ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 200 χρόνια, Η ΕΛΛΑΔΑ, από ελληνόφωνους πολιτικούς……





GEWKWN:

Σταυρώθηκε από την Σουλτανική βία η Ελλάδα το 1821,  ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 χρόνια  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ελληνόφωνους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ……

ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΟΣ !

Ο Ελληνισμός, με πληγωμένη την εθνική του αξιοπρέπεια, εξαιτίας της απαξίωσης της εθνικής του ιστορίας από τους ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ’’ του  αλλά και από τους δικούς του ηγέτες, θα αναλογισθεί πού ήταν το Έθνος των Ελλήνων και πού το κατάντησαν οι προδοτες πολιτικοί.    

Το 1821 με φωτισμένους ηγέτες, και με μόνο εφόδιο την πίστη, την παλληκαριά και την αυτοθυσία, το σκλαβωμένο γένος των Ελλήνων αγωνίστηκε, μαρτύρησε, έδωσε το αίμα του και στο τέλος κατόρθωσε να απελευθερωθεί από το μίασμα του οθωμανικού τέρατος… Οι Έλληνες θυσιάστηκαν αλλά ελευθερώθηκαν.

Με την βοήθεια του Θεού, και με την συμπαράσταση του ελληνισμού ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ εκδίωξη και τιμωρία των προδοτών πολιτικών, με σύνθημα Η ΤΑΝ Η ΕΠI ΤΑΣ».

Από τα βάθη των αιώνων μας ατενίζουν οι Μαραθωνομάχοι, οι 300 του Λεωνίδα, μας ατενίζουν οι αγωνιστές του 1821, οι οποίοι και μας δίδαξαν ότι η ελευθερία κερδίζεται με θυσίες και αίμα.

Ας δείξουμε εις τov κόσμο όλον για  ακόμα μια φορά ότι και του σημερινού Έλληνα o τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει…. Ο αγώνας θα είναι σκληρός. Οι δυνάστες, εκτός και μέσα στην Ελλάδα  διαθέτουν και τα μέσα την δύναμη και τους συμμάχους τους.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ……. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

Τραγική η σύγκριση με την ιστορία των Ελλήνων σήμερα.  Κατάντησαν  ραγιάδες, και οι ηγέτες μας έχουν καταληφθεί από ενδοτισμό, έχουν εθιστεί στην προδοσία.  Έχουν αχρηστεύσει όλα τα διαπραγματευτικά όπλα της ελληνικής πλευράς. Τους κατέλαβε το πάθος της εξουσίας και της νομής των αγαθών της. Και εμπεδώνουν στους πολίτες μία φιλοσοφία παράδοσης και φόβου.

Αντί οι αγώνες του Έθνους και οι θυσίες των ηρώων του να αποτελούν πυξίδα, απαξιώνονται οι εθνικοί αγώνες, καλλιεργείται η απαξίωση στην ιστορία, διακωμωδείται η αντίσταση και εμπεδώνεται η φοβία, η κινδυνολογία, η υποταγή στους όρους των τούρκων…..

Αφελληνίζεται η νεολαία, μέσα από ύποπτες θεωρίες και ωθείται στην αδιαφορία, στην εθνική νωχέλεια, στην αναξιοπρέπεια και στην απεμπόληση εθνικών ιδανικών.

Λαοί που απαρνούνται την ιστορία, την εθνικότητα και τους ήρωες τους, δεν επιβιώνουν. Προωρισται να χαθούν…

Εμείς οι Έλληνες, είμαστε οι προνομιούχοι της ιστορίας, διότι με βαθειά ευθύνη προς το όνομα που έχουμε, προς την ιστορία που πρέπει να συνεχίσουμε και να λαμπρύνουμε , με το μέτωπο ψηλά θα δημιουργήσουμε το νέο Ελληνικό θαύμα, με όπλα το καθήκον, την τιμήν και την θυσίαν , θα δώσουμε την μάχη για την Ελλάδα μας, για την Ορθοδοξία μας απέναντι σε όσους θέλουν να μας αλλάξουν σαν έθνος, να αλλοιώσουν την θρησκεία μας και την πίστη μας……Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να κρατηθούν όρθια τα Ιερά και Όσια, η ορθοδοξία αντιστέκεται έστω με τους ελάχιστους ιερείς που καθημερινά δίνουν σιωπηλά και ταπεινά τον αγώνα τους για το καλό των Ελλήνων.

Ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια να μην υποταχθούμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πολεμήσουμε.

GEWKWN

loading...