γενέτειρά του λιτά και ταπεινά ως ξένος. Του κρέμασαν ταμπέλες και τον άφησαν αβοήθητο, στη ζωή και στην αρώστεια του, να υποφέρει και να πεθαίνει ακόμη, επειδή έκριναν ότι είναι προτιμότερο να χαθεί η ζωή ενός είλωτα, από το να δαπανηθούν, εξ αιτίας του, 1000 € για ένα φάρμακο! 

Που καιρός για να μελετήσει ο Έλληνας την διαθήκη που του άφησε ο Νίκος Καζαντζάκης ώς παρακαταθήκη, ώστε να αφομοιώσει τους νόμους της δημιουργίας και της συνύπαρξης και πάρει τη ζωή στα χέρια του! «Ε’ κακομοίρη άνθρωπε, μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάμματα κι εσύ βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελειά και στην υποτέλεια! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις. Το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα είναι πολύ αργά.» (Νίκος Καζαντζάκης)

Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν εμείς που το ξέρουμε, και ας σύρουμε την 27η Μαρτίου 2021, μπορεί να μας ακούσουν!                 

Δεν ελπίζω τίποτα και δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος και τιμώ, από την 27η Μαρτίου 2021 έως ότου αφανιστεί ο ζόφος, τους ήρωες του ’21 και τους αγώνες που έκαναν για την Πατρίδα, κυνηγώντας τσιφλικάδες, εγκληματίες πολέμου, Εφιάλτες, επίορκους, ελληνόφωνους Μένιελες/Γκαίμπελς και παιδεραστές, για να τους αγκαλιάσω με την αγάπη μου και να τους ευχαριστήσω για όσα έκαναν από το 2010 έως σήμερα για την Πατρίδα μου.

Τους είμαι ευγνώμων για την φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, τους εξευτελισμούς, την αδικία, τον μαύρο φασισμό και το μίσος που βίωσα τα τελευταία 11 έτη στη χώρα μου. Τους είμαι ευγνώμων που «αξιώθηκα» να δω την χώρα μου να μετατρέπεται σε «Άουσβιτς», με τις καμινάδες των κρεματορίων του, να δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο!

Τους ευγνωμονώ επειδή έτσι μου έδωσαν την δύναμη και το θάρρος, να τους πω ΌΧΙ και ως εδώ και μη παρέκει με την προδοσία τους και την καμμένη γη. Το τσιφλίκι τους πρέπει να ξαναγίνει η Ελλάδα μας, δίχως να χαθεί χιλιοστό από τα έδαφη και τις θάλασσες της! Δεν θέλω στασίδι στη Βουλή μιας κατεχόμενης χώρας. Δίνω την ζωή μου όμως για να μπει τώρα ένα τέλος στη σκλαβιά, στην πείνα, στην φτώχεια, στην αδικία, στην ανεργία και στην εθνική προδοσία και για να δω πάλι γύρω μου ανθρώπους που γελούν, ερωτεύονται και πλάθουν όνειρα!                

Μάρτυρές μου, το Δίκαιο και η Αλήθεια!

Καλή Λευτεριά!

Καλή Ανάσταση!

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

 Νέα Φιλική Εταιρεία

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com/2021/03/27-2021.html

loading...