ΟΙ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ 10 ΠΛΗΓΈΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΏ.Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.

Επειδή δεν μου αρέσει να αναμασώ και να αναμοχλεύω τα λόγια μου συνεχώς, διότι θεωρούσα και πίστευα, ότι προφανώς εξάντλησα το εύλογο περιθώριο, εν γένει στο όλο θέμα που μας απασχολεί, εις τα προηγούμενα 5 Κείμενα μου. Εν προκειμένω με τίτλο επικεφαλίδας, Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΣΥΜΠΌΡΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΥ, ΕΝΑΡΓΏΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΊΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΆΡΙΟΎ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΌ, ΠΡΟΒΛΈΨΙΜΗ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΌΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΆΓΙΟ ΠΑΎΛΟ, ΕΙ Ο ΘΕΌΣ ΜΕΘ΄ΗΜΏΝ ΤΙΣ ΚΑΘ΄ΗΜΏΝ, ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΎ ΤΟΛΜΆΜΕ; Η ΣΩΤΉΡΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΡΙΒΉ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΊΑΣ. Ως εκ τούτου αναφέρθηκα ενδελεχώς και εμπεριστατωμένος, ότι μαζί με τους λιγοστούς φίλους και άμεσους συνεργάτες μου, του ανώνυμους ήρωες αυτής της ένθεης προσπάθειας. Εν αντιθέσει αλλά εμφανώς γνωστούς, εις τον αμπελώνα των εργατών του Κυρίου, δια των άκτιστων ενεργειών, οφθαλμών του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου και Ομοουσίου Θεού, της κατεξοχήν Σταυρικής και Αναστάσιμης Αγάπης, δια της ταπεινώσεως. Εν τω μεταξύ εις το δια ταύτα, της χειροπιαστής έμπρακτης ουσίας, των κατεξοχήν σωτήριων λύσεων, επιθυμούμε διακαώς, να Μετονομασθεί η Λαοπρόβλητη και Μεγαλεπήβολη συνάμα Επιβλητική, Πλατεία Αριστοτέλους της Συμπρωτεύουσας Θεσσαλονίκης, του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου και Αγίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης Γρηγορίου του Παλαμά. Εν γένει η Κεντρική βιτρίνα της Πόλεως, έστω και πάρα πολύ χρονίως ετεροχρονισμένα πολλαπλώς αλγεινώς, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, ως ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ ΑΓΊΟΥ ΠΑΎΛΟΥ. Εν ολίγοις ο Ιδρυτής της Εκκλησίας της Θεσσαλονίκης, καθώς κήρυξε το 52μχ, Θεοπνεύστως υπερβατικά αξιοπρεπώς ασυμβίβαστα, σαφώς μετά πολλών κόπων και ακανθωτών βασάνων, το Θεοφώτιστο νεοεισερχόμενο Ευαγγέλιο του Θεανθρώπου, Σταυρωθέντα και Αναστάντα Αναλήψαντα, Μεσσία της απανταχού Ανθρώπινης Οικουμένης Ιησού Χριστού μας, του Δευτέρου Προσώπου της Αγίας και Αδιαιρέτου Ομοουσίου Αγίας Τριάδος. Εν συνόλω σε αυτήν την εντελώς άγονη, απνευμάτιστη και αφιλόξενη Εθνική, Ειδωλολατρική Ελληνική περιοχή μας, λόγω των στείρων προκαταλήψεων και καταλοίπων τους εν πολλοίς. Παράλληλα συν τοις άλλοις, επιθυμούμε να πάψει επιτέλους, η καταφανέστατη μεροληπτική και συκοφαντική πολλαπλώς χρονίως, δημαγωγική παραπλανητική αγρίως αδικία. 


Επιπροσθέτως που συντελέστηκε ακραιφνώς κοσμικώς αήθη υπονομευτικά δολίως, δια να εξυπηρετηθούνε τα σιωνιστικά και εσωτερικά Εθνικά πολυποίκιλα, κομματικά συμφέροντα τοις πάσι. Ως εκ τούτου εις το Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων τον Μάιο του 2005, να αποκατασταθεί άμεσα, έστω και πάρα πολύ χρονίως πολλαπλώς ετεροχρονισμένα, το Επαναλαμβάνω, το ΆΔΙΚΟ. Εν γένει ώστε ο Νόμιμος Εκλεγμένος Επισήμως, Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Κύριος Ειρηναίος 2001-2005, να επανέλθει εις τον θρόνο του αμέσως, ακαριαίως ακατάπαυστα, παρόλο το πολλαπλό του γήρας, της βεβαρημένης ασθενείας του, τουλάχιστον να παραδώσει χρήζοντας, την Πατροπαράδοτη Ευχή της Ευλογίας του, στους Νόμιμους Μεθεπόμενους από δαύτον. Παράλληλα όπως άλλωστε ορίζουν αλλά και αρμόζουν, όλοι οι νόμοι της Πατροπαράδοτης Θεολογικής μας, Χριστιανικής Ορθόδοξης παραδόσεως, εις τον θρόνο του εν πολλοίς. Εκ νέου στις Πνευματικά Ανώτερες Υψηλόβαθμες τάξεις τους, για να επέλθει επιτέλους και η επιβαλλόμενη και προβλεπόμενη, Θεολογική Ορθόδοξη πνευματική αρμονική ομαλότητα, της κατεξοχήν ησυχίας ειρηνεύοντας. Καθώς όταν υπάρχει ακανθώδης, εις τις τάξεις του Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, ένας παράνομος μοιχεπηβάτης Υψηλόβαθμός Πατριάρχης, πέρα έως πέρα. Εν μέρει και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες άλλωστε, οι λίγο εμπλεκόμενοι εις τα Θεολογικά ζητήματα του θέματος, που μας απασχολεί. Εν αντιθέσει αλλά σιωπούν φοβικά, επιδεικτικώς αδιαφόρως αφρόνως, υποτονικά δια της κοσμικής τους υποτέλειας. Εν ολίγοις εισερχόμενος εις τον θρόνο του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, εμφανώς ανόμως αυθαιρέτως, αντικανονικώς και παραβατικώς πραξικοπηματικά, εκ παραθύρων πλαγίων και εμμέσως, πλην σαφώς υπονομευτικά υποχθονίως δολίως, τότε να είστε σίγουροι και απολύτως βέβαιοι, ότι ο καρδιογνώστης και Παντοδύναμος Άναρχος Θεός, δεν ευλογεί το εκάστοτε άδικο. Πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε έναν Υψηλόβαθμο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, που θεωρείται Τόπος και Τύπου Χριστός, είδα κάποιους ανθρώπους στους Αγίους Τους Τόπους, να Σταυρώνουν πάλι τον Χριστό, τώρα πια τους ξέρεις, τους ξέρω και εγώ, και σταμάτα να λες δεν ξέρω και δεν μπορώ, ο νοών νοείτω. Εν συνεχεία εις το επόμενο μείζον θέμα, αθετήσαμε κατάφορα, τον όρκο του Τάματος των Ηρώων Προγόνων μας, Ελλήνων Ρωμιών Επαναστατών, που πραγματοποιήθηκε εις την Τέταρτη Εθνική Συνέλευση του Άργους το 1829, δια του Πρώτου Κυβερνήτου της χώρας μας, του Αγίου της Πολιτικής του Ιωάννου Καποδιστρίου.


Καθώς προέτρεπε σαφώς, πως θα ανορθωθεί Μεγαλεπήβολη Επιβλητική Εκκλησία, στην Πρώτη πρωτεύουσα του απελευθερωμένου Ελληνικού Κράτους, άρα εις τας Αθήνας, προς τιμήν του Σωτήρα Θεανθρώπου Σταυρωθέντα και Αναστάντα Ιησού Χριστού, που θα εορτάζει έκαστος έτους, 6 Αυγούστου της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Διότι μας απάλλαξε από την πολύχρονη σκλαβιά, 400 χρόνων Μουσουλμανικής θηριωδίας, της αποκρουστικής και βάρβαρης τυραννίας. Συν τοις άλλοις να πάψουνε επιτέλους, να διοργανώνονται τα αήθη και άθεα εθνικά αποκρουστικά, ειδωλολατρικά παγανιστικά κατάλοιπα εν πολλοίς, των κατάπτυστων καρναβαλιών τοις πάσι, δια του προσωπείου των μασκών, του καταναλωτικού κέρδους. Εν προκειμένω προσκυνώντας επιλεκτικώς μονομερώς αμετροεπώς, τον θεό χρήμα και προσκύνα, εις την Πόλη της Αχαίας των Πατρών, του Αγίου Αποστόλου του Πρωτοκλήτου Αγίου Ανδρέου, και στην Ξάνθη, την Λεμεσό της Κύπρου και όπου αλλού διεξάγονται. Επομένως θεωρούμε ανεπιφύλακτα, ότι κατόπιν όλων αυτών των θεολογικών παράνομων και έκνομών εν πολλοίς, αυθαίρετων κοσμικών ως είθισται, θεολογικών παραβατικών παρεμβάσεων, ενεργειών μας, δια της εμφανής μας αμετανοησίας και αποστασίας που επιδεικνύουμε, εις τις Πατροπαράδοτες Σωτήριες Θείες Εντολές του Θεού Πατέρα. Εν ολίγοις παραβιάσεως μας, επήλθε θέλοντας και μη, η καταφανέστατη ρήξη του χάσματος, σχίσματος, μεταξύ του Θεανθρώπου και Δημιουργού των πάντων, Μεσσία Χριστού μας, και των κτιστών δημιουργημάτων του, πλασμάτων του, δια των αμαρτωλών ανθρώπινων επιθυμιών και σαρκικών παθογενειών. Εν συνεχεία και λόγω της διαχρονικής αποστασίας και αμετανοησίας που επιδεικνύουμε, αλλά και της καταφανής ανεκτικότητας, δια της Οικονομίας του Θεού που μας επιδεικνύει, συνεχώς χρονίως δυστυχώς, μας γύρισε κατάφορα τη πλάτη του, προς περαιτέρω παραδειγματικό σωφρονισμό, εάν δεν επιδείξουμε εμπράκτως σωτήρια αυτοσυντριβή της Μετάνοιας. Με φυσικό επακόλουθο να εμφανιστεί εις τις σύγχρονες και συνάμα τόσο αντιχριστιανικές ήμερες μας, δια της δυτικής αιρετικής εσπερίας ορμώμενης ως είθισται, του Φραγκολεβαντινισμού τοις πάσι, του κατεξοχήν ορθολογισμού, της σχολαστικής νοησιαρχίας και διανόησης εν πολλοίς, η φονική πανδημία του Κορωνοιού. Εν προκειμένω την οποία ο Θεός την επέτρεψε μέχρι ενός σημείου, προς Ορθόδοξο Χριστιανικό πνευματικό σωφρονισμό μας περαιτέρω.


Εν γένει προφανώς απευθυνόμαστε, σε ελαχίστους ακόμη Πνευματικούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, καθώς διαθέτουν το Θεοφώτιστο χάρισμα, της εσωτερικής ματιάς και της αθάνατης διορατικής και προορατικής ψυχής τους. Εν μέρει κάποιοι μας κατηγόρησαν, πως τους ενθυμίζουμε εναργώς πολύ παλαιοτέρων σκοτεινών χρόνων, την Παλαιά Διαθήκη της Εξόδου, δια της Αγίας Βίβλου. Εν τω μεταξύ όταν οι σκλαβωμένοι πολλαπλώς χρονίως Εβραίοι, εις τους Αιγυπτίους του Αυτοκράτορος Βασιλέως Φαράω, μέσω του Προφήτη τους Μωυσή και του αδερφού του Ααρών. Παράλληλα προέτρεπαν εντόνως, πιεστικά αφόρητα Θεοσεβούμενα και Θεοσκέπαστα, τον σκληρό άκαμπτο ανάλγητο και αδιάλλακτο, καθεστωτικό άθεο Βασιλιά Αυτοκράτορα Φαραώ, να απελευθερώσει επειγόντως αμέσως και ακαριαίως, τους σκλαβωμένους του συμπατριώτες. Διότι διαφορετικά θα επέλθει η οργή της τιμωρίας από τον Θεό Πατέρα, εις το πρόσωπο του, αλλά και εν γένει εις την ευρύτερη φεουδαρχία του εν πολλοίς, και όπως πράγματι συνέβη εναργέστατα, με τις 10 πληγές του Φαραώ. Εν αντιθέσει εμείς προφανώς, δεν παίζουμε τον σύγχρονο ρόλο, δεν είμαστε προφήτες εν μέρει, και πως θα μπορούσαμε άλλωστε, λόγω της αμιγώς κοσμικής άθλιας αμαρτωλότητας μας. Εν συνόλω αλλά και εσείς σταματήστε επιτέλους κάποτε, να το παίζετε προσποιητά κινούμενοι, άθελα σας βέβαια, δίχως να το αντιλαμβάνεστε διόλου, καθώς δεν διαθέτετε εμφανώς πνευματικούς Ανώτερους οφθαλμούς, ως τους σύγχρονους καθεστωτικούς, καθώς πρέπει, συντηρητικούς Φεουδαρχικούς, καλοβολεμένους Βασιλιάδες, των Αυτοκρατόρων Αιγυπτίων των Φαράω. Επειδή δεν επιθυμείτε διόλου μα διόλου, να πράξετε καμία απολύτως ευεργετική πρωτοβουλία κινήσεως, ένθεη και Θεοσεβούμενη ενέργεια εν πολλοίς, για να κατευνάσετε κάπως, την εμφανέστατη οργή του θυμού του Θεού, προς τα πρόσωπα μας. Παράλληλα συν τοις άλλοις, κάποιοι άλλοι, πολλαπλοί βολεμένοι επιφανείς καθεστωτικοί, παίζουνε τον ρόλο, ως σύγχρονοι ουδέτεροι Ρωμαίοι Πόντιοι Πιλάτοι, νίπτοντας τα χείρας τους προφανώς. Καθώς γνωρίζουνε την Θεολογική αλήθεια, αλλά και την θεολογική αυθαιρεσία που συντελείται, εν γένει της παραβατικότητας, και εμφανώς επιδεικνύουμε περίτρανα, πολλαπλώς χρονίως αμετανοησία, έναντι των Πατροπαράδοτων Νόμων του Ευαγγελίου των Εντολών του Θεού.


Για αυτό σας προτρέπουμε ανεπιφύλακτα, ώστε να προβείτε αμέσως ακαριαίως, προς Δόξαν και Χάριν Θεού, εν δυνάμει πριν έρθουν και μας βρουν τα πολύ χειρότερα, από ότι μέχρι σήμερα, με μία πολύ μεγαλύτερη καταιγίδα μπόρας, φονικών πανδημιών, δεν κινδυνολογώ καθόλου, απλώς τα Θεολογικά Πιστεύω μου σας λέγω, γνωρίζοντας εκ προοιμίου, ότι δεν σας ικανοποιεί την κοσμική σας υστεροφημία. Απεναντίας και όμως, εκ του απόμακρου συμφεροντολογικού ασφαλούς ως είθισται ενεργείτε, μη δεχόμενοι να εμπλακείτε εμπράκτως, επί τοις ουσίας, και εν γένει αρνείστε κατηγορηματικά, να συνδράμετε και να συμπράξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Ενώ μπορείτε ευκόλως να το πράξετε, άνετα με τις θεσμικές και νευραλγικές καταλυτικές θέσεις που κατέχετε, των πολυποίκιλων διασυνδέσεων των γνωριμιών, εις σε ένα θέμα του ζητήματος, ακραιφνώς Θεολογικό Ορθόδοξο Χριστιανικό και Πνευματικό εν πολλοίς. Ως εκ τούτου προφανώς φοβούμενοι, ώστε να μην συγκρουστείτε, με τα εκάστοτε πολυποίκιλα, μικροπολιτικά ισχυρά, ιδιοτελέστατα τοπικιστικά θεολογικά, Πολιτικά Εθνικιστικά συμφέροντα τοις πάσι. Παράλληλα άλλοι πολλαπλοί, σωτήριοι σύγχρονοι μνηστήρες της Πηνελόπης, παίζουν τον ρόλο του σύγχρονου επιφανή επιβλητικού καθεστωτικού, και καθώς πρέπει, εμφανώς υπονομευτικά δολίως, υποχθονίως κινούμενοι, υποκριτών Γραμματέων και Φαρισσέων. Εν ολίγοις υποκριτικά υπονομευτικά δολίως υποχθονίως, του δήθεν θεοσεβούμενου Ιερατείου και συνάμα στείρων θρησκόληπτων, Υψηλόβαθμων σεβάσμιων Αρχιερέων, Ιουδαίων Άναν και Καιάφα. Συνάμα όπως επίσης εναργώς μιμούμενοι, και την βλάσφημη ακόλασθη Σαλώμη, που ζητούσε επειγόντως, ακαλαίσθητα επαισχύντως, αποκρουστικά βιαίως αήθη υπονομευτικά δολίως, την Αγία κεφαλί επί πίνακι, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου του Βαπτισθού, εις τον Ποταμό του Ιορδάνου. Εν γένει θέλοντας και επιδιώκοντας, να μας Σταυρώσουν, πλην εμμέσως και σαφώς υπονομευτικά δολίως, διότι τους ξυπνούμε αλλά και τους ελέγχουμε κατάφορα, ως Θρησκευτική Αφύπνιση εν πολλοίς, τις αμιγώς κοσμικές μπουκωμένες και ράθυμες καλοβολεμμένες αντορθόδοξες  συνειδήσεις τους. Και σας ερωτώ ευθαρσώς ευλόγως, πότε εις τα επιλεκτικώς μονομερώς, επιφανή διεφθαρμένα ακραιφνώς, συστημικά δημοσιογραφικά κανάλια, της δημαγωγικής συμφέρουσας παραπληροφόρησης ως είθισται.


Ως εκ τούτου, ακούσατε να σας ομιλούν, για την Θέση που Δικαιούται να έχει, εις την σύγχρονη ζωή μας, ο Πραγματικός Ανόθευτος Ορθόδοξος Χριστιανικός Θεός εξ Ανατολής; Καθώς θεωρείται εντελώς απαγορευμένη λέξη, εν μέρει προκλητικών μεγατόνων απόκρυψή του. Ενώ συνεχώς αενάως, για την οικονομία του κέρδους των χρηματιστηρίων, επιλεκτικώς μονομερώς αναφέρονται, και για το ιδιωτικό και δημόσιο κομματικό ιδιοτελέστατο, του δούνε και λαβείν, κατά το δοκούν επιχειρήν, του κατεξοχήν κέρδους. Εκ νέου και για την Ιατρική επιστήμη των γραμμάτων, ώστε υποτίθεται να μας απαλλάξουν σώζοντας μας, μέσω του σωτήριου εμβολίου, δια την απανταχού Οικουμενική πανικόβλητη ανθρωπότητα, από την φονική πανδημία του Κορωνοιού. Εν αντιθέσει όμως, χωρίς να ομιλούνε καθόλου μα απολύτως καθόλου, για την Αμέριστη Πρόνοια Συμπαραστάσεως Βοηθείας, της Προστασίας, του Θεού Άναρχου Δημιουργού Πατέρα, του Σύμπαντος Κόσμου. Παράλληλα προσπαθώντας να αποκομίσουν την κοσμική δόξα της εξουσίας, δια της καταφανέστατης μεροληπτικής εμπάθειας τους, εις τον εαυτό τους, ως μονόδρομος, μέσω της στείρας εγωιστικής υστεροφημίας, του κατεξοχήν άγονου θεαθήναι των εντυπώσεων. Εν κατακλείδι δίχως να την παραχωρούνε διόλου όμως, ψήγματα Πατερικής Πνευματικής Ορθόδοξης Ελευθερίας, εις τον Καρδιογνώστη Θεό Πατέρα, που τους επέτρεψε να σπουδάσουν και να σώζουν ανθρώπινες ζωές, που θεωρούνται κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση, του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου Ομοουσίου Θεού δια της Αγίας Τριάδος. Εν τέλει πως περιμένετε να ενεργήσει αξιοπρεπώς υπερβατικά, σε αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που διανύουμε όλοι μας, εν μέρει εις σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις, των πρωτάκουστων εμπειριών που ζούμε, θέλοντας και μη. Ενώ πολύ κατώτεροι των περιστάσεων ως γνωστών, όλοι μα απολύτως όλοι οι αρμόδιοι υπεύθυνοι εμπλεκόμενοι, είτε αφορούν Πολιτικούς, είτε Θεολογικούς, είτε Ιατρικούς παράγοντες αυτής της χώρας. Επομένως ο Ορθόδοξος Έλληνας θρησκευόμενος, έναντι ερχόμενος ενώπιον ενωπίω, με το νεοεισερχόμενο καινοτόμο εμβόλιο, με ότι αυτό το καχύποπτο και συνωμοτικό, δια της συντηρητικότητας του ανέκαθεν, τον συνοδεύει αλλά και συνεπάγεται.


Εν προκειμένω όταν τον απαγορεύετε κατάφορα, με την όλη εν γένει αντορθόδοξη στάση τους και συμπεριφορά τους, μη πνευματική διόλου εναρμονισμένα, αξιοπρεπώς υπερβατικά, να προστρέχει ως άμεσο καταφύγιο προστασίας διαφυγής, απέλπιδα σωτήρια σανίδα σωτηρίας, εις τα Επουράνια Θεία, του Άνω Σχώμεν Τας Καρδίας. Υστερόγραφο εγώ ο απαίσιος αμαρτωλός, δια του κοσμικού μου φρονήματος του άξεστου προσωπείου, δεν είμαι ένας σύγχρονος προφήτης Μωυσής και πως θα μπορούσα άλλωστε, μέγιστη βλασφημία είναι αυτό, και ιεροσυλία της παραποιήσεως, ούτε και οι λιγοστοί συνεργάτες μου, μιμούμενοι εναργέστατα τον αδερφός του, τον Ααρών. Παράλληλα όπως βέβαια ούτε και εσείς, δεν είστε όλοι αυτοί, που σας προανέφερα παραπάνω. Άρα για να υπάρχει μεταξύ μας, κάποια αρμονική εύλογη, στοιχειώδη χημεία συνεργασίας, συμπαραστάσεως και συμπορεύσεως συμφιλιώσεως εν πολλοίς, έστω εν τάχει αμυδρώς, γέφυρα συμπλεύσεως συζεύξεως επικοινωνίας, δια του γεφυροποιού ειρηνοποιού πνεύματος, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν. Ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρξει επειγόντως, άμεσα υποχώρηση από τις εκ των προτέρων αδιάλλακτες και αλαζονικές θέσεις μας. Εν μέρει ώστε να παραχωρείτε και τον ανάλογο χώρο που δικαιούται, και σας πληροφορώ πως θα πρέπει να είναι ο Μέγιστος των όλων, εις την Θεό Πατέρα μας της Αγίας Τριάδος. Απεναντίας και εμείς από την άλλη, θα μετριάσουμε τις επιμέρους, αντιδραστικές συνωμοτικές καχύποπτες, συγκρούσεις μας έναντι σας, ενώ σαφώς και θα σεβόμαστε δεχόμενοι, με την πρέπουσα διακριτή μετριοπαθώς ηπίως, σεβαστή σας Ιατρική Επιστήμη, συν Θεό βεβαίως. Επειδή Αυτός έχει πάντοτε τον Πρώτο και τον Τελευταίο Λόγο, όλων των Απανταχού Αποφάσεων και Εξελίξεων, καθώς ο Θεός, μας Παραχώρησε Πνεύμα Ανδρείας και όχι υποτονικής φοβικής δειλίας.


Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια Πολιτεία-Κοινωνία. 

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Θεριά οι άνθρωποι, το φως δεν το σηκώνουν, Χίλιες Φορές να Γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν. Κώστας Βάρναλης.

Ο λάτρης της Ελληνικής Ιστορίας ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.          


Δεν υπάρχουν σχόλια :