ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821;

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

2 ΒΙΝΤΕΟ     

Η αναταραχή γενικεύεται χθες ήταν η Νέα Σμύρνη σήμερα η Νίκαια…Η κατάσταση φαίνεται να διαφεύγει από κάθε έλεγχο. Ο Έλληνας δεν θέλει να ζήσει στην ψηφιακή στεριά που του επιβάλουν

ξένα και παγκόσμια κέντρα λήψης απόφασης βλ. Νταβός κ.α καθότι ιχθύς λαός της θάλασσας στη ψηφιακή στεριά δεν ζει το ψάρι!!

Ως και ο ειδήμονας κ. Αθ. Δρούγος μίλησε σήμερα σε κανάλι για επερχόμενη αποσταθεροποίηση και είπε ότι στην Ελλάδα εφαρμόστηκαν σκληρά διαρκή αλλά αναποτελεσματικά λοκ ντάουν, ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα επιταχυνθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό που κανείς δεν λέει είναι ποια θα είναι η επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα θα είναι όπως διαφαίνεται μια Ελλάδα διχασμένη με πόλωση στο κατακόρυφο με εμφύλιες ταραχές με αποσταθεροποίηση με αναμόχλευση μίσους προς επωφέλεια των αντιπάλων που εποφθαλμιούν ανοιχτά και σφετερίζονται εθνικά θέματα. 

Πάντα η ανωμαλία κι η η πολιτική εκτροπή όταν συνέβαινε κατέληγε σε εθνική τραγωδία. Και πολιτική εκτροπή υπάρχει με Σύνταγμα που έχει καταλυθεί και έχουν καταστρατηγηθεί οι πυλώνες του κι έχουν σαρωθεί ως και τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Οι επώνυμοι τηλεΥγειονομικοί που συνεργάστηκαν στην κατεδάφιση αυτού που είχε απομείνει από την ελληνική Δημοκρατία είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή γιατί πέραν την επιστημονικής τους ιδιότητας λειτούργησαν παρακάμπτοντας την έννοια του πολίτη και απαίτησαν από τους Έλληνες πολίτες ως και σήμερα να εκχωρήσουν και την τελευταία σπιθαμή της ιδιότητάς τους ως πολίτες και να ζήσουν στην υγειονομικίστικη ζούγκλα της απαγόρευσης κυκλοφορίας υπό όρος ΚΑΤΟΧΗΣ και του εσαεί λοκ ντάουν.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 




loading...