Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δείτε πόσο εύκολα προσελκύει “μνηστήρες” η 13χρονη κόρη σας ενώ εσείς “κοιμάστε” τον ύπνο του δικαίου (vid)

Ένα κοινωνικό πείραμα.

Στο βίντεο παρουσιάζεται πως 13χρονα κορίτσια πείθονται να συναντήσουν έναν τελείως σε αυτα άγνωστο άνδρα, τον οποίο γνώρισαν μέσω διαδικτύου, αλλά αυτό που δεν γνώριζαν το κορίτσια είναι πως στο ραντεβού της περιμένουν οι πατεράδες τους.

Η 13χρονες πίστευαν ότι θα συναντούσαν στο πάρκο το νεαρό με τον οποίο αντάλλασσαν μηνύματα στο διαδίκτυο, πίσω από το ψεύτικο προφίλ του οποίου κρυβόταν ο αστέρας του Youtube, Coby Persin.

To πείραμα τράβηξε την προσοχή εκατομμυρίων γονέων, οι οποίοι διαπίστωσαν πόσο εκτεθειμένα είναι σε κινδύνους του διαδικτύου τα παιδιά τους.

“Δεν ήξερα ότι θα πετύχαινε το βίντεο αλλά κατάλαβα πως θα ήταν μεγάλη επιτυχία όταν το έδειξα στην μητέρα μου και άρχισε να κλαίει”, αναφέρει στο ABC News ο Persin.

Αναφορικά με το κοινωνικό πείραμα, ο Persin έφτιαξε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook προσποιούμενος ότι είναι ένα 15χρονο αγόρι.

Με την άδεια των γονιών τους, έκανε friend request σε τρία κορίτσια, ηλικίας 14, 13 και 12 χρονών.

Μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων και τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε μαζί τους, είπε τελικά στα κορίτσια ότι ήθελε να τις συναντήσει, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της επικοινωνίας του με τα κορίτσια, ο Persin ήταν σε επαφή και με τους γονείς τους.

“Δεν νομίζω ότι θα σου ανοίξει την πόρτα”, του είπε ένας πατέρας για την κόρη του.

“Μόλις μου είπε, «νομίζω ότι ο πατέρας μου κοιμάται. Μπορείς να έρθεις τώρα»”, του απάντησε ο Persin, σχετικά με την αντίδραση της κόρης του.



loading...